Τρι08032021

Last updateΤρι, 03 Αυγ 2021 9pm

Νέα μεγάλη αύξηση κερδών προαναγγέλλει η Maersk

maersk feederΠροκαταρκτικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο ανακοίνωσε η A.P. Møller - Mærsk A/S καθώς και μια εκτίμηση για τα λειτουργικά κέρδη έτους.

Καλό εξάμηνο για την Hapag-Lloyd

hapag lloyd 2Η HAPAG-Lloyd ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη περίπου 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο εξάμηνο του έτους, υπερδιπλάσια από αυτά που πέτυχε το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Capital Product Partners: Εξετάζει επέκταση στα LNG Carriers

capital productΣημαντική άνοδο κερδών παρουσίασε στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 η Capital Product Partners L.P (CPLP).

Καθυστερήσεις παραγγελιών 111 πλοίων...

0fincantieriΚαθυστερήσεις παραγγελιών 111 υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοιων καταγράφουν τα Ιταλικών συμφερόντων ναυπηγεία της Fincantieri ελέω της πανδημίας.

Κερδοφόρα πλεύση για την Seanergy Maritime

0tsantanis stamatisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2021.

Δυναμική παρουσία στο ξηρό φορτίο για την Costamare

0kostis konstantakopoulos1Δυναμική είναι πλέον η παρουσία της Costamare συμφερόντων της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου με επικεφαλής τον Κωστή Κωνσταντακόπουλο στον τομέα των πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου.

Παραγγελία για έξι νεότευκτα containerships έδωσε η Navios Partners

fragkouΤην τοποθέτηση παραγγελίας για έξι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (τέσσερα συν δυο) ανακοίνωσε η Navios Maritime Partners, της Αγγελικής Φράγκου (στη φωτογραφία).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ