Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τα βρήκαν δύσκολα…

0Baltimori

Από ότι φαίνεται η εκκαθάριση των συντριμμιών της γέφυρας Francis Scott Key για το άνοιγμα του κεντρικού διαύλου για τα πλοία δεν είναι τόσο απλή όσο αρχικά είχε υπολογιστεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι αρχές που έχουν εμπλακεί για την αποκατάσταση του κεντρικού διαύλου το τεράστιο κεντρικό άνοιγμα της γέφυρας έχει καταρρεύσει στο κανάλι και το τμήμα που στηρίζεται στον πυθμένα είναι ένα μπερδεμένο χάος από χαλύβδινες δοκούς που έχουν βυθιστεί στην μαλακή λάσπη του πυθμένα. Το γεγονός καθιστά την κοπή των δοκών δυσκολότερη προκειμένου να γίνουν οι ανασύρσεις των κομματιών.
Χθες δύο ρυμουλκά και φορτηγίδες με μικρό βύθισμα πέρασαν από το «κανάλι» που έχει δημιουργηθεί επι του παρόντος. Εκτός από τα καλά νέα για τους φορείς εκμετάλλευσης ρυμουλκών και φορτηγίδων, οι μεταφορείς ro / ro βλέπουν επίσης θετική κίνηση: Η Tradepoint Atlantic, το γιγαντιαίο τερματικό συγκρότημα στο Sparrows Point, θα λάβει μεγάλο αριθμό επιπλέον πλοίων ro / ro. Το λιμάνι της Βαλτιμόρης είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι ro / ro της Αμερικής και φαίνεται ότι θα διατηρήσει μεγάλο μέρος του όγκου φορτίου του παρά το κλείσιμο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter