Πεμ10212021

Last updateΠεμ, 21 Οκτ 2021 12pm

Πάνω απο 800 εκατ. ευρώ συγκέντρωσε το Ομόλογο της CPLP του Βαγγέλη Μαρινάκη

marinakisΗ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», η «ALPHA BANK» και η «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.», ανακοίνωσαν για το πως ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά για το Ομόλογο της CPLP, τα εξής:

Νέα αγορά Capesize πλοίου για τη Seanergy Maritime

0tsantanis stamatisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή η «Εταιρεία») ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία αγοράς ενός επιπλέον Capesize πλοίου και την ολοκλήρωση της πώλησης του M/V Leadership, κατασκευασμένο το 2001.

Ενδο-επένδυση…

0photo china coscoΗ CHINA Cosco Shipping αύξησε τη συμμετοχή της στη Cosco Shipping Holdings, η οποία ελέγχει τον τρίτο μεγαλύτερο στόλο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο.

Ξεκίνησε η δημόσια προσφορά για το ομόλογο €150 εκατ. της CPLP Shipping

0ΜαρινάκηςΞεκίνησαν χθες, οι εγγραφές για το ναυτιλιακό ομόλογο ύψους 150 εκατ. ευρώ, του Ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επενδύει η MOL

0MOLΗ Mitsui O.S.K. Lines, Ltd ( MOL ) ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επενδύσει σε κοινοπραξίες που καθοδηγούνται από επιχειρηματικά κεφάλαια Motion Venture Fund.

Καθορίστηκε το εύρος απόδοσης του κοινού ομολογιακού δανείου της CPLP Shipping

MARINAKIS0612Στο 2,60%-3,00% διαμορφώθηκε το εύρος απόδοσης του κοινού ομολογιακού δανείου της ύψους 150 εκατ. ευρώ, της CPLP Shipping Holdings η δημόσια προσφορά του οποίου αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και θα κρατήσει έως την Τετάρτη έως 20 Οκτωβρίου.

Ψηφιοποίηση εφοδιαστικής: Η MSC υιοθέτησε τοn BFC

0msc tinaΗ Mediterranean Shipping Company (MSC) έχει υιοθετήσει πλήρως τους κωδικούς διευκόλυνσης BIC (BFC) για όλες τις αποθήκες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ