Τρι04302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ίδρυση σωματείου στη Ζώνη που υποστηρίζεται από την Χ.Α.

perama workers.medium

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το απόγευμα σωματεία εργαζομένων και αντιφασιστικές οργανώσεις, με αφορμή τα εγκαίνια γραφείων σωματείου εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.
Η συγκέντρωση οργανώνεται από το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» το Σωματείο Καθαριστών/ριών Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Συνδικάτο Ιδιωτικής Υγείας και Πανελλήνια Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών και έχει προγραμματιστεί για τις 7.00 μ.μ. έξω από την κεντρική είσοδο της Ν/Ζ.

Δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση θα δώσει η «Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό» (ΚΑΡ) και η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή} (ΚΕΕΡΦΑ).

Η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει από την πλευρά της ότι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 19:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του "Σωματείου Ελλήνων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ναυπηγοεπισκευαστικών Ζωνών (Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Νίκαιας & Νήσων) - Άγιος Νικόλαος'' που θα στεγάζονται εφεξής στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 4 στην περιοχή του Περάματος (πλησίον του Δημαρχείου).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter