Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

Τριαντάχρονη η Franman

0φρανμανΤριάντα χρόνια δυναμικής επιχειρηματικής παρουσίας συμπλήρωσε η Franman. Ο ιδρυτής και CEO της Franman κ. Κωστής Φραγκούλης σε μήνυμά του στο f.b. αναφέρει τα ακόλουθα:

Παραλαβή του Capesize M/V Flagship - Άμεση Χρονοναύλωση και Χρηματοδότηση από την Cargill

0tsantanis stamatisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή η «Εταιρεία») ανακοίνωσε την παραλαβή του Capesize πλοίου M/V Flagship, χωρητικότητας 176,387 dwt και κατασκευής 2013 στο ναυπηγείο Mitsui Engineering & Shipbuilding Co., Ltd. της Ιαπωνίας. Η Εταιρεία έχει πλέον 13 Capesize πλοία στο δυναμικό της, ενώ μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει παραλάβει ακόμα 2.

Μεγάλη άνοδος ημερήσιου ναύλου για πλοίο της Diana Shipping

myrsini vesselΥπερδιπλασιασμό ναύλου πέτυχε το kamsarmax «Myrsini» της Diana Shipping, αντικατοπτρίζοντας την ανοδική κινηση της ναυλαγοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Παραγγελία 22 πλοίων αξίας 2,3 δισ. δολ από την CMA CGM

cmacgmΣε τοποθέτηση παραγγελίας μαμούθ προχώρησε η γαλλική ναυτιλιακή CMA CGM Group.

Πέντε 11άρια στα χέρια της COSTAMARE

0Costamare logoΗ COSTAMARE απέκτησε το 60% του μετοχικού πλαισίου και έχει πλεόν την πλήρη κυριότητα πέντε 11.010 teu πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που προηγουμένως ήταν συνιδιοκτησία με τον εταίρο κοινοπραξίας York Capital Management.

Κερδοφόρο και το 2022...

0koytiΗ αύξηση των κερδών των τακτικών γραμμών εμπορευματοκιβωτίων θα μπορούσε να συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια, σύμφωνα με τον Drewry.

MOU χρηματοδότησης της ψηφιοποίησης στην εφοδιαστική

gouan 00535Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Bank of China Hong Kong (BOCHK) και το Global Shipping Business Network (GSBN) για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των ναυτιλιακών αλυσίδων εφοδιασμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ