Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κοινοπραξία Seapath του Libra Group με την Pilot LNG για κατασκευή σταθμού ανεφοδιασμού LNG στις ΗΠΑ

0Libra GroupΗ Seapath, θυγατρική του Libra Group στον τομέα της ναυτιλίας και η Pilot LNG, LLC (Pilot), μια κορυφαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής καθαρών ενεργειακών λύσεων με έδρα το Χιούστον, ανακοίνωσαν σήμερα τη δημιουργία κοινοπραξίας, για την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία της πρώτης εγκατάστασης υποδομών υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Ακτή του Κόλπου των ΗΠΑ.

CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC: Επανασυγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα

0ΣιΗ από 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ετήσια Γενική Συνέλευση, σε συνέχεια της λήξης της θητείας των Διοικητικών Συμβούλων, Βασίλειου Κούφαρη και Σπυρίδωνα Λεούση,

Πήρε δάνειο η Fincantieri

0ΦινκαντιέριΗ Fincantieri εξασφάλισε ένα σημαντικό δάνειο ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ που συνδέεται με τη βιωσιμότητα.

WinGD κερδίζει την πρώτη έγκριση κατ 'αρχήν για αμμωνία δίχρονου κινητήρα

0WinGD LogoΗ ελβετική εταιρεία WinGD εξασφάλισε την πρώτη κατ' αρχήν έγκριση (AiP) για δίχρονους κινητήρες που τροφοδοτούνται με αμμωνία.

Δύο Kamsamaxes με μεθανόλη παράγγειλε η Diana Shipping

0dianLetter of intent για την κατασκευή δύο νεότευκτων πλοίων Kamsarmax ξηρού χύδην φορτίου 81.200 dwt μεθανόλης διπλού καυσίμου υπέγραψε η Diana Shipping.

Παραγγελία για 17 LNG carriers έδωσε η QatarEnergy

0LNGΗ κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου QatarEnergy του Κατάρ υπέγραψε συμφωνία με το ναυπηγείο της Νότιας Κορέας HD Hyundai Heavy Industries (HHI) για την κατασκευή 17 πλοίων μεταφοράς LNG.

Costamare Participations: Αποφάσεις της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της 25 Σεπτεμβρίου 2023

0Kosta5Στη Λευκωσία, στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 μ.μ., στο εγγεγραμμένο γραφείο της εταιρείας Costamare Participations PLC (η «Εταιρεία») επί της οδού Σαν Σουσί 28, 1ος όροφος, γραφείο 101Α, 2003, Κύπρος, συνήλθε η Ετήσια Γενική Συνέλευση, κατόπιν της από 1 Σεπτεμβρίου 2023 ειδοποίησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ