Παρ07192024

Last updateΠαρ, 19 Ιουλ 2024 6pm

Η PCT στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας το 2024

sep limani 000H PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε.) διακρίθηκε ως Greek Business Champion στο πλαίσιο του θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024» της Direction.

Με αρνητικό πρόσημο και ο Ιούνιος

0COSCO koutiΜε απώλεια -10.1% στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων και -12.9% από έτος σε έτος έκλεισε ο Ιούνιος για τους προβλήτες της PCT SA στον Πειραιά.

Απώλειες κοντά στο 12,6%

0COSCO koutiΜε απώλειες στην κίνηση της τάξης του 12,6% , ελέω Χούθι, φαίνεται να κλείνει το πρώτο εξάμηνο του έτους για τους προβλήτες της PCT SA με βάση τα στοιχεία της COSCO. Παρά την πτώση που στο μεγαλύτερο μέρος της αφορά στα in transit φορτία, εμφανίζεται μικρή αύξηση στην κίνηση των τοπικών φορτίων.

Ένας «κακός» Μάιος

0Piraeus cropΜε αρνητικό πρόσημο και ο Μάϊος για την κίνηση στους προβλήτες της PCT SA στον Πειραιά.

Με απώλειες

0Piraeus cropΜε απώλεια στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων της τάξης του -11,4% έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του έτους για τις προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

PCT: Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα

0PCT easterdonations 13aH PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε.), θυγατρική εταιρεία της COSCO SHIPPING Ports Ltd, προσέφερε και φέτος το Πάσχα τρόφιμα σε περισσότερες από 580 οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Πτωτικά και ο Μάρτιος

0Piraeus cropΠτωτικά συνέχισε και για τον τρίτο κατά σειρά μήνα η κίνηση στους προβλήτες της PCT SA στον Πειραιά.

Πτωτικά και ο Φεβρουάριος

0photo china coscoΜε απώλειες και ο δεύτερης μήνας του τρέχοντος έτους στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA.

Με αρνητικό πρόσημο ο Ιανουάριος

0COSCO koutiΠτώση της τάξης του 12,7% κατέγραψαν οι προβλήτες της PCT SA στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η COSCO.

Μικρή απώλεια

0Piraeus cropΜικρή απώλεια της τάξης του -0.7% με 5.4% από έτος σε έτος και με 6.2% για το τέταρτο τρίμηνο του έτους έκλεισε ο Δεκέμβριος όσον αφορά στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Υποστηρίζει η DPort Services την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων με βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα

0Piraeus cropΗ DPort Services, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Πειραιά (PCT SA), γνωστοποίησε ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΦΚΑ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας σε συνέχεια έγγραφης απάντησης του Φορέα προς σωματείο εργαζομένων που δραστηριοποιείται στους προβλήτες II και III Πειραιά, σχετικά με την ένταξή τους στο καθεστώς Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (ΒΑΕ).

Η PCT διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά ως “True Leader” από την ICAP CRIF

0Captain Wang Jihang Vasilis Rabat1Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), κατά την διεξαγωγή των βραβείων ΤRUE LEADERS 2023 της ΙCAP CRIF που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19.12.2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Hotel Athens.

Με θετικό πρόσημο και ο Νοέμβριος

0COSCO koutiΜε θετικό πρόσημο όσον αφορά στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από τους προβλήτες της RCT SA έκλεισε και ο Νοέμβριος.

PCT SA: Δράσεις για την τοπική κοινωνία

sep limani 000Υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτά είναι τα κύρια γνωρίσματα της επιχειρηματικής παρουσίας της εταιρείας PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) στον Λιμένα Πειραιά εδώ και 13 χρόνια, καθώς και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων της με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Θετικός και ο Οκτώβριος για την PCT SA

sep limani 000Με θετικό πρόσημο 20.0% και 6.5% από έτος σε έτος έκλεισε όσον αφορά στην διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ο Οκτώβριος για τις προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Η PCT SA εντάσσεται στο δίκτυο Portchain

0Piraeus cropΗ Portchain ανακοίνωσε ότι ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ( ΣΕΠ ΑΕ) ολοκλήρωσε πρόσφατα μια δοκιμαστική φάση με το Portchain Connect.

Ανεβάζει «ταχύτητα» η PCT SA

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο και με 8,1% έτρεξε ο Σεπτέμβριος στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Ο Captain Wang Jihang ο νέος Managing Director της PCT

0Captain Wang Jihang Small1Με απόφαση της COSCO SHIPPING Ports, μητρικής εταιρίας της PCT, ο Captain Wang Jihang αναλαμβάνει καθήκοντα ως Managing Director της PCT με ισχύ από 7 Σεπτεμβρίου 2023.

PCT: Ενώνει τις δυνάμεις της με την We4all για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αττικής

0Captain Wang1Συνεπής στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον, η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) ανέλαβε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4all, τον καθαρισμό της ακτής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

«Ζεστός» ο Αύγουστος για τον Πειραιά

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο ο Αύγουστος για τους προβλήτες της PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Εκκίνηση του «Talent Athena»

0ΚοσκοΞεκινά σήμερα για την Ελλάδα και το εισαγωγικό εμπόριο η νέα υπηρεσία της COSCO που αναπτύσσει τον τομέα των logisctics.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter