Πεμ10102024

Last updateΠεμ, 10 Οκτ 2024 5pm

Η MSC επεκτείνει τη συνεργασία με το Guinness World Records

0MSC Bellissima

Η MSC Cruises επέκτεινε τη συνεργασία της με την Guinness World Records (GWR) για να συμπεριλάβει ολόκληρο τον στόλο της κατά το επόμενο έτος, μετά την επίτευξη 30 παγκόσμιων τίτλων ρεκόρ σε 18 μήνες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Αρχικά ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 με το MSC Seascape και το MSC World Europa, το πρόγραμμα εν πλω προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να σπάσουν τα επίσημα παγκόσμια ρεκόρ Guinness μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων.
Αυτή η εμπειρία είναι τώρα διαθέσιμη σε 12 πλοία MSC, συμπεριλαμβανομένων των MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Euribia, MSC Grandiosa, MSC Magnifica, MSC Meraviglia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Splendida, MSC Virtuosa και MSC World Europa.
Ο Steve Leatham, αντιπρόεδρος ψυχαγωγίας της MSC Cruises, δήλωσε: «Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των επισκεπτών, τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών. Οι επισκέπτες και το πλήρωμα της MSC Cruises μέχρι σήμερα έχουν σπάσει 30 τίτλους παγκόσμιου ρεκόρ Guinness
"Από το να είναι ο γρηγορότερος να τραβήξει 100 μέτρα σχοινί, να ολοκληρώσει τον ταχύτερο χρόνο για να ολοκληρώσει 20 περιστροφές καρέκλας σε λιγότερο από 21 δευτερόλεπτα ή να φορέσει τα περισσότερα ζευγάρια κάλτσες στο ένα πόδι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, οι επισκέπτες έχουν επιτύχει δόξα ρεκόρ με διάφορους περίεργους τρόπους", πρόσθεσε ο Leatam.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να το προσφέρουμε σε περισσότερα από τα πλοία μας για να το απολαύσουν οι επισκέπτες όλων των ηλικιών. Η εκτεταμένη συνεργασία αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της MSC Cruises για την περαιτέρω αναβάθμιση των καθηλωτικών προγραμμάτων ψυχαγωγίας εν πτήσει και την παροχή προσεκτικά σχεδιασμένης ψυχαγωγίας για επισκέπτες όλων των προτιμήσεων».
Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες που σπάνε ρεκόρ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και να περάσουν από οντισιόν για ένα βραδινό σόου, όπου οι φιναλίστ επιδεικνύουν τα ταλέντα τους και ανταγωνίζονται για να θέσουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Όλοι οι επιτυχόντες συμμετέχοντες επαληθεύονται από έναν επίσημο κριτή των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες και λαμβάνουν επίσημο πιστοποιητικό.
Ο Matteo Mancini, ανώτερος διευθυντής οικογενειακής ψυχαγωγίας στην MSC Cruises, πρόσθεσε: «Το Guinness World Records αποτελεί παράδειγμα του είδους των επιτυχημένων δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στα πλοία της MSC Cruises, εμπλέκοντας όλη την οικογένεια. Είναι συγκινητικό να βλέπεις όλες τις ηλικίες να ενώνονται για να ανταγωνιστούν και να παίξουν. Στα πλοία μας, ο καθένας μπορεί να γίνει αστέρι και το Guinness World Records τώρα δεν είναι μόνο στο βιβλίο ή στην τηλεοπτική εκπομπή, αλλά έχει γίνει μια ανεπανάληπτη ζωντανή εμπειρία εν πλω για όλους».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter