Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Celestyal Cruises: Δρομολόγια στην Κούβα όλο τον χρόνο από 21/11/16

Celestyal Crystal 1

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα δρομολόγια της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στην Κούβα, ξεκινώντας από τις 21 Νοεμβρίου 2016. Μετά την τρίτη επιτυχημένη της σεζόν στην Κούβα, κατά τη διάρκεια της οποίας παρέμεινε η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία επισκέπτεται τέσσερα λιμάνια, το προϊόν κρουαζιέρας υπό την επωνυμία Cuba Cruise, θα αποκτήσει τη νέα ταυτότητα της Celestyal Cruises. Με αυτήν την κίνηση η εταιρεία θέλει να παρέχει στους επιβάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρουν μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες, κάτω από την ομπρέλα της Celestyal.

Ξεκινώντας τις τελευταίες εβδομάδες του 2016 και για το σύνολο του 2017, το Celestyal Crystal θα πραγματοποιήσει επταήμερες all-inclusive κρουαζιέρες, οι οποίες περιλαμβάνουν δύο ημέρες στην Αβάνα και μια προσέγγιση στην περιοχή Maria La Gorda (Μαρία λα Γκόρντα), γνωστή για την εκπληκτική παραλία της και την πλούσια θαλάσσιο οικοσύστημά της. Επιπλέον, στο δρομολόγιο της Κούβας θα περιλαμβάνονται προσεγγίσεις στο Cienfuegos (Τσιενφουέγκος), που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και στο ιστορικό Santiago de Cuba (Σαντιάγκο ντε Κούβα).

Μια επιλογή από εκδρομές, οι οποίες καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, σε κάθε λιμάνι προσέγγισης θα προσφέρει απίστευτες εμπειρίες στους επιβάτες όλων των ηλικιών. Η εκτεταμένη περίοδος των δρομολογίων στην Κούβα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της κουβανέζικης κουλτούρας, όπως μόνο η Celestyal Cruises μπορεί να προσφέρει. Η κρουαζιέρα θα ξεκινάει κάθε Δευτέρα με αφετηρία την Αβάνα, και κάθε Παρασκευή από το Montego Bay, στην Τζαμάικα .

«Τα δρομολόγια της Celestyal Cruises στην Κούβα πραγματοποιήθηκαν για τρίτη σεζόν το 2015-2016 με μεγάλη επιτυχία. Ως εκ τούτου, θέλοντας να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ζήτηση και ανταπόκριση, θα συνεχίσουμε δυναμικά και για τέταρτη σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει 21 Νοεμβρίου 2016, τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα από ό, τι πέρυσι, και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ανυπομονούμε να μυήσουμε ακόμα περισσότερους επιβάτες από όλο τον κόσμο, στην αυθεντική κουβανική εμπειρία», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 210 4583451

Σχετικά με την Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τα Ελληνικά νησιά, την Τουρκία και την Κούβα. Δύο από τα πλοία της εταιρείας, τα «Thomson Spirit» και «Thomson Majesty», είναι υπό ναύλωση με την Thomson Cruises της TUI AG. H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες.

Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέσα στο 2015 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Στρατηγικής Επικοινωνίας» στα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη και τρία βραβεία στα Tourism Awards: ένα χρυσό στην κατηγορία «Κρουαζιέρα - Θεματικές Εκδηλώσεις» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί».

To 2016 η εταιρεία συνέχισε δυναμικά την πορεία της κερδίζοντας αυτήν φορά τέσσερα βραβεία: ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός», για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της, ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού».

Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο “Cruise Line Revelation” στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore” στα WAVE Awards στο Λονδίνο. Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

CelestyalCruises.com

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalCruises
YouTube: http://www.youtube.com/user/CelestyalCruises
Google+: http://plus.google.com/u/1/+celestyalcruises
Twitter: @celestyalcruises ● Pinterest: http://pinterest.com/celestyalcruises
Instagram: celestyalcruises ● Foursquare: https://foursquare.com/v/celstyal-cruises

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter