Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο Αθ. Παπανικολάου στο "τιμόνι" της MIG

papanikolaou mig

Ο κ. Αθανάσιος Παπανικολάου, σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Goody's - Everest (κλάδος εστίασης της Vivartia), αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr νέος διευθύνων σύμβουλος στη MIG. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόεδρος στη MIG αναλαμβάνει ο Σταύρος Λεκκάκος, αντιπρόεδρος της Πειραιώς, ενώ οι επίσημες αποφάσεις - αλλαγές αναμένεται να γίνουν τη Δευτέρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Ο Αθ. Παπανικολάου πριν από την Vivartia και την Everest ήταν για 3,5 χρόνια διευθύνων σύμβουλος της Βενέτης και για 8 χρόνια στην Carrefour Continent της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος. Ο κ. Λεκκάκος, αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς στις αρχές του χρόνου ανέλαβε τη θέση του μεταβατικού διευθύνοντος συμβούλου καλύπτοντας τη θέση του παραιτηθέντος Άνθιμου Θωμόπουλοου.

Οι διοικητικές αλλαγές στη MIG έρχονται λίγες ημέρες μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου από το δ.σ. και τις Επιτροπές της MIG. Με πιο ηχηρή παραίτηση αυτή του Απόστολου Ταμβακάκη ο οποίος παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της MIG στο οποίο ήταν Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.

 

 

Πηγή: www.capital.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter