Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η OnLine Data στο 8ο Συνέδριο Connected World

synedrio online data

Με την ευγενική χορηγία της OnLine Data ανοίγει τις πύλες του, στις 9 Φεβρουαρίου, το 8ο Συνέδριο Connected World με τίτλο: Cloudconomics- The Cloud of Things, το οποίο διοργανώνει για μία ακόμα φορά η Smartpress. Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που δίνει η ενσωμάτωση των τεχνολογιών cloud στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, καθώς και το ρόλο τους ως πολλαπλασιαστή της παραγωγικότητας.

Η επίτευξη οικονομιών κλίμακας, μείωσης λειτουργικών δαπανών, απλοποίησης των διαδικασιών, καθώς και πολλοί άλλοι παράγοντες οδηγούν αναγκαία σε νέα συνεργατικά μοντέλα αλλά και σε ολοκληρωμένες «All in a Box» λύσεις.

Ποιες είναι αυτές και πόσο εφικτές είναι στην εφαρμογή τους; Την απάντηση δίνει στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου: «One size fits all?» ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, ο οποίος μέσα από την ευρηματική παρουσίασή του «Future vs Imagination» θα αναδείξει τη σημασία της μετάβασης στο υπολογιστικό σύννεφο για μια επιχείρηση.

Η OnLine Data αποτελεί πιστοποιημένο Gold Certified Partner της Microsoft και μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών (UN/ECFACT). Επιπρόσθετα, η εταιρεία μεριμνά για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, εναρμονίζοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της με τις αυστηρές απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001: 2008.

Μάθετε περισσότερα στο www.onlinedata.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter