Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο

mixaloliakos-649

Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος σε εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου της πόλης ένα 24ωρο μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά και των δηλώσεών του που επακολούθησαν αυτής.

Ειδικότερα ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε τα ακόλουθα: «Είμαι αισιόδοξος ότι το 2014 η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο. Σημασία έχει να νιώθουμε όλοι ότι το 2014 μπορούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη ενότητα και ως πειραϊκός λαός, αλλά και ως ελληνικός λαός γενικότερα. Μια ενότητα που θα υποχρεώσει και τις πολιτικές ηγεσίες να ανταποκριθούν σ' αυτήν. Μια ενότητα που θα είναι δύναμη για να νικήσει η πατρίδα μας την κρίση.

Για να έχουμε λιγότερη ανεργία, λιγότερη φτώχεια, περισσότερες θέσεις εργασίας, μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είμαι αισιόδοξος ότι το 2014, η πατρίδα μας θα βγει από το απεχθές μνημόνιο. Τα προβλήματα δεν θα λυθούν «ως δια μαγείας». Θα δουλέψουμε περισσότερο, θα κουραστούμε, θα δημιουργήσουμε. Θα χτίσουμε την Ελλάδα των οραμάτων μας και των αναγκών της νέας γενιάς. Ήδη, στον Πειραιά τα πράγματα εξελίσσονται με έναν τρόπο που υπερβαίνει τις προσδοκίες μας. Δεν λειτουργούμε πια με υποσχέσεις. Λειτουργούμε με υλοποιήσεις στόχων.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter