Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Μαρίνα Φλοίσβου διακρίθηκε με το EFQM Recognised for Excellence 4 αστέρων στα Αριστεία 2018

0EFQM

Με μια νέα σημαντική πιστοποίηση, αυτή του European Foundation for Excellence (EFQM) Recognised for Excellence 4 αστέρων, διακρίθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου στα Αριστεία 2018. Μέχρι πρότινος η μαρίνα διατηρούσε την πιστοποίηση Recognised for Excellence 2 αστέρων.
Ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, παρέλαβε την πιστοποίηση κατά την απονομή των διακρίσεων Αριστεία 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα του Φλοίσβου αυτή η διάκριση, καθώς πιστοποιείται από έναν από τους πιο έγκυρους θεσμούς η αξία της μαρίνας για το σύνολο των υπηρεσιών της, την ικανοποίηση των πελατών της και για την επιχειρηματική της ικανότητα».
Στο Μοντέλο του EFQM οι βασικές αρχές εστιάζουν στον πελάτη, που σημαίνει να απολαμβάνει ο πελάτης την προστιθέμενη αξία από τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της εκάστοτε εταιρίας. Παράλληλα, η διοίκηση θα πρέπει να εμπνέει προς το όραμα της εταιρίας, ενώ η εμπλοκή του ανθρώπινου δυναμικού θα πρέπει να μεγιστοποιεί τη συνεισφορά στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της. Επίσης, περιλαμβάνει, τη συνεχή γνώση, τη βελτίωση, την καινοτομία μαζί με τη δημιουργία και τη διατήρηση της προστιθέμενης αξίας σε όλες τις συνεργασίες, στοχεύοντας στην κατανόηση και την ανταπόκριση προς τις προσδοκίες των πελατών και της κοινωνίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter