Πεμ10222026

Last updateΠεμ, 22 Οκτ 2026 4pm

Στο NYSE η Quintana Shipping

Quintana-Shipping-logo

To όνομα της Quintana επιστρέφει στο ταμπλό του αμερικάνικου χρηματιστήριου. Η Quintana Shipping, που έχει έδρα την Αθήνα εξετάζει την εισαγωγή της στο αμερικάνικο χρηματιστήριο με στόχο να αυξήσει κατά 100 εκατ. δολ. τα κεφάλαια της.

Η Quintana Shipping ανήκει στον Corbin Robertson ο οποίος ήλεγχε και την Quintana Maritime, την οποία αγόρασε η Excel Maritime τον Απρίλιο του 2008. H Quintana Shipping έχει ένα στόλο από εννιά πλοία ξηρού χύδην φορτίου και άλλα πέντε υπό κατασκευή.

Το 2013 είχε έσοδα 31 εκατ. δολ. ενώ ο σχεδιασμός της προβλέπει ότι οι μετοχές της θα διαπραγματεύονται στο NYSE με το σύμβολο QSP.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52