Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο πλευρό των προσφύγων η Ένωση Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ

prosfiges peiraias

Διάθεση χρηματικού ποσού για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πρόσφυγες που συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στο Λιμάνι του Πειραιά, αποφάσισε η Ένωση Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Όλοι μας γνωρίζουμε το προσφυγικό πρόβλημα που συγκλονίζει τη χώρα μας. Είναι ένα πρόβλημα που μας ευαισθητοποιεί και μας συγκινεί όλους. Εμείς οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι του Πειραιά βιώνουμε από πρώτο χέρι το δράμα των προσφύγων που συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στο Λιμάνι.

Απέναντι σ' αυτή την κατάσταση το Δ.Σ της Ένωσής μας αποφάσισε να εκφράσει την αλληλεγγύη της προς αυτούς τους συνανθρώπους μας διαθέτοντας χρηματικό ποσό για την αγορά και παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και κυρίως παιδικών τροφών, προκειμένου να τους ανακουφίσουμε από τα μεγάλα προβλήματά τους.

Προβληματιζόμαστε, όμως, για το ποιά θα είναι αύριο η συμπεριφορά του ιδιωτικού Λιμανιού της COSCO απέναντι στους πρόσφυγες, εάν υλοποιηθεί το ξεπούλημα του ΟΛΠ. Σε κάθε περίπτωση το σωματείο μας θα βοηθάει - στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας – τα θύματα αυτής της τραγωδίας».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter