Κυρ02252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Πράσινο φως» της ΕΕ για την εξαγορά της Bolloré Logistics από την CMA CGM

0BolloreΟι ρυθμιστικές αρχές ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενέκριναν την προτεινόμενη εξαγορά της Bolloré Logistics από τον όμιλο CMA CGM, αφού οι εταιρείες συμφώνησαν σε ορισμένες μικρές υποχωρήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ανταγωνισμού.

Ο Όμιλος METRANS αγόρασε Adria Rail

0Hamburg Rail TerminalΗ METRANS απέκτησε το 100% των μετοχών στην Κροατική εταιρία Adria Rail, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την εξαγορά του 51% της.

Η United Maritime ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα για το 2023 και διανομή μερίσματος ύψους 0,075 δολαρίων ανά μετοχή για το 4ο τρίμηνο του 2023

0tsantanis stamatisΗ United Maritime Corporation («United» ή η «Εταιρεία») (NASDAQ: USEA), ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του 2023 και το οικονομικό έτος 2023. Η Εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη διανομή ενός ακόμα τριμηνιαίου μερίσματος ύψους 0,075 δολαρίων ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Στην υπεράκτια παραγωγή αιολικής ενέργειας στρέφει το ενδιαφέρον η Sumitomo

0SumitomoΣτην υπεράκτια παραγωγή αιολικής ενέργειας στρέφει το ενδιαφέρον η Sumitomo Heavy Industries Marine & Engineering Company (SHI-ME) ύστερα από απόφαση της διοίκησή της να σταματήσει τις κατασκευές νέων πλοίων.

Με κέρδη η ΗΜΜ

0HMMΗ Hyundai Merchant Marine (HMM) δημοσίευσε την οικονομική της έκθεση, αποκαλύπτοντας αύξηση των καθαρών κερδών κατά 12% το 2023.

Safe Bulkers Participations: Ανακοίνωση προνομιακής πληροφορίας

0Safe Bulkers ParticipationsΗ εταιρεία με την επωνυμία «Safe Bulkers Participations PLC» (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και το άρθρο 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι προς μερική ανανέωση του στόλου του Ομίλου της, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την 14η Φεβρουαρίου 2024 αποφάσισε:

Ενισχύει τον στόλο capesize η Danaos

koustas 7Δύο capesize προσθέτει η Danaos στο στόλο των bulker της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ