Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Running to the Sky

0Running

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων και το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, διοργανώνουν αγώνα δρόμου 5χλμ για καλό σκοπό.

Πρόκειται για ένα συμβολικό αγώνα βοηθείας που στόχο έχει την έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου (Κεντρική Πύλη) στο Γαλάτσι, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ., με την επωνυμία «Running to the Sky» και η συμμετοχή σε αυτόν είναι δωρεάν. Αντί αντιτίμου οι συμμετέχοντες καλούνται να προσφέρουν, ότι ποσότητα μπορεί ο καθένας, από τα είδη που χρειάζονται οι πλημμυροπαθείς και όπως αυτά αναφέρονται στην ακόλουθη λίστα:

Υγρά μαντηλάκια με αντισηπτικό.
Υγρά απορρυπαντικά ρούχων με απολυμαντικό.
Συσκευές και ανταλλακτικά εντομοαπωθητικών σε υγρή μορφή.
Εντομοαπωθητικά σε σπρέι.
Τα σημεία συλλογής είναι :

Στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα στο Άλσος Βεΐκου από τις 08:30 π.μ..
Στην είσοδο του δημαρχείου Γαλατσίου, από 18/10 έως την ημέρα του Αγώνα (ώρες 8:00 – 15:00).
Στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου Υπουργείου Ναυτιλίας, από 18/10 έως την ημέρα του Αγώνα (όλο το 24ωρο).
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου:

https://esportevents.gr/index.php/running-to-the-sky

Για τους πρώτους 300 που εγγραφούν θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και έκδοση αποτελεσμάτων. Λόγω του χαρακτήρα της διοργάνωσης δε θα υπάρξουν απονομές και μετάλλια, αλλά μόνο υδροδοσία κατά μήκος της διαδρομής. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι 300 εγγραφές ηλεκτρονικά, θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής και πριν τον αγώνα στη γραμματεία.

Σας προσκαλούμε επίσης να συμμετάσχετε στην δράση μας ΚΑΙ περπατώντας στο πανέμορφο Άλσος Βεΐκου, χωρίς να τρέξετε 5 χλμ, υποστηρίζοντας τόσο τους δρομείς όσο και τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά του τον Δήμο Γαλατσίου και τον χορηγό του Αγώνα, την Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες στο : 213 137 1749

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter