Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δυναμική παρουσία Cosco - ΟΛΠ στο Μαϊάμι

krouaziera limani peiraias olp

Δυναμική παρουσία στην παγκόσμιας εμβέλειας έκθεση για την κρουαζιέρα που συντελείται στο Μαϊάμι, δίνουν στελέχη της Cosco και υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΛΠ, στοχεύοντας στη γνωστοποίηση των προθέσεων της εταιρείας που αναλαμβάνει πλέον το λιμάνι του Πειραιά, να αναπτύξει τον τομέα της κρουαζιέρας και μέσα από επενδύσεις αλλά και μέσα από μια δυναμική πολιτική, στοιχεία της οποίας πρόκειται να γνωστοποιηθούν στην έκθεση. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Cosco πολύ προ της κατακύρωσης του διαγωνισμού για ην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ είχε γνωστοποιήσει στις παραγωγικές τάξεις του πειραϊκού χώρου και όχι μόνο αλλά και σε φορείς του τουρισμού που εμπλέκονται στον τομέα της κρουαζιέρας τις προθέσεις της να καταστήσει τον Πειραιά ένα από τα ισχυρότερα λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου και στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού.

Με τα γεγονότα και τις εξελίξει να τρέχουν στο πέταλο της αν. μεσογείου κύκλοι των χρηστών αλλά και των παραγωγικών τάξεων σχολιάζοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σημείωναν ιδιαίτερα την αναγκαιότητα επίσπευσης των γραφειοκρατικών και άλλων διαδικασιών που προηγούνται της ολοκλήρωσης των διαδικασιών του διαγωνισμού για το πέρασμα του λιμανιού στην Cosco.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης επ' ευκαιρία του νέου έτους, ο Πρόεδρος της Ι. Χατζηαντωνίου είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, εκφράζοντας κατά αυτόν τον τρόπο ήδη τον προβληματισμό και την «αγωνία» των παραγωγικών τάξεων αλλά και των χρηστών που προσβλέπουν σε μια δυναμική και ταχύρυθμη ανάπτυξη του λιμανιού αλλά και των επενδύσεων που αναμένεται να γίνουν από την Cosco σε βασικούς τομείς της επιβατηγού ναυτιλίας αλλά και της Ναυπηγοεπισκευής όπου διατηρούνται ζέουσες ελπίδες για συνολική ανάκαμψη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter