Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πτήσεις τσάρτερ για το Silver Endeavour ανακοίνωσε η Silversea Cruises

0silversea

Η Silversea Cruises, εισήγαγε νέες απευθείας ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ για 28 δρομολόγια Αρκτικής και Γροιλανδίας το 2023 και το 2024 για επιβάτες που ταξιδεύουν με επιλεγμένο Silver Endeavour. Τα ταξίδια Silver Wind και Silver Cloud θα επωφεληθούν από ένα πιο απρόσκοπτο ταξίδι μέσω Λονδίνου, Νέας Υόρκης, Μόντρεαλ και Όσλο σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Αρκτικής - όπως το Longyearbyen, το Kangerlussuaq, το Pond Inlet και πολλά άλλα. Η τελευταία καινοτομία της Silversea Cruises ενισχύεται Η πιο ποικιλόμορφη και εκτεταμένη προσφορά της υπερπολυτελικής κρουαζιέρας στην Αρκτική, η οποία περιλαμβάνει 37 δρομολόγια σε περισσότερους από 110 προορισμούς μεταξύ 2023 και 2025.
Στο πλαίσιο του πιο ολοκληρωμένου και απρόσκοπτου ταξιδιού στην Αρκτική, οι επιβάτες του Silversea μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικές εκτελεστικές μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. βολικές συνδέσεις μέσω Λονδίνου, Νέας Υόρκης, Μόντρεαλ και Όσλο. και ζεστό καλωσορίζει τους εκπροσώπους της Silversea καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι επιβάτες που επιλέγουν τόσο τις προσφορές του Silversea από πόρτα σε πόρτα όσο και από λιμάνι σε λιμάνι θα πετάξουν στην Αρκτική με ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ, με βελτιωμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους χώρους, μια ανώτερη γαστρονομική προσφορά, premium ποτά και εξατομικευμένη ψυχαγωγία εν πτήσει. Όταν απαιτείται από το δρομολόγιο, η διανυκτέρευση πολυτελών καταλυμάτων θα περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό τόσο με τους ναύλους από λιμάνι σε λιμάνι όσο και από πόρτα σε πόρτα. Μόλις φτάσουν στην Αρκτική, οι επισκέπτες θα μεταφερθούν στο πολυτελές σκάφος τους ξεκούραστος και έτοιμος να εξερευνήσει.
«Με βάση την all-inclusive προσφορά αποστολών μας , η οποία είναι η πιο ολοκληρωμένη στον κλάδο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε νέες ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ στην Αρκτική και τη Γροιλανδία για να ενισχύσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των ταξιδιών των επισκεπτών μας», δήλωσε ο Μάσιμο Μπρανκαλεόνι, SVP Παγκόσμιες Πωλήσεις στην Silversea Cruises. « Η Silversea δεσμεύεται για καινοτομία και αναζητούμε πάντα τρόπους για να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες μας, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού πριν και μετά την κρουαζιέρα. Όχι μόνο ξεκλειδώνουμε τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αρκτικής με μοναδική τεχνογνωσία στον προορισμό και μερικά από τα πιο πολυτελή πλοία στη θάλασσα, αλλά το κάνουμε με απαράμιλλη άνεση και ευκολία. Συμπληρώνοντας τις ιδιωτικές μεταφορές στελεχών μεταξύ κατοικίας και αεροδρομίου, η νέα μας προσφορά ιδιωτικών πτήσεων τσάρτερ θα επιτρέψει στους επισκέπτες μας να επικεντρωθούν στην απόλαυση την περιπέτειά τους στην Αρκτική από τη στιγμή που θα φύγουν από τα σπίτια τους».
Οι κρουαζιέρες στην Αρκτική της Silversea ορίζουν τα μεταμορφωτικά ταξίδια. Ταξιδεύοντας με τρία από τα υπερπολυτελή πλοία της εταιρείας κρουαζιέρας- συμπεριλαμβανομένου του νέου σε στόλο Silver Endeavour, του πιο πολυτελούς πλοίου αποστολής στον κόσμο -Οι επισκέπτες απολαμβάνουν άνεση all-inclusive, εμπλουτισμούς από τους ειδικούς αποστολών της γραμμής κρουαζιέρας και πρόσβαση σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορεί να εντοπίσουν πολικές αρκούδες και φάλαινες, να επισκεφθούν κοινότητες Ινουίτ ή να τολμήσουν την «πολική βουτιά», μεταξύ άλλων καθηλωτικών εμπειριών, απολαμβάνοντας παράλληλα το χαρακτηριστικό επίπεδο άνεσης για το οποίο φημίζεται η γραμμή κρουαζιέρας.
Ευέλικτα «πακέτα»
Η Silversea Cruises, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει έγκαιρα τις προσφορές της all inclusive για την επερχόμενη σεζόν Wave, παρέχοντας στους επισκέπτες αυξημένη ευελιξία, πρόσθετη εξοικονόμηση πόρων και μειωμένη κατάθεση περιορισμένου χρόνου μόλις 15%. Οι νέοι ναύλοι «Port-to-Port» παρέχουν στους ταξιδιωτικούς συμβούλους πρόσθετες επιλογές για να προσαρμόσουν ένα πιο εξατομικευμένο πρόγραμμα που ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών τους, ιδιαίτερα εκείνων που επιθυμούν να επιμεληθούν τις δικές τους ταξιδιωτικές ρυθμίσεις πριν και μετά την κρουαζιέρα από τον ταξιδιωτικό τους σύμβουλο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter