Παρ05202022

Last updateΠαρ, 20 Μαϊ 2022 7pm

Σε 1.681 (926 Πλοίαρχοι και 755 Μηχανικοί) ανέρχονται οι σπουδαστές που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών (up date)

nautiki ekpaideusi ploiarxos

Σε 1.449 (798 Πλοίαρχοι και 651 Μηχανικοί) ανέρχονται οι σπουδαστές που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Με την προσθήκη και των θέσεων ειδικών κατηγοριών ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/-στριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. διαμορφώνεται σε 1.681 (926 Πλοίαρχοι και 755 Μηχανικοί).

"Επιλέγω Ναυτιλία" στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0ΙΕΤο έντονο ενδιαφέρον των νέων σπουδαστών και σπουδαστριών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, ως προς τις προοπτικές εξέλιξής τους στο ναυτικό επάγγελμα αποτυπώθηκε και φέτος στην Ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» που διοργανώθηκε το Σάββατο, 12/3/2022 από το περιοδικό “Ναυτικά Χρονικά” στον πάντα φιλόξενο, για την Ναυτική Εκπαίδευση, χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

HELMEPA:Εθελοντικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τους Επαγγελματίες της Ναυτιλίας

0HEL33Ανακοινώθηκε το νέο εθελοντικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, το πλέον πολύ-θεματικό, ενισχυμένο με νέες θεματικές, εξειδικευμένο και συμμετοχικό μέσα από στοχευμένη χαρτογράφηση των εκπαιδευτικών αναγκών -και ενσωμάτωση των προτάσεων- οργανισμών και εταιρειών που δραστηροποιούνται στη Ναυτιλία.

«Παιχνίδια» με προσομοιωτές γέφυρας…

0προσομοιωτέςΜέσα από το παιχνίδι μπορεί να περάσει και η γνώση.

Αιτήσεις για φοίτηση Κυπρίων στις ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών Ελλάδας

naftiki ekpaidefsi 88Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώνει πως η Ελληνική Κυβέρνηση θα παραχωρήσει μέχρι σαράντα (40) θέσεις για φοίτηση Κυπρίων (άρρενες και θήλυς) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων και Μηχανικών) Ελλάδας.

Σύσκεψη στο ΥΝΑΝΠ - Επί τάπητος τα θέματα του ΚΕΣΕΝ

ploio praktikiΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων ναυτεργατικών σωματείων, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Μανώλη Τσικαλάκη, με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ναύαρχο Λ.Σ. (εα) Αντώνη Βιδάλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ναυτικής Εργασίας, Πλοίαρχο Λ.Σ. Ελευθέριο Πετρόπουλο.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στηρίζει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

0ΑΕΝΤο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενισχύει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, θέλοντας να στηρίξει την ελληνική ναυτική παράδοση, να δώσει περαιτέρω ώθηση στο ανθρώπινο δυναμικό της ελληνικής, εμπορικής ναυτιλίας και, ταυτόχρονα, να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του το ιδιαίτερα σημαντικό, ιστορικά, νησί της Ύδρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ