Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το δίκτυο μεταφορών των νησιών του Αιγαίου, παρουσιάζεται στη Σμύρνη

Statue of Liberty Mytilene

Παρουσίαση του συγκοινωνιακού δικτύου των νησιών του Αιγαίου, μεταξύ τους και με την υπόλοιπη Ελλάδα, διοργανώνεται στις 8 Δεκεμβρίου στη Σμύρνη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο της Σμύρνης. Στόχος να ενημερωθεί το κοινό της τουρκικής μεγαλούπολης και της ευρύτερης περιοχής της, για τις δυνατότητες που έχουν οι Τούρκοι επισκέπτες των ελληνικών νησιών της Περιφέρειας, είτε να επισκεφθούν τα άλλα νησιά, είτε να προχωρήσουν το ταξίδι τους στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Η βασική ιδέα της εκδήλωσης, είναι πως οι Τούρκοι επισκέπτες έχουν ήδη επισκεφθεί αρκετές φορές τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου στα οποία έχουν εύκολη πρόσβαση. Όμως είτε δεν γνωρίζουν, είτε τους είναι δύσκολο να προγραμματίσουν μόνοι τους ταξίδια που περιλαμβάνουν περισσότερες ημέρες παραμονής στη χώρα μας και επισκέψεις σε περισσότερα από ένα νησιά.

Η παρουσίαση έχει ως στόχο να αυξηθούν οι ημέρες παραμονής των Τούρκων επισκεπτών στα νησιά και παράλληλα τα ταξίδια να γίνουν πιο ελκυστικά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και προορισμούς στους επισκέπτες.

Η παρουσίαση θα αφορά τόσο τις ακτοπλοϊκές όσο και τις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ των νησιών, αλλά και των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι εταιρείες «Hellenic Seaways», «Aegean Airlines», «Blue Star Ferries» και «Δωδεκάνησος Lines». Επίσης θα γίνει παρουσίαση των δυνατοτήτων που δίνουν οι «Astra Airlines», «Sky Express» και όλες οι μικρές ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τοπικές συνδέσεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter