Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση κ. Γενικού Γραμματέα Υ.ΝΑ.Ν.Π. με εκπροσώπους εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων Ν. Κυκλάδων

yen

Συνάντηση με θέμα τον έλεγχο του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκε την 25.06.2016 στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Υ.ΝΑ.Ν.Π. Γιάννη Θεοτοκά και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής όμορων Νομών και νήσων Αιγαίου, κ. Παύλου Πολιτάκη, παρουσία εκπροσώπων της Λιμενικής Αρχής, καθώς και των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών Πειραιά, Λαυρίου και Ραφήνας και εκπροσώπων των εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων του Νομού Κυκλάδων. Στη συνάντηση, που έγινε σε θετικό κλίμα, δόθηκε έμφαση στη μέριμνα που πρέπει να ληφθεί για την προστασία των επιχειρήσεων πώλησης αγαθών, που λειτουργούν νόμιμα, σε αντιδιαστολή με το παραεμπόριο που υπάρχει και εκδηλώνεται και στους χώρους δικαιοδοσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η ανάπτυξη στενής συνεργασίας και διαύλου διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ των εκπροσώπων των Εμπορικών Συλλόγων και των αρμοδίων Υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με πρωταρχικό σκοπό την τήρηση της νομιμότητας στον τομέα του υπαίθριου εμπορίου, τη διασφάλιση της προστασίας και της υγιεινής του καταναλωτικού κοινού, αλλά και την προστασία των νομίμως δραστηριοποιούμενων επαγγελματιών στον τομέα αυτό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο κ. Νικόλαος Πέτσας, Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, ο κ. Θεόδωρος Πολενάκης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Σίφνου, η κα Αικατερίνη Φουντουλάκη, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου, ο Υποναύαρχος Λ.Σ. Ντούνης Αθανάσιος, Περιφερειακός Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Μάμμης Βασίλειος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λεοντάρας Κωνσταντίνος, Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Ρουσάκης Ιωάννης, Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας, ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Νικολόπουλος Σίμος, Κεντρικός Λιμενάρχης Λαυρίου και ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευαγγελίδης Σπυρίδων, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter