Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο σφυρί το Athens Ledra

ledra1 thumb large

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βγει- το πιθανότερο μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου- το ξενοδοχείο Athens Ledra, μετά και την ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. ότι αναστέλλεται η λειτουργία του. Η τιμή εκκίνησης σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εκτιμάται πως θα είναι τα 48 εκατ. ευρώ, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την εξόφληση των εργαζομένων του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο είχε βγει και πριν από ένα χρόνο σε πλειστηριασμό, με επισπεύδουσα την τράπεζα Alpha Βank και με τιμή εκκίνησης στα 41,1 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως είχε αναβληθεί και η τιμή εκκίνησης αναπροσαρμόστηκε σε 47 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα η η διοίκηση του Athens Ledra είχε στείλει ανεπίσημη επιστολή προς τους εργαζομένους, στην οποία αναφερόταν πως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Alpha Bank μία από τις βασικές πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας ΑΣΤΥ. Οι συνολικές τραπεζικές οφειλές εκτιμάται πως αγγίζουν τα 33 εκατ. ευρώ.

 

Πηγή: www.capital.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter