Κυρ06162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία MSC - NYSHEX

0MSC GulsunΗ MSC ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την κορυφαία τεχνολογική startup NYSHEX.

Η ελίν παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της για τη ναυτιλία στα Posidonia 2024

0ελιν777aΗ ελίν συμμετείχε και φέτος στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2024» παρουσιάζοντας τις προηγμένες λύσεις της για τον κλάδο της ναυτιλίας.

EmiCert: Παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της λογισμικό “EmiCo2ntrol”, στα Ποσειδώνια 2024

0EmiCert1Η EmiCert, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά επαλήθευσης CO2, λάνσαρε για πρώτη φορά το “EmiCo2ntrol”, ένα εύχρηστο και καινοτόμο εργαλείο εκτίμησης και επαλήθευσης ανθρακικού αποτυπώματος για τις θαλάσσιες μετακινήσεις.

Η στρατηγική ενεργειακής μετάβασης στο επίκεντρο νέας συνεργασίας μεταξύ της TMS και του Lloyd’s Register

0Posidonia LR TMSΗ TMS Tankers και η TMS Cardiff Gas συνάπτουν στρατηγική συνεργασία με τον Lloyd’s Register (LR) στα πλαίσια ενός φιλόδοξου προγράμματος Στρατηγικής Ενεργειακής Μετάβασης (ETSP).

EmiCert - Ποσειδώνια 2024: Τα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα που «ταράζουν τα νερά» στην Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Ναυτιλία

0EmiCert2aH EmiCert, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά επαλήθευσης CΟ2, συμμετείχε ενεργά για ακόμη μια χρονιά στα «Ποσειδώνια 2024», την κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση που διεξάγεται στο Athens Metropolitan Expo από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

Tototheo Global και Neuron ενώνουν δυνάμεις για να φέρουν AI-βασισμένη δορυφορική συνδεσιμότητα στη ναυτιλία

0ΤοΤο1Η Tototheo Global και η Neuron ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία για την εφαρμογή της πλατφόρμας διαχείρισης ποιότητας εμπειρίας (QoE) της Neuron με τεχνολογία AI, στα σκάφη που εξυπηρετούνται από την Tototheo. Αυτή η πρωτοβουλία απαντά στην αυξανόμενη ανάγκη των πλοίων για πολλαπλή δορυφορική συνδεσιμότητα και τεχνολογίες που επιτρέπουν ομαλή μετάβαση μεταξύ διαφορετικών υπηρεσιών.

Η Franman και η International Maritime Industries (IMI) υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία για υπηρεσίες Συντήρησης, Επισκευής και Αναβάθμισης (MRO)

0Franman IaΗ Franman, κορυφαίος αντιπρόσωπος και προμηθευτής υψηλής ποιότητας εξοπλισμού, ανταλλακτικών, προϊόντων και υπηρεσιών για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, με έδρα την Αθήνα, ορίστηκε αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο του Σαουδαραβικού International Maritime Industries (IMI), του μεγαλύτερου ναυπηγείου πλήρους εξυπηρέτησης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (ΜΕΝΑ).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ