Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η CELESTYAL διορίζει την Anna Gregori στη νέα θέση της αντιπροέδρου brand & customer journey

0Anna Gregori1

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει και να διευρύνει την ομάδα ανώτερων στελεχών της διορίζοντας την Anna Gregori στη νέα θέση της Αντιπροέδρου Brand & Customer Journey.

Η Anna Gregori διαθέτει πλούσια εμπειρία, η οποία συμβάλλει στο ρόλο της, αφού προηγουμένως είχε ηγηθεί των ομάδων εμπορικού μετασχηματισμού και marketing της Virgin Atlantic Airways παγκοσμίως. Πιο πρόσφατα, συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες συμβούλων και επικοινωνίας, όπου εφάρμοσε επιτυχείς στρατηγικές, μετατρέποντάς τις σε εταιρείες στρατηγικού marketing με υψηλά περιθώρια κέρδους.

Σε αυτή τη νεοσύστατη θέση, θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση του παγκόσμιου εμπορικού σήματος της Celestyal, με στόχο την μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σε πλήρη ευθυγράμμιση με το φιλόδοξο στρατηγικό όραμα της εταιρείας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε θέματα marketing, brand, εμπειρίας πελάτη και εμπορικού μετασχηματισμού, θα ηγηθεί των σχετικών ομάδων της εταιρείας για τη δημιουργία ενός βέλτιστου χαρτοφυλακίου προϊόντων και για την προώθηση του brand. Θα συνεργάζεται στενά τόσο με τα στελέχη όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας με στόχο την δημιουργία επιδραστικού περιεχομένου και εκστρατειών, και την άρτια υλοποίηση αυτών σε όλα τα επίπεδα.

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω την Άννα στη Celestyal και είμαι βέβαιος ότι η τεράστια εμπειρία, η εξειδίκευσή της και η δημιουργικότητά της θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας ενιαίας στρατηγικής και μια καλύτερης εμπειρίας με το brand, καθώς οδεύουμε προς το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του Celestyal Journey.»

Η κα Gregori πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στον ταξιδιωτικό κλάδο και συμμετέχω στην ομάδα της Celestyal σε μια τόσο συναρπαστική και κομβική στιγμή. Ανυπομονώ να υποστηρίξω την εταιρεία να υλοποιήσει τον προγραμματισμό και τον μετασχηματισμό της εδραιώνοντας τη θέση της ως βραβευμένη κορυφαία για την παροχή διακοπών πολλαπλών προορισμών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.»

Η Anna Gregori, η οποία εντάχθηκε στη Celestyal την 1η Ιουλίου, θα αναφέρεται απευθείας στον κ. Lee Haslett.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter