Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

e- Παραγωγικότητα σε Αμερικανικά λιμάνια

limani ameriki-eborevmatokibotia

Σε ελαχιστοποίηση του χρόνου αντίδρασης των χειριστών γερανογεφυρών στα μηνύματα που σχετίζονται με τις κινήσεις ανά ώρα εντός και εκτός πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στοχεύει εφαρμογή που δοκιμάζεται στη Σαβάνα που αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά από πλευράς κινήσεων λιμάνι των ΗΠΑ.

Τα συστήματα της TMEIC που προωθεί σε παγκόσμια κλίμακα τεχνολογικά συστήματα βελτίωσης αποδοτικότητα terminals με την εφαρμογή της επέτρεψε να επέλθει βελτίωση κατά μέσο όρο δύο κινήσεων ανά ώρα καθώς αξιοποιείται η ταχύτητα μετάδοσης πληροφοριών στους χειριστές μέσω ενός υψηλής ταχύτητας τοπικού δικτύου (LAN). Το οποίο και διαχειρίζεται τον όγκο των πληροφοριών για τις κινήσεις των εμπορευματοκιβωτίων. Αθροιστικά η βελτίωση στους χρόνους θεωρείται σημαντική καθώς είναι γνωστή η πίεση στα δρομολόγια των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων εξ αιτίας των απαιτήσεων των πελατών για όσο το δυνατόν συντομότερη διακίνηση των αγαθών. Οι χειριστές ελέγχουν τις κινήσεις μέσω ενός συστήματος προσαρτημένου στα χειριστήρια γεγονός που επιτρέπει στο χειριστή να αξιοποιεί στο μέγιστο δυνατό τις ηλεκτρο-μηχανικές δυνατότητες της γερανογέφυρας.
Να σημειωθεί ότι σε παγκόσμια κλίμακα έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα τεχνολογικά επιτεύγματα από μεγάλες εταιρίες που εξειδικεύονται σε τεχνολογίες πληροφορικής και του «παντρέματός τους με τα ηλεκτρομηχανικά μέρη εξοπλισμών λιμένων που υιοθετούνται με προφανή στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την ελαχιστοποίηση των χρόνων εξυπηρέτησης πλοίων. Που αποτελεί και ένα από τους βασικούς δείκτες επιλογής από τα υψηλόβαθμα στελέχη των ναυτιλιακών εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων για τον καθορισμό των προσεγγίσεων των πλοίων τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter