Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο δημαρχείο Περάματος ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras 56ok

Το δημαρχείο Περάματος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί, με τον Αλέξη Τσίπρα να καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα.


Η επίσκεψη του πρωθυπουργού έχει διπλό σκοπό. Ο πρώτος έχει να κάνει με την εξαγγελία τεσσάρων προγραμμάτων: Ενός για την σίτιση των παιδιών στα σχολεία, ενός οδικού δικτύου, μίας πρωτοβουλίας για θέσεις κοινωφελούς εργασίας, αλλά και σχετικά με την εγκαινίαση ενός κολυμβητηρίου στην περιοχή.
Παράλληλα, όμως, στόχος της κυβέρνησης είναι η συγκεκριμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού να υπερτονίσει την ρητορική του Μαξίμου και του ίδιου του πρωθυπουργού σχετικά το κοινωνικό πρόσημο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Περάματος και είχαν έναν σύντομο διάλογο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
"Από την επόμενη εβδομάδα προχωράμε στο λεγόμενο "ζεστό γεύμα". Δεν είναι ένα συσσίτιο κρίσης. Είναι μια παρέμβαση που σε άλλες χώρες είναι κάτι συνηθισμένο", τόνισε -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο πρόγραμμα σίτισης στιο δημοτικό σχολείο Περάματος.
Πηγή: newsit.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter