Τρι05072024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Αντ. Ντατζόπουλος πρόεδρος στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μ. Βρετανίας

5C61E6053C8F3FFA9D429AD93BEF244D

Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών της Μεγάλης Βρετανίας (HBA-UK) ανακοίνωσε ότι ο κ. Αντώνης Ντατζόπουλος εξελέγη ως ο νέος πρόεδρός της για την περίοδο 2016-2017, με την ολοκλήρωση των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 8ης Ιανουαρίου 2016. Ο κ. Στράτος Χατζηγιάννης (απελθών πρόεδρος της ένωσης για την περίοδο 2014-2015) θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ένωση, όπως το έκανε τα τελευταία 15 χρόνια, από τη θέση του αντιπροέδρου.

«Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ενισχύσει το κύρος της Ένωσης στην Οικονομική Κοινότητα του Λονδίνου και απολαμβάνει εμπιστοσύνης ως επίλεκτος εταίρος με την οργάνωση εκδηλώσεων και τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Ένωση διαδραματίζει, πλέον, καταλυτικό ρόλο στο διάλογο για την προαγωγή των συμφερόντων των ελληνικής καταγωγής τραπεζιτών και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και παρέχοντας μία πλατφόρμα για τη σύνδεση νεότερων ατόμων με τα αναγνωρισμένα μέλη της Ένωσης», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση..

Τα κάτωθι τακτικά μέλη της Ένωσης αποτελούν τη νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή, και τους έχουν ανατεθεί ομόφωνα τα εξής αξιώματα:

Πρόεδρος - Αντώνης Ντατζόπουλος
Αντιπρόεδρος - Στράτος Χατζηγιάννης
Ταμίας - Λούης Λοΐζου
Γενική Γραμματέας & Γραμματέας Μελών - Γεωργία Γαλουζίδη
Μέλος - Μαρία - Ειρήνη Αλεξανδράκη
Μέλος - Εμμανουήλ Ανδρουλάκης
Μέλος - Γεώργιος Ερκάν
Μέλος - Βασιλική Φωτοπούλου
Μέλος - Αθανάσιος Καραγιαννίδης

 

Πηγή: www.tovima.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter