Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ταξιδέψτε στις θάλασσες της Κρήτης και της Αδριατικής συντροφιά με το νέο ANEKORAMA

0Ανεκόραμα

Φρέσκο, πλούσιο και πιο καλοκαιρινό από ποτέ, το ANEKORAMA το εταιρικό περιοδικό της ANEK LINES, “κλείνει” και φέτος ραντεβού με τους επιβάτες των πλοίων της που ταξιδεύουν στις γραμμές της Κρήτης και της Αδριατικής.
Με όλη την γκάμα της θεματολογίας που το ανέδειξε σε αγαπημένη εν πλω συνήθεια, το νέο ANEKORAMA φιλοξενεί στο 25ο τεύχος του, υπέροχες ιδέες διακοπών και μαγικούς προορισμούς, θέματα ιστορίας και πολιτισμού, αλλά και lifestyle προτάσεις.
Η Κρήτη είναι γι’ άλλη μια φορά η απόλυτη πρωταγωνίστρια με ένα φωτογραφικό υπερθέαμα που αποθεώνει τη μοναδική γοητεία του νότου της, μέσα από τις εμβληματικές παραλίες του Λιβυκού. Το Γιαλισκάρι, τα Δώματα, το Σαρακίνικο, η Ορθή Άμμος, το Κουφονήσι, το Αγιοφάραγγο ... δίνουν ζωή στα ωραιότερα καλοκαιρινά μας όνειρα.
Το δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα του τεύχους καταγράφει γνωστά και άγνωστα “θαύματα” της Κνωσού, καθώς και μυστικά που αφηγούνται την ιστορία της Μινωικής Κρήτης. Περπατώντας στην Αίθουσα του Θρόνου, στην Δεξαμενή των Καθαρμών, στο Λουτρό της Βασίλισσας, βλέποντας τον Πρίγκιπα με τα Κρίνα ...ο επισκέπτης αφουγκράζεται με δέος τον απόηχο του αρχαιότερου Ευρωπαϊκού πολιτισμού!
Στα ταξιδιωτικά θέματα ξεχωρίζει το οδοιπορικό στην Puglia, τον νέο ανερχόμενο προορισμό, που βρίσκεται στο “τακούνι” της Ιταλικής μπότας. Όμορφες πόλεις, ξεχασμένα ψαροχώρια, ιστορικά μνημεία, τέχνη, οινική και γευστική παράδοση, συγκλονιστικές απάτητες παραλίες, όλα αποπνέουν στην Puglia μία ρετρό γοητεία, μία ήσυχη πολυτέλεια.
Και από το νότο της Ιταλίας στο νότο των Δωδεκανήσων μας περιμένει η Κάσος, εναλλακτική, ήρεμη, vintage . Ο “Βράχος των Δαιμόνων” πατρίδα ξακουστών καπεταναίων, τα μαγικά Μάρμαρα στα Αρμάθια, η απομονωμένη Χοχλακιά για σύγχρονους “ναυαγούς”, η παραλία Κοφτερή στο Φρυ, τα φιλόξενα Μοναστήρια του Αη Γιώργη και του Αη Μάμα, τα Μητάτα... μας ταξιδεύουν ανέμελα και νοσταλγικά στο χρόνο.
Την τιμητική τους στην ύλη έχουν και τα Χανιά με τα μαγευτικά Ταμπακαριά, τη συνοικία στην οποία μεγαλούργησε η βυρσοδεψία, η επεξεργασία δέρματος από τα χέρια κορυφαίων μαστόρων. Τα Ταμπακαριά έχοντας αφήσει τον ρόλο που είχαν πριν ένα αιώνα, βρίσκουν τον βηματισμό τους στην νέα εποχή, με σεβασμό στο ιστορικό και αρχιτεκτονικό αποτύπωμα της περιοχής, αποτελώντας σταθερά πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες .

Και βέβαια, όπως πάντα, το ΑΝΕΚΟRAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK LINES, τα δρομολόγια της και τις εν πλω μοναδικές παροχές της. Επίσης, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ο αναγνώστης θα ενημερωθεί για τις πρόσφατες χορηγίες και δράσεις κοινωνικής εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία. Όπως το συναρπαστικό “επιστημονικό ταξίδι στο χρόνο”, που πραγματεύεται η έκθεση Ναυπηγικής “Όλα με το Χέρι” του κου Εμμανουήλ Γαλλιάκη, Διπλ. Ναυπηγού Μηχανικού – Μηχανολόγου Μηχανικού που φιλοξενεί η ΑΝΕΚ LINES στα Κεντρικά της Γραφεία στα Χανιά .
Το ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ, αγαπημένη επιλογή των επιβατών -στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της ΑΝΕΚ-, μπορείτε να το διαβάσετε και ηλεκτρονικά ανατρέχοντας στον σύνδεσμο: Online Έκδοση ANEKORAMA

Ξεφυλλίσετε το ANEKORAMA, ενημερωθείτε για γοητευτικούς ξεχωριστούς προορισμούς και προγραμματίστε τον επόμενο ταξίδι σας συντροφιά με την ΑΝΕΚ LINES!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter