Παρ08192022

Last updateΠαρ, 19 Αυγ 2022 6pm

Κέρδη για την ΖΙΜ

0ZIMΗ ZIM ανέφερε καθαρά κέρδη 1,34 δισεκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο, γεγονός που τη βοήθησε να επιτύχει ένα εντυπωσιακό σύνολο αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου.

Νέα πιστοποίηση για την Capital Ship Management Corp.

0ΚαπιταλΤην πέμπτη κατά σειρά πιστοποίηση για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει, έλαβε η Capital Ship Management Corp. από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό αξιολόγησης διαδικασιών και ελέγχων επιχειρησιακής συνέχειας LRQA.

Diana Shipping: Αγορά εννέα bulkers από την Sea Trade

Diana ShippingΗ Diana Shipping η εισηγμένη στο NYSE ναυτιλιακή εταιρεία της Οικογένειας Παληού, ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε, μέσω χωριστών εξ ολοκλήρου θυγατρικών, να αποκτήσει εννέα σύγχρονα πλοία ξηρού χύδην φορτίου ultramax που ναυπηγήθηκαν μεταξύ 2015 και 2018, με μέση ηλικία περίπου 5,4 έτη, από τη Sea Trade Holdings Inc., ένα μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος. Οι παραδόσεις πλοίων αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Η Εταιρεία και η Sea Trade έχουν συνάψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η Diana θα αποκτήσει τα εννέα πλοία για συνολική τιμή αγοράς 330 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 220 εκατομμύρια δολάρια θα καταβληθούν σε μετρητά και 110 εκατομμύρια δολάριαθα καταβληθούν με τη μορφή 18.487.395, συνολικά, νεοεκδοθεισών κοινών μετοχών της Εταιρείας, στην τιμή των 5,95 δολ ανά μετοχή.

Αφού ολοκληρωθεί η παράδοση των εννέα πλοίων και μετά την ολοκλήρωση της προαναγγελθείσας πώλησης του m/v Baltimore, ο στόλος της Diana Shipping Inc. θα αποτελείται από 43 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 11 Capesize, 5 Post-Panamax , 6 Kamsarmax, 8 Panamax και 9 Ultramax).

United Maritime: Παραλαβή δεξαμενοπλοίου

tsantanistamatisH United Maritime Corporation (NASDAQ: USEA) ανακοινώνει την παραλαβή ενός Aframax δεξαμενόπλοιου. Το M/T Parosea έχει χωρητικότητα 114,000 dwt και ναυπηγήθηκε το 2006 στην Νότια Κορέα.

Συμφωνία ZeroNorth με την X-Press Feeders

0x press feederΗ εταιρεία τεχνολογίας ZeroNorth υπέγραψε νέα συμφωνία με την X-Press Feeders για την ανάπτυξη της πλατφόρμας ZeroNorth σε ολόκληρο τον στόλο των feeder πλοίων της X-Press Feeders

«Επενδύσει» στα logistics η COSCO

0Cosco Shipping Η COSCO Shipping Holdings θα αναδιοργανώσει τη δομή της και θα επενδύσει σε υπηρεσίες logistics ως απάντηση στις διαταραχές που συνδέονται με τις αλυσίδες εφοδιασμού.

Νέα επένδυση της MAERSK στην εφοδιαστική

0MaerskLineΗ MAERSK κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά του Ομίλου Martin Bencher σε μια προσπάθεια να επεκτείνει την προσφορά υλικοτεχνικής υποστήριξης του έργου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ