Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δοκιμάζει τα βιοκαύσιμα το Royal Caribbean Group

0royal caribbean symphony of the seas

Το Royal Caribbean Group ανακοίνωσε ότι το Celebrity Apex της Celebrity Cruises και το Symphony of the Seas της Royal Caribbean International θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας βιώσιμα βιοκαύσιμα.


Κατά τη διάρκεια της τρίμηνης δοκιμής, το Celebrity Apex θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Ρότερνταμ και το Symphony of the Seas θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Βαρκελώνης χρησιμοποιώντας ένα μείγμα βιοκαυσίμων που μειώνει τις εκπομπές άνθρακα των πλοίων. Να σημειωθεί ότι το μείγμα βιοκαυσίμων παράγεται με τον καθαρισμό ανανεώσιμων πρώτων υλών όπως έλαια και λίπη και το συνδυασμό του με μαζούτ για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού καυσίμου που είναι καθαρότερο και πιο βιώσιμο.
Η Royal Caribbean δήλωσε ότι αυτή η «δοκιμή ορόσημο» θα συνεισφέρει κρίσιμα δεδομένα και έρευνα σχετικά με τις δυνατότητες του καυσίμου και την υποδομή της αλυσίδας εφοδιασμού που απαιτούνται για την προώθηση των εναλλακτικών φιλοδοξιών της βιομηχανίας για εναλλακτικά καύσιμα. Σημείωσε επίσης ότι σχεδιάζει να συνεχίσει να αυξάνει τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων χαμηλών εκπομπών άνθρακα για να καλύψει τις ανάγκες των πλοίων της σε όλο τον στόλο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter