Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Oλοκληρώθηκε το 8ο Posidonia Cup με την τεχνολογική υποστήριξη της G4S TELEMATIX

MIKEMALTEZAKIS

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 52 ιστιοπλοϊκών σκαφών ανοιχτής θαλάσσης, ολοκληρώθηκε το 8ο Posidonia Cup που διεξήχθη την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Έκθεσης, Posidonia. Χορηγός τεχνολογίας ήταν η G4S TELEMATIX, η οποία προσέφερε την κάλυψη του αγώνα διαδικτυακά «σε ζωντανό χρόνο» μέσω ειδικής εφαρμογής σε θαλλάσιο υπόβαθρο. Εξακόσια άτομα συνέθεσαν τα πληρώματα των 52 σκαφών, που αποτελούνταν τόσο από έμπειρους ιστιοπλόους όσο και από καλεσμένους των ναυτιλιακών εταιρειών, και απόλαυσαν κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες μοναδικές στιγμές ιστιοπλοϊκής δράσης.

H G4S TELEMATIX, συμβάλλοντας στην άριστη διεξαγωγή του αγώνα, εξόπλισε τα σκάφη του Posidonia Cup με δορυφορικές μονάδες, προκειμένου να υπάρχει διαρκής μετάδοση, λεπτό προς λεπτό, μέσω των ιστοσελίδων της G4S TELEMATIX www.telematix.gr και του www.posidoniacup.gr. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet, στον υψηλής πιστότητας ναυτικό «θαλάσσιο» χάρτη της Terra Mapping the Globe, την πορεία των σκαφών, την κατάταξή τους, καθώς και πληροφορίες του σκάφους όπως όνομα, πλήρωμα, στίγμα και ταχύτητα πλεύσης.

Η απονομή του Posidonia Cup 2016 έγινε το ίδιο βράδυ, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου οι διοργανωτές ΠΟΙΑΘ και Ποσειδώνια δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους και βράβευσαν, μεταξύ άλλων, την G4S TELEMATIX για τη συνδρομή της στον αγώνα. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιχάλης Μαλτεζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της G4S TELEMATIX. Παράλληλα, στη φαντασμαγορική τελετή που ακολούθησε, απένειμε το αργυρό κύπελλο στο σκάφος Larne της εταιρείας Baltic Exchange, με σκίπερ τον Mike Robson, το οποίο κατετάγη δεύτερο στην κατηγορία των κλασικών σκαφών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PERFORMANCE

1. BULLET CARIBE TANKERS INC.
2. OPTIMUM 3 THENAMARIS
3. CODE ZERO STARBULK CARRIERS CORP & OCEANBULK CONTAINER CARRIERS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STANDARD

1. ALTER EGO ABS EUROPE LTD
2. GIORGIO FURUNO HELLAS S.A
3. VENTUS INTERYARDS S.A./ COTZIAS INTERMODAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IRC

1. ENJOY ATLAS MARINE S.A
2. OKYALOS XV HEMPEL
3. iSAIL MARAN GAS MARITIME INC.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CLASSIC

1. NAVISA NEDA MARITIME AGENCY CO LTD
2. LARNE THE BALTIC EXCHANGE
3. FLAMINGO ANTONIS NIKOLARAS

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter