Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παγκόσμιος ηγέτης η Deloitte στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών στον τομέα Πετρελαιοειδών και Αερίου

deloite

Η Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) ανακοινώνει ότι η IDC Energy Insights, ο πάροχος της παγκόσμιας IT έρευνας και συμβουλευτικής, ανέδειξε τη Deloitte ως Παγκόσμιο Ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα πετρελαιοειδών και αερίου στην έκθεσή της, IDC MarketScape: Worldwide Oil & Gas Professional Services 2012 Vendor Assessment. Το IDC Energy Insights αναγνωρίζει τη Deloitte ως μια εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων «βαρέων βαρών», εστιάζοντας στη μεγάλη εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν όλες οι εταιρίες-μέλη της Deloitte στον κλάδο πετρελαιοειδών και αερίου.

«Η βιομηχανία πετρελαιοειδών και αερίου σήμερα χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, μεταβλητότητα και αλλαγή. Ο συνδυασμός της βαθιάς κατανόησης των θεμάτων και της ικανότητας για ομοιόμορφη λειτουργία χωρίς σύνορα είναι το κλειδί για την αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν», δήλωσε ο Adi Karev, Global Oil & Gas Leader, DTTL.

«Ο τίτλος «ηγέτης» στην παρούσα μελέτη συνεπάγεται την αναγνώριση της θέσης μας ως «έμπιστοι σύμβουλοι» στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες πετρελαιοειδών και αερίου. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι οι επενδύσεις των εταιριών-μελών της Deloitte αναγνωρίζονται και χαρίζουν στη Deloitte ηγετική θέση στη πραγματικά διαφοροποιημένη συμβουλευτική αγορά εταιριών πετρελαιοειδών και αερίου».

Η έκθεση του IDC Energy Insights αποδίδει στην Deloitte τους ακόλουθους χαρακτηρισμούς:

• «Οι ισχυρότερες τεχνολογικές δυνατότητες της Deloitte στον κλάδο του πετρελαιοειδών και αερίου εντοπίζονται στη στρατηγική που ακολουθείται για τα συστήματα πληροφορικής, την ασφάλεια, το εμπόριο ενέργειας και τη διαχείριση κινδύνων, καθώς και στην ενοποίηση των συστημάτων ERP».

• «Η Deloitte παρέχει υπηρεσίες παγκοσμίως, σε ορισμένες περιπτώσεις η ανάληψη συμφωνιών συνεργασίας καλύπτει ταυτόχρονα περισσότερες από 30 γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των χωρών στην Ασία Ειρηνικού και στη Λατινική Αμερική».

• «Με κριτήριο ότι στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, η αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ξεχωρίζει τους νικητές από τους ηττημένους, η Deloitte έχει μια μοναδική προσέγγιση στην στρατηγική των εργαζομένων της. Οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εργασίες έχουν σχεδιαστεί για τη διακίνηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων, για την ανάδειξη ηγετών με ευρύτητα πνεύματος παγκοσμίως, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε όλον τον κόσμο».

• «Η Deloitte έχει υπόβαθρο και μακρά ιστορία στον τομέα πετρελαιοειδών και αερίου. Οι συμβουλευτικές ικανότητες της Deloitte συμπληρώνουν τις δυνατότητες εφαρμογής τους μέσω της τεχνολογίας, των ανθρώπων και των διαδικασιών της. Το φάσμα των υπηρεσιών μπορεί να είναι ελκυστικό για τις εταιρίες πετρελαιοειδών και αερίου που αναζητούν μια εταιρία που θα τους παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες».

Ο Άκης Γεωργόπουλος, Υπεύθυνος για θέματα Ενέργειας της Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε., δήλωσε: «Είναι πραγματικά τιμή για την Deloitte η αναγνώριση αυτή ως ηγέτη στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών στο χώρο των πετρελαιοειδών και αερίου, παράλληλα όμως είναι και δικαίωση της συνεχούς προσπάθειας, και της επένδυσης της εταιρίας μας παγκοσμίως, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, μέσω χιλιάδων εξειδικευμένων στελεχών στον κλάδο, όσο και σε τεχνολογία, ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της».

Σχετικά με το IDC MarketScape
Το μοντέλο ανάλυσης IDC MarketScape έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια επισκόπηση της ανταγωνιστικής ικανότητας των παρόχων υπηρεσιών ΤΠΕ (τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών) σε μια δεδομένη αγορά. Η μεθοδολογία της έρευνας χρησιμοποιεί έναν αυστηρό τρόπο βαθμολόγησης που βασίζεται σε ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια και που οδηγεί σε μια ενιαία γραφική απεικόνιση της θέσης κάθε προμηθευτή σε μια δεδομένη αγορά.

Το IDC MarketScape παρέχει ένα σαφές πλαίσιο στο οποίο τα προϊόντα και οι παροχές υπηρεσιών, οι δυνατότητες και οι στρατηγικές, καθώς και οι τρέχοντες και μελλοντικοί παράγοντες επιτυχίας στην αγορά της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών μπορούν να συγκριθούν. Το πλαίσιο αυτό παρέχει επίσης στους αγοραστές της τεχνολογίας μια ολοκληρωμένη εκτίμηση των δυνατών και των αδύνατων σημείων των σημερινών και των μελλοντικών προμηθευτών.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter