Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέο χρονοδιάγραμμα για την διαγωνιστική διαδικασία της Μαρίνας Πύλου

pylos 0

Σύμφωνα με την Παράγραφο 6 της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Πύλου και τμήματος του λιμένος Πύλου με ημερομηνία 24.12.2013 (η «Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών»), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου («ΤΑΙΠΕΔ») με την παρούσα γνωστοποιεί στους Προεπιλεγέντες Επενδυτές ότι το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα της Β’ Φάσης έχει τροποποιηθεί ως εξής: Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ενέργεια

27.10.2017 Κλείσιμο Εικονικής Αίθουσας Τεκμηρίωσης
30.10.2017 Ημερομηνία Υποβολής

Όλοι οι λοιποί όροι της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς παραμένουν ως έχουν. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις δείτε την Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς.

Σημειώνεται ότι όλες οι υποβολές/επικοινωνίες σύμφωνα με την Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών θα πρέπει να πραγματοποιούνται αποκλειστικά προς τους:

κ. Παύλο Παναγιωτάκο
Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Tηλ.: +30 210 8173955
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι όροι που δεν ορίζονται στο παρόν έχουν την ίδια έννοια που τους δίνεται στην Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών. Όλοι οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών παραμένουν ως έχουν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter