Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δωρεά

0Δωρ1Το Ίδρυμα Ευγενίδου σε συνεργασία με τους καθηγητές Δρ. Παπαλεωνίδα και κ. George Dounavis Διευθυντής της ΑΕΝ Σύρου προχώρησε στη δημιουργία πρότυπου υλικού για τη διδασκαλία του μαθήματος Αγγλικών.

Εκπαιδευτική επίσκεψη

0ΝεπτΜαθητές από το BCA College επισκέφθηκαν πρόσφατα το σκάφος μας Neptune Phos στο λιμάνι του Πειραιά αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιρειών Neptune και πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. κα Μελίνα Τραυλού

Χρήστος Στυλιανίδης: "Η εκπαίδευση του ναυτιλιακού ανθρώπινου δυναμικού ύψιστη προτεραιότητα για την Ελλάδα"

0Στυλ56Την ύψιστη προτεραιότητα που έχει για την Ελλάδα το ναυτιλιακό ανθρώπινο δυναμικό και η εκπαίδευσή του τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης στην παρέμβασή του στη «Διάσκεψη των Βρυξελλών για την Ευημερία των Ναυτικών»

Alba: Υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Shipping Management από τη Seanergy Maritime Holdings Corp.

0Alba Seanergy Scholarship SmallΣτην παροχή μίας υποτροφίας, πλήρους φοίτησης, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “MSc in Shipping Management” του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, προχωράει για 3ο συνεχόμενο έτος, η ναυτιλιακή εταιρεία Seanergy Maritime Holdings Corp. («SEANERGY» ή «Εταιρεία»).

Νέο βιβλίο για σπουδαστές ΑΕΝ από το Ίδρυμα Ευγενίδου: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΓΕΦΥΡΑΣ

0Bi4Tο βιβλίο Διαχείριση Πόρων Γέφυρας έχει ως σκοπό να εφοδιάσει τους σπουδαστές με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες πάνω σε θέματα διαχείρισης των πόρων και των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται στη γέφυρα ενός πλοίου.

Η Celestyal και η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου ανακοίνωσαν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους

0ΦΩΤΟ1aΗ Celestyal και η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου/Intercollege ανακοίνωσαν την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης, που αφορά τη μεταξύ τους συνεργασία στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης.

Δωρεά του Ιδρύματος «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης» στην ιστορική Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

0AgelΟ Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης και η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης», Μαρία Αγγελικούση, υπέγραψαν στις 27/2/2024 ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης του έργου, για την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής του κτηρίου κοιτώνων των σπουδαστών της ιστορικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ