Παρ07192024

Last updateΠαρ, 19 Ιουλ 2024 6pm

Ωκεάνιος και κλιματικός γραμματισμός στα Ναυτικά Λύκεια

0ΤΕΝ7a130 μαθητές/τριες Ναυτικών Λυκείων συμμετείχαν σε μια σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων για τον ωκεανό, το κλίμα και τη γαλάζια οικονομία με στόχο τη διαμόρφωση θαλάσσιας και κλιματικής συνείδησης στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Nauticinblu’, ενισχύοντας την κατανόηση της πολύπλοκης σχέσης μεταξύ οικονομικής ανάπτυξης, επιπτώσεων στη βιοποικιλότητα και της αναγκαίας μετάβασης σε βιώσιμες πρακτικές.

Ιδιωτική ΑΕΝ στη Χίο

0TEENS EXTERNALΑνοίγει τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Χίο υπό τη σκέπη του ιδρύματος Μαρία Τσάκος το “Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού”.

Δωρεά για ανακαίνιση χώρων κτιρίων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου από το «Ίδρυμα Αθηνά Ι. Μαρτίνου»

marine academyΑπόφαση αποδοχής της πρότασης δωρεάς στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου υπέγραψε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, η οποία είχε γνωστοποιηθεί στο Υπουργείο, μέσω επιστολής, από το «Ίδρυμα Αθηνά Ι. Μαρτίνου» τον Μάρτιο 2024.

SQLearn: Το Posidonia Masterclass in Shipping ξεκλειδώνει το μέλλον της ναυτιλιακής εκπαίδευσης

0SQLearn1Η SQLearn, η εξειδικευμένη εταιρεία παροχής online εκπαίδευσης στον τομέα της ναυτιλίας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του Posidonia Masterclass in Shipping, μιας πρωτοποριακής διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια.

Προμήθεια τεχνικού & εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τις ΑΕΝ

0UNANPΤο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με την υποστήριξη των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων, υλοποιεί ένα ευρύ πλαίσιο δράσεων για την ενίσχυση της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης και τη διασφάλιση της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει η Ελληνική ναυτιλία.

Δωρεά νέου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού και εξοπλισμού στις ΑΕΝ από το Ίδρυμα Ευγενίδου

0Evgenidou Foundation SmallΣε σημαντικές δράσεις ενίσχυσης νέων μορφών εκπαιδευτικού ψηφιακού υλικού για την ναυτική εκπαίδευση, συνολικού κόστους 150.000 ευρώ, προχωρά το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Δωρεά

0Δωρ1Το Ίδρυμα Ευγενίδου σε συνεργασία με τους καθηγητές Δρ. Παπαλεωνίδα και κ. George Dounavis Διευθυντής της ΑΕΝ Σύρου προχώρησε στη δημιουργία πρότυπου υλικού για τη διδασκαλία του μαθήματος Αγγλικών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ