Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Lloyd's Register Foundation υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Sea Shepherd Global για τις γυναίκες ναυτικούς της Αφρικής

0webversionΤο Lloyd's Register Foundation ανακοίνωσε μια νέα δωρεά στη Sea Shepherd Global, για να αναπτύξει και να επεκτείνει το πρόγραμμά του που χορηγεί γυναίκες ναυτικούς δόκιμους από την Αφρική στα πλοία του.

Εισαγωγή σε ΑΕΝ

0Τσακ3Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την πλήρωση κενών θέσεων στις Α.Ε.Ν., ο 8ος τελειόφοιτος οικότροφος της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας» εισήχθη στην 1η θέση της Α.Ε.Ν. Μηχανικών Χανίων (ειδική κατηγορία τριτέκνων).

Εκπαιδευτικά Ταξίδια φοιτητών/τριων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» σε πλοία της DANAOS SHIPPING CO LTD

0ΔανΣτα πλαίσια της συνεργασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία» (ΔΙΝΕΤ) και της εταιρίας DANAOS SHIPPING CO LTD, ανακοινώνεται η διεξαγωγή σειράς εκπαιδευτικών ταξιδιών,

1.500.000 € για το επίδομα σίτισης των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού

0Βαρβ7Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το «Επίδομα Σίτισης Σπουδαστών Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) εκπαιδευτικού έτους 2022-2023», ύψους 1.500.000 ευρώ.

Πανελλήνιες 2023 Αύξηση των εισαγόμενων σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

0AENΤην Δευτέρα 07 Αυγούστου 2023 ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής οι πίνακες των σπουδαστών/σπουδαστριών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το εκπαιδευτικό έτος 2023-2024 και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υ.ΝΑ.Ν.Π. (www.ynanp.gr) και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr).

«Το Σπίτι της Μαρίας»: 7 από τους 8 απόφοιτους μαθητές της πέτυχαν εισαγωγή στις ΑΕΝ

0TsakosΤα πρόσφατα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας ήλθαν να επιβεβαιώσουν, για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας», η οποία κάθε χρόνο φιλοξενεί περί τα 25 παιδιά Γυμνασίου/Λυκείου από όλη την Ελλάδα.

Σε ΦΕΚ η λειτουργία τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών στο Ευγενίδειο Επαγγελματικό Λύκειο Διδυμοτείχου

0Ευ3Εκδόθηκε το σχετικό ΦΕΚ που ορίζει την λειτουργία τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών στο Ευγενίδειο Επαγγελματικό Λύκειο Διδυμοτείχου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ