Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Συνεδριακό Κέντρο "Εξέλιξη"

DOMOTEL KASTRI

Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο "Εξέλιξη" στο συγκρότημα του ξενοδοχείου DOMOTEL KASTRI, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στην οποία θα συμμετέχουν εξήντα μικρές και μεγάλες εταιρείες, θα ανοίξει τις πόρτες της στις 10.00πμ και θα ολοκληρωθεί στις 8.30μμ. της ίδιας ημέρας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και ταυτόχρονα να συνεισφέρουν για τον ευγενή σκοπό.

Ταυτόχρονα με την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα πραγματοποιηθεί «Κυνήγι θησαυρού» Κλασσικών Ιστορικών Αυτοκινήτων στο οποίο θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα όλων των τύπων και όλων των κατηγοριών με αφετηρία και τερματισμό το Ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI. Και σε αυτή την περίπτωση τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η ΕΛΠΑ, η ΕΟΟΕ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτρικών Οχημάτων «Heliev», το "Ferrari Club Hellas", το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το ΤΤ Sport και πολλές άλλες λέσχες αυτοκινήτων. Η εκκίνηση όλων των αυτοκινήτων θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου και θα καλύψει μια κλασσική διαδρομή στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πάνω στην οδήγηση αλλά και σε ένα παιχνίδι γνώσεων προκειμένου να φέρουν την καλύτερη επιθυμητή θέση στην γενική αξιολόγηση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Τoob Molecular Bar στην Κηφισιά, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους νικητές όλων των κατηγοριών.

Στόχος όλων μας είναι η ουσιαστική βοήθεια προς το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, που έχει κάτω από την ομπρέλα του περισσότερα από πέντε χιλιάδες παιδιά. Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς;

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter