Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο ετήσιος χορός τηs WISTA Hellas

wista hellas logo 00

Πάνω από 300 μέλη και φίλοι της WISTA Hellas, έδωσαν το παρόν στον Ετήσιο Χορό του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton. Η προσέλευση ήταν αθρόα και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να δικτυωθούν σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα που ξεκίνησε με ποτά στο φουαγιέ της αίθουσας. Η Πρόεδρος της WISTA Hellas, Αγγελική Χάρτμαν, καλωσόρισε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και μία ωραία βραδιά. Η ευχή της φαίνεται ότι υλοποιήθηκε και με το παραπάνω, αφού οι καλεσμένοι ευχαριστήθηκαν το πολύ ωραίο δείπνο και στη συνέχεια είχαν όλοι την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά αξιόλογα δώρα στη λαχειοφόρο που ακολούθησε και τα οποία δώρισαν πολλοί υποστηρικτές της WISTA Hellas.

Επιπλέον, η WISTA Hellas πήγε τους καλεσμένους της σε ένα φωτογραφικό και μουσικό ταξίδι στην χρονιά που πέρασε, κάτι που τείνει να γίνει παράδοση. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους καλεσμένους να χορεύουν ρυθμικά στη γεμάτη πίστα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους, μέλη και μη, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τους χορηγούς που έκλεισαν ολόκληρα τραπέζια στην εκδήλωση ή προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter