Παρ05202022

Last updateΠαρ, 20 Μαϊ 2022 7pm

«Ιπτάμενο» deal για την CMA CGM

0CMA CGMAir CargoΣτόλο αεροπλάνων για εμπορικές μεταφορές αναπτύσσει η CMA CGM η οποία επεκτείνει την παρουσία της στις αερομεταφορές στο πλαίσιο ανάπτυξη του τομέα των logistics.

Costamare Participations Plc : Δεύτερη Περίοδος Εκτοκισμού Κοινού Ομολογιακού Δανείου

0Costamare Participations PlcΗ Costamare Participations Plc (εφεξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τους όρους του από 12.05.2021 Κοινού Ομολογιακού Δανείου εκδόσεως της Εταιρείας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (record date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την δεύτερη Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 25.11.2021 έως 25.05.2022, είναι η Τρίτη 24 Μαΐου 2022.

CEO στην Fincantieri ο Pierroberto Folgiero

0Fincantieri4Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Fincantieri όρισε τον Pierroberto Folgiero διευθύνοντα σύμβουλο, που είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος του ιταλικού ομίλου Maire Tecnimont, με πρόεδρο τον Claudio Graziano που αντικατέστησε τον Giampiero Massolo.

Ένα πολύ καλό τρίμηνο για την Danaos Corporation

0danaos shipping 930Η Danaos Corporation ("Danaos") (NYSE: DAC), ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ιδιοκτήτες πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, ανακοίνωσε προχθές οικονομικά στοιχεία για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022.

Αύξησε το στόλο της η Capital Maritime & Trading

0ΜαρινάκηςΤέσσερα δεξαμενόπλοια με μηχανές διπλού καυσίμου προστέθηκαν στο στόλο της Capital Maritime & Trading συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ρεκόρ κερδών τριμήνου για την ΗΜΜ

0ΗΜΜ4H Hyundai Merchant Marine (HMM) κατέγραψε τα καλύτερα τριμηνιαία κέρδη της το 1ο τρίμηνο του 2022 λόγω των υψηλότερων τιμών των εμπορευματικών μεταφορών.

Ξεπέρασε την ΟΝΕ η Evergreen

0evergreenΑνακατατάξεις στην λίστα των carriers. Σύμφωνα με τα στοιχεία η Evergreen ξεπέρασε την ΟΝΕ καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην κατάταξη των ναυτιλιακών εταιριών στην οποία ως γνωστόν ηγούνται μαχόμενες μονίμως για την πρώτη θέση η MSC και η MAERSK.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ