Δευ05062024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΒΕΠ: Οικονομική στήριξη και αποζημιώσεις στις πληττόμενες επιχειρήσεις Ασπροπύργου κι ευρύτερης περιοχής της Δυτ. Αττικής

0ntozas

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για τη στήριξη των επιχειρήσεων, που επλήγησαν από τα πρόσφατα σοβαρά επεισόδια τόσο στον Ασπρόπυργο όσο και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρει: «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στάθηκαν όρθιες, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την τοπική, αλλά και γενικότερα, την Εθνική οικονομία της πατρίδας μας και αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από την ενεργειακή κρίση αλλά και από τις προκλήσεις του νέου επιχειρηματικού μοντέλου.
Πιστεύουμε στην άμεση παρέμβασή σας προς τις επιχειρήσεις που πλήττονται από αυτές τις καταστροφικές ενέργειες, με οικονομική στήριξη και αποζημιώσεις άμεσα για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές τις οποίες υφίστανται.»

Επίσης ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γιώργος Παπαμανώλης-Ντόζας, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ.Τάκη Θεοδωρικάκο, που αφορά την αντιμετώπιση των ζητημάτων εγκληματικότητας στον Ασπρόπυργο και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ζητά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, την ενίσχυση και αναβάθμιση των επιχειρησιακών σχεδίων για την αστυνόμευση και ασφάλεια, στον Ασπρόπυργο και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, την προστασία των επιχειρήσεων, ώστε με τη συνεργασία όλων να εμπεδωθεί η κοινωνική ειρήνη και να σταματήσουν επιτέλους οι εγκληματικές ενέργειες εναντίον των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter