Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Μαρίνα Φλοίσβου σηματοδοτεί 20 χρόνια ποιοτικής λειτουργίας

0MF

Το ορόσημο των 20 ετών γιορτάζει η Μαρίνα Φλοίσβου ένας χώρος ελεύθερης πρόσβασης στους πολίτες της Αττικής και συνάμα ποιοτικής εξυπηρέτησης των χρηστών της.
Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση της μαρίνας πραγματοποίησε μια άκρως ενημερωτική εκδήλωση για τα επιτεύγματα και την ανασκόπηση δραστηριοτήτων κατά την διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας της.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου με την βοήθεια της προβολής ενος mini documentary περιέγραψε τα οικονομικά μεγέθη και την προσφορά της μαρίνας και αναφέρθηκε στην πολιτική ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας.
Παράλληλα η Μαρίνα Φλοίσβου προσφέρει κορυφαία ποιότητα ελλιμενισμού στους πελατες της με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη της που σημαίνει 100% παροχή ηλεκτροδότησης στα σκάφη, καθαρισμοί της επιφάνειας της θάλασσας και αλλες δράσεις.
Η Μαρίνα Φλοίσβου έχει ένα ετήσιο κύκλο εργασιών €22 εκ προσφέροντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και δεκαδε εκατομμύρια ευρώ σε καταβληθέντες φόρους δημοτικά τέλη και ενοίκια στην ΕΤΑΔ.
Ο κ Κατσικαδης τόνισε ότι η Μαρίνα Φλοίσβου διαθέτει μια σειρά πιστοποιήσεων και βραβεύσεων από τον LR όπως EFQM πέντε χρυσές άγκυρες πλάτινουμ και ασφάλειας που αποδεικνύουν την αφοσίωση της μαρίνας στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter