Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με πιστοποίηση Green Marine Europe η MSC Cruises

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUS

Στην MSC Cruises έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση Green Marine Europe, γεγονός που την καθιστά την πρώτη του τομέα που πέτυχε αυτή την τιμή. Η εταιρεία πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία σε οκτώ δείκτες απόδοσης, οι οποίοι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αντιπροσωπεύουν «περιβαλλοντική αριστεία και ηγεσία».
Αυτοί οι δείκτες απόδοσης που μετρήθηκαν περιλάμβαναν τα υδρόβια χωροκατακτητικά είδη, τις εκπομπές ρύπων, τις ατμοσφαιρικές εκπομπές διοξειδίου του αζώτου, τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, την απόρριψη πετρελαίου, τη διαχείριση αποβλήτων, τον υποβρύχιο εκπεμπόμενο θόρυβο και την υπεύθυνη ανακύκλωση πλοίων.
Ο καπτ. Μηνάς Μυρτίδης, αντιπρόεδρος περιβαλλοντικών λειτουργιών και συμμόρφωσης της MSC Cruises, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.
«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία σε όλα τα κριτήρια. Το πιστοποιητικό Green Marine Europe αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της δέσμευσης όλων σε όλη την επιχείρησή μας, τόσο επί του σκάφους όσο και στην ξηρά, οι οποίοι έχουν αφιερώσει τις συλλογικές τους προσπάθειες για να βοηθήσουν την MSC Cruises προς την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας. Η πιστοποίησή μας υπογραμμίζει τα ισχυρά διαπιστευτήρια απόδοσής μας, καθώς και τη δέσμευσή μας για βελτίωση της απόδοσης, διαφάνεια και λογοδοσία», δήλωσε ο κ. Μυρτίδης.
Τόσο η MSC Cruises όσο και η αδελφή της εταιρεία Explora Journeys έχουν δεσμευτεί να μετρούν τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις ετησίως και να υποβάλλουν τα αποτελέσματά τους στην Green Marine Europe για εξωτερική διαπιστευμένη επαλήθευση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter