Τετ01192022

Last updateΤρι, 18 Ιαν 2022 6pm

Αιτήσεις για φοίτηση Κυπρίων στις ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών Ελλάδας

naftiki ekpaidefsi 88Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώνει πως η Ελληνική Κυβέρνηση θα παραχωρήσει μέχρι σαράντα (40) θέσεις για φοίτηση Κυπρίων (άρρενες και θήλυς) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων και Μηχανικών) Ελλάδας.

Σύσκεψη στο ΥΝΑΝΠ - Επί τάπητος τα θέματα του ΚΕΣΕΝ

ploio praktikiΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων ναυτεργατικών σωματείων, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Μανώλη Τσικαλάκη, με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ναύαρχο Λ.Σ. (εα) Αντώνη Βιδάλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ναυτικής Εργασίας, Πλοίαρχο Λ.Σ. Ελευθέριο Πετρόπουλο.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στηρίζει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

0ΑΕΝΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενισχύει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, θέλοντας να στηρίξει την ελληνική ναυτική παράδοση, να δώσει περαιτέρω ώθηση στο ανθρώπινο δυναμικό της ελληνικής, εμπορικής ναυτιλίας και, ταυτόχρονα, να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του το ιδιαίτερα σημαντικό, ιστορικά, νησί της Ύδρας.

Παράνομη εισβολή ατόμων στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων

0AAPthPWΒραδινές ώρες χθες, εισήλθαν παράνομα στον εξωτερικό χώρο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, περί τα είκοσι (20) άτομα, τα οποία έφεραν κουκούλες και ολοπρόσωπες μάσκες, κρατούσαν ξύλα, πέτρες και κινήθηκαν απειλητικά προς τους χώρους διαμονής των σπουδαστών της Σχολής.

200 εκ. ευρώ για την στήριξη της ναυτικής εκπαίδευσης ανακοίνωσε ο ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης

0PLa1Την διασφάλιση πόρων ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ 2021-2027 για την στήριξη και την συνολική μεταρρύθμιση της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στην διάρκεια της τελετής αποφοίτησης των νέων Ανθυποπλοιάρχων και Μηχανικών Γ΄ Τάξης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου.

Αύξηση εισακτέων κατά 115% στην ΑΕΝ Κύμης

0ΚυριαζόπουλοςΟ συνολικός αριθμός εισακτέων στις 11 Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) της Χώρας για το νέο σπουδαστικό έτος 2021-22, ανέρχεται σε 1.677 (992 θέσεις για Πλοιάρχους και 685 για Μηχανικούς).

«Εργαστήριο σαν… σε πλοίο» - Δωρεά του Ιδρύματος Ευγενίδου στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου

0επαλΈχοντας ως στόχο να τονώσει τις δυνατότητες παροχής υψηλού επιπέδου ναυτικής εκπαίδευσης σε δημόσιο σχολείο, το Ίδρυμα Ευγενίδου προέβη στην δωρεά σημαντικού τεχνολογικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού προς το Εργαστήριο του Ναυτικού Τομέα του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βόλου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ