Παρ03242023

Last updateΠεμ, 23 Μαρ 2023 7pm

Κέρδη 10 δις $ για την OOCL

0oocl hong kongΗ μητρική εταιρεία της Orient Overseas Container Line (OOCL), Orient Overseas (International) Ltd, δημοσίευσε τα αποτελέσματα ολόκληρου του έτους για το 2022, ανακοινώνοντας έσοδα 19,82 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πουλήθηκε η Maersk Supply Service (MSS)

0maersk supply service1Έκλεισε σήμερα ένα ακόμη κεφάλαιο της στρατηγικής της MAERSK η υλοποίηση της οποίας ξεκίνησε το 2016 για την απαλλαγή της από δραστηριότητες του τομέα της ενέργειας.

ΤΕΝ: Σε ρότα κερδοφορίας

0ΝτσακοςΘεαματικά είναι τα οικονομικά αποτελέσματα για την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Tsakos Energy Navigation.

Bow wind shield βάζει στα boxships η ΟΝΕ

0ONE16aΗ ΟΝΕ εγκατέστησε και σε δεύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 21.700 TEU, ONE Tradition «ανεμοθώρακα» ( bow wind shield ).

Δέκα δεκατεσσάρια παράγγειλε η ΟΝΕ με μεθανόλη

0ONEΗ ναυτιλιακή εταιρεία Ocean Network Express (ONE) με έδρα τη Σιγκαπούρη έχει παραγγείλει δέκα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έτοιμα για μεθανόλη / αμμωνία.

Κέρδη 4,6 δις $ για την ΖΙΜ το 2022

0ZIMΗ ZIM Integrated Shipping Services, δημοσίευσε τα λειτουργικά και οικονομικά της στοιχεία για ολόκληρο το έτος 2022.

Προσεχώς 25άρια boxships

0MSC IrinaΜετά το MSC Tessa η MSC ενέταξε στο στόλο της το MSC Irina, το οποίο κατασκευάστηκε από την Jiangsu Yangzi Xinfu Shipbuilding Co..

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ