Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διαφημίζονται τα τουρκικά λιμάνια

APM Terminals to Operate Major Turkish Port

Διαφημίζονται τα τουρκικά λιμάνια «και καλά κάνουν»... Μέχρι το Shanghai Co-operation Organization – Business Club έφτασε η χάρη των τουρκικών λιμανιών, μέσα από ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τις δυνατότητες των τουρκικών λιμένων με βάση τα γεωπολιτικά δεδομένα ως κόμβους για τη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο, αλλά και γενικότερα για την εξυπηρέτηση διεθνών γραμμών που διαπερνούν το Σουέζ με προορισμό μεσογειακά και όχι μόνο λιμάνια. Τα τουρκικά λιμάνια ως γνωστόν διατηρούν ια άκρων επιθετική πολιτική προβολής τουναντίον με τα συμβαίνοντα με τα εθνικά λιμάνια τα οποία για μια σειρά λόγους εξακολουθούν να ακολουθούν τη τακτική του χαμηλού προφίλ.

Η τουρκική λιμενική βιομηχανία βρίσκεται παρούσα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις συνοδευόμενη από ένα άριστα μελετημένο και φτιαγμένο οπτικοακουστικό και άλλο υλικό, που στόχο έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τις δυνατότητες των λιμένων της χώρας.

Να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» που τα τουρκικά λιμάνια προτάσσουν, είναι η άψογη σιδηροδρομική εξυπηρέτηση τους και η ταχεία διακίνηση με σιδηροδρομικούς συρμούς φορτίων είτε προς της εγγύς ανατολή από και προς τα Βαλκάνια δεδομένης της υποθαλάσσιας πλέον σιδηροδρομικής σύνδεσης της Κωνσταντινούπολης.

Πρόσφατα στο παιχνίδι των τουρκικών λιμένων μπήκε και άλλο ένα νέο τουρκικό λιμάνι από την πλευρά της ευρωπαϊκής Τουρκίας, το οποίο εκτιμάται ότι στο εγγύς μέλλον θα αντιπαρατεθεί προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το οποίο και είναι το πλέον προκεχωρημένο λιμάνι της ΕΕ προς την πλευρά της Ασίας, με εξαίρεση βέβαια και τα λιμάνι της Ρουμανίας και Βουλγαρίας που έχουν μέτωπο στη Μαύρη Θάλασσα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter