Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναβάθμιση σε σουίτες του CELESTYAL JOURNEY - Φιλοξενία των παιδιών χωρίς επιβάρυνση Και εξαιρετικά μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες του 2023

0 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2Sel

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει την νέα προσφορά της για αναβάθμιση σουίτας χωρίς καμία επιβάρυνση σε επιλεγμένες κρουαζιέρες του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023 με το νέο κρουαζιερόπλοιό της, Celestyal Journey, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως στις 31 Ιουλίου. Παράλληλα, σε επιλεγμένες από τις δημοφιλείς κρουαζιέρες της τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», ανακοινώνει σημαντικά μειωμένες τιμές που ξεκινούν από €299 ανά άτομο για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ως 15 Αυγούστου. Τη σειρά προσφορών έρχεται να συμπληρώσει η φιλοξενία των παιδιών ως και 11 ετών, χωρίς επιβάρυνση, σε επιλεγμένες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων έως και τις 13 Νοεμβρίου 2023, καθώς και στη μοναδική κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 26 Αυγούστου 2023, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν ως και στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Μοναδική επιβάρυνση η αξία των λιμενικών τελών και άλλων φόρων.

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προσφορά μας για «Ονειρεμένες Σουίτες» στο πλαίσιο εορτασμού της επερχόμενης εκκίνησης του Celestyal Journey αυτόν τον Σεπτέμβριο καθώς και με τις μειωμένες τιμές και την ειδική προσφορά μας για τα παιδιά, στις κρουαζιέρες μικρότερης διάρκειας. Είμαι βέβαιος ότι τόσο οι ταξιδιωτικοί πράκτορες όσο και το κοινό θα αδράξουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μας να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους, με την επιλογή μίας σουίτας από τις 149 σουίτες που διαθέτει το Celestyal Journey, να αποδράσουν μόνοι τους ή και να ταξιδέψουν με την οικογένεια πολύ πιο οικονομικά».

Η αναβάθμιση κατηγορίας ισχύει για επιλεγμένες σουίτες στις ακόλουθες κρουαζιέρες του Celestyal Journey:

 Στην κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρείς Ήπειροι» που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται το Πορτ Σαίντ (Αίγυπτο), το Άσντοντ (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρο), τη Ρόδο και το Αρχαίο Έφεσο (Κουσάντασι/Τουρκία). Αναχωρεί στις 21 και 28 Οκτωβρίου, 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου και 2 και 9 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1059 ανά άτομο.

 Στην κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» & «Βήματα του Αποστόλου Παύλου», που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί, το Κουσάντασι και την Πάτμο. Αναχωρεί στις 7 Οκτωβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2159 ανά άτομο.

 Στην κρουαζιέρα 14 διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» & «Τρεις Ήπειροι», που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί, το Κουσάντασι, την Πάτμο, την Αθήνα, το Πορτ Σαίντ, το Άσντοντ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και το Κουσάντασι. Αναχωρεί στις 14 Οκτωβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2159 ανά άτομο.

 Στη Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 11 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια (με διανυκτέρευση) και τη Χάιφα (με διανυκτέρευση). Αναχωρεί στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1519 ανά άτομο.

 Στην κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» και Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων» που ξεκινάει και καταλήγει στην Αθήνα και συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη, ενώ επισκέπτεται το Πορτ Σαίντ, το Άσντοντ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια και τη Χάιφα. Αναχωρεί στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2649 ανά άτομο.

 Στη Χριστουγεννιάτικη & Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα 19 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη, την Κρήτη, την Αττάλεια, τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, τη Χάιφα, την Αθήνα, την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, την Κωνσταντινούπολη (με διανυκτέρευση) και το Βόλο. Αναχωρεί στις 16 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €2649 ανά άτομο.

 Στην Πρωτοχρονιάτικη κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων που ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται την Κρήτη, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, την Κωνσταντινούπολη και το Βόλο. Αναχωρεί στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Η τιμή της Junior Suite ξεκινάει από €1229 ανά άτομο.

Οι τιμές περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, την ψυχαγωγία, τις καθημερινές δραστηριότητες, έκπτωση €75 για εκδρομές στους προορισμούς (προ-κρατημένες ως τουλάχιστον 48 ώρες πριν), λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Η προσφορά ισχύει για νέες ατομικές κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2023 και θα εξοφληθούν πλήρως εντός 14 ημερών από την ημέρα της κράτησης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter