Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσιάστηκε το Celestyal Journey – Αναβαθμίζει το στόλο της η Celestyal

0Celestyal Journey

Αναβαθμίζει το στόλο της η Celestyal η οποία και παρουσίασε το νέο της απόκτημα Celestyal Journey στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο λιμάνι του Πειραιά όπου το πλοίο έχει home port.

Το πλοίο μετά την αγορά του από την εταιρία ανακαινίστηκε πλήρως με μεγάλο μέρος των μετασκευών να έχουν γίνει στην Ελλάδα με κόστος 16 εκατομμυρίων από τα συνολικά 26 που δαπανήθηκαν για τις μετασκευές. «Επιμέναμε να βρούμε ένα πλοίο το οποίο παραμένει στα μεγέθη που αρμόζουν στην περιοχή που δραστηριοποιούμαστε. Δηλαδή είναι ένα μεσαίου μεγέθους πλοίο με 1.260 επιβάτες. Δεν είναι απλά μία ανανέωση αλλά μια σημαντικότατη αναβάθμιση. Τα δρομολόγια είναι από τον Πειραιά», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises Κρις Θεοφιλίδης, σημειώνοντας πως στις παρουσιάσεις της Celestyal στο εξωτερικό «τονίζουμε ότι είναι η εταιρεία που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Με αυτό το πλοίο κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και λέμε ότι αυτές οι αξέχαστες εμπειρίες είναι και στη στεριά και στη θάλασσα». Ο κ. Θεοφιλήδης επίσης παρουσίασε στοιχεία για το οικονομικό αποτύπωμα της εταιρίας τονίζοντας ότι την περυσινή χρονιά η εταιρία με τις δραστηριότητές της πρόσφερε στην οικονομία 136 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης αναφέρθηκε στους νέους στόχους μεταξύ των οποίων και η περαιτέρω ψηφιοποίηση για την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στο πελατειακό δυναμικό της εταιρίας. Η εταιρία η οποία ανέστειλε προσωρινά τις προσεγγίσεις της στο Ισραήλ εξετάζει όλα τα σενάρια για νέες προσεγγίσεις σε νέους προορισμούς στην περίπτωση που δεν υπάρξει εξομάλυνσης της κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σε μήνυμά του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρίστος Στυλιανίδης σημείωσε την σημασία της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού ενώ ο αναπληρωτής διευθυντής μάρκετινγκ του ΟΛΠ Θανάσης Καρλής αναφέρθηκε στον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που χρησιμοποιούν τον Πειραιά για home port και τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό προσεγγίσεων που έχουν προγραμματιστεί για το λιμάνι του Πειραιά. Τέλος η δημοτική σύμβουλος Πειραιά Ανδριάννα Ζαρακέλη οι οποίοι αναφέρθηκαν στον ρόλο του λιμανιού του Πειραιά στην κρουαζιέρα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter