Παρ03312023

Last updateΠαρ, 31 Μαρ 2023 4pm

Ημερίδα με θέμα «Επιλέγω Ναυτιλία» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0eygenidioyΣτο πλαίσιο των πανελλαδικών επιμορφωτικών εκδηλώσεων που έχει υιοθετήσει και διεξάγει συστηματικά η ομάδα της Isalos.net, διοργανώνεται το Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 - 14:30, ημερίδα με θέμα «Επιλέγω Ναυτιλία» στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Alba Graduate Business School: Υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Shipping Management από τη Seanergy Maritime Holdings Corp

0seanergy scholarship1Στην παροχή μιας υποτροφίας πλήρους φοίτησης για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “MSc in Shipping Management” του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, προχωράει για 2ο συνεχόμενο έτος, η ναυτιλιακή εταιρεία Seanergy Maritime Holdings Corp.

HELMEPA- Blue Horizons :Πρόσω ολοταχώς η νέα γενιά για τη ναυτιλία και τα επαγγέλματα της θάλασσας

0Χελ9a250 νέοι και νέες ηλικίας 15-25 ετών συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο Blue Horizons διερευνώντας την προοπτική επαγγελματικής σταδιοδρομίας στα επαγγέλματα της θάλασσας, στο τριήμερο εργαστήριο γνωριμίας, γνώσης και διασύνδεσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα.

Στην ΑΕΝ Κρήτης η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία»

0aen 3Στο πλαίσιο των πανελλαδικών επιμορφωτικών εκδηλώσεων που έχει υιοθετήσει και διεξάγει συστηματικά η ομάδα της Isalos.net, με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ημερίδα-συνάντηση των σπουδαστών των Σχολών Πλοιάρχων & Μηχανικών της ΑΕΝ Κρήτης με εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιρειών.

Ανοίγει ξανά για το κοινό η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου

0newlibraryieΗ εμβληματική βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, η οποία επί 60 χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για χιλιάδες νέες και νέους, ανοίγει και πάλι τις πύλες της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέο βελτιωμένο και ενισχυμένο περιεχόμενο.

«Ας φτάσουν εκεί που ονειρεύονται και εκεί που δεν μπορούν»

0 8 Μαρτιου Ημερα Γυναικας«Να ονειρεύονται. Αν δεν το ονειρευτείς, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Οποιοδήποτε επάγγελμα αν δεν το ονειρευτείς, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Και ας φτάσουν όπου μπορούν και όπου δεν μπορούν, όπως θα έλεγε και ο Καζαντζάκης». Με αυτά τα λόγια, η Γιάννα Σιμώνη, από τις πρώτες Ελληνίδες Πλοιάρχους, Διευθύντρια Σπουδών στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ – τμήμα Πλοιάρχων),

Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο χαρακτηρίστηκε το Ιδιωτικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών»

0TsakosΜε απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 16η Φεβρουαρίου ε.ε., το, με έδρα τη Χίο, Ιδιωτικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» χαρακτηρίσθηκε ως Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο (Π.ΕΠΑ.Λ).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ