Παρ12012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

PCT SA: Δράσεις για την τοπική κοινωνία

sep limani 000Υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτά είναι τα κύρια γνωρίσματα της επιχειρηματικής παρουσίας της εταιρείας PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) στον Λιμένα Πειραιά εδώ και 13 χρόνια, καθώς και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων της με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Θετικός και ο Οκτώβριος για την PCT SA

sep limani 000Με θετικό πρόσημο 20.0% και 6.5% από έτος σε έτος έκλεισε όσον αφορά στην διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ο Οκτώβριος για τις προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Η PCT SA εντάσσεται στο δίκτυο Portchain

0Piraeus cropΗ Portchain ανακοίνωσε ότι ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ( ΣΕΠ ΑΕ) ολοκλήρωσε πρόσφατα μια δοκιμαστική φάση με το Portchain Connect.

Ανεβάζει «ταχύτητα» η PCT SA

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο και με 8,1% έτρεξε ο Σεπτέμβριος στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Ο Captain Wang Jihang ο νέος Managing Director της PCT

0Captain Wang Jihang Small1Με απόφαση της COSCO SHIPPING Ports, μητρικής εταιρίας της PCT, ο Captain Wang Jihang αναλαμβάνει καθήκοντα ως Managing Director της PCT με ισχύ από 7 Σεπτεμβρίου 2023.

PCT: Ενώνει τις δυνάμεις της με την We4all για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αττικής

0Captain Wang1Συνεπής στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον, η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) ανέλαβε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4all, τον καθαρισμό της ακτής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

«Ζεστός» ο Αύγουστος για τον Πειραιά

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο ο Αύγουστος για τους προβλήτες της PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Εκκίνηση του «Talent Athena»

0ΚοσκοΞεκινά σήμερα για την Ελλάδα και το εισαγωγικό εμπόριο η νέα υπηρεσία της COSCO που αναπτύσσει τον τομέα των logisctics.

Θετικό τρίμηνο

sep limani 000Με 14,5% και θετικό πρόσημο «έκλεισε» το δεύτερο τρίμηνο του έτους για την PCT SA όσον αφορά στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων και με + 4% από έτος σε έτος για τον Ιούλιο που παρουσίασε ελαφρά κάμψη της τάξης του 0,9%.

Με θετικό πρόσημο ο Ιούνιος

sep limani 000Κίνηση της τάξης του 14.0% και 4.9% από έτος σε έτος εμφάνισε σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO η PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε ειδική εκδήλωση, η PCT καλωσόρισε στον Πειραιά το OOCL PIRAEUS, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία containers παγκοσμίως

0Picture 1 1Η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), σε μία στιγμή ορόσημο στην ιστορία της, υποδέχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα πλοία κοντέινερ (mega container vessels) παγκοσμίως, στο παρθενικό του ταξίδι. Το OOCL PIRAEUS - ιδιοκτησίας της Orient Overseas Container Line Europe, θυγατρικής του Ομίλου COSCO SHIPPING - έλαβε το όνομά του ως αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει ο εμπορευματικός σταθμός Πειραιά ως κόμβος των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών.

Η PCT ενισχύει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς

0ΠΣΙΤaΗ PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) πραγματοποίησε δωρεά προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Με θετικό πρόσημο και ο Μάϊος

0Piraeus cropΆνοδο της τάξης του 7.3% (3.0% y-t-d) εμφάνισαν στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO οι προβλήτες της PCT SA.

Μπροστά από τη Βαλένθια ο Πειραιάς

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο και μάλιστα σε μεγαλύτερα επίπεδα από αυτά του λιμανιού της Βαλένθιας, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση των μεγαλύτερων λιμανιών της Ευρώπης, διαμορφώθηκε η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Άνοδος 24.5%

0COSCO koutiΑπό το +12.1% του Μαρτίου στο +24.5% τον Απρίλιο (+1.8% y-t-d) διαμορφώθηκε η κίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στην PCT SA, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Με θετικό πρόσημο ο Πειραιάς

sep limani 000Αύξηση της τάξης του 12,1% εμφάνισε ο Πειραιάς (ΣΕΠ ΑΕ) με βάση τα στοιχεία της COSCO τον Μάρτιο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους.

H ΣΕΠ Α.Ε. υποδέχεται στο λιμάνι του Πειραιά, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς containers στον κόσμο

0pei567 SmallΣτις 17 Απριλίου 2023, ο Πειραιάς υποδέχθηκε στο παρθενικό του ταξίδι το OOCL SPAIN - ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς containers (mega vessels) παγκοσμίως και το πρώτο αντίστοιχου μεγέθους που θα προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις του Σταθμού, που θα εντάσσεται πλέον τακτικά στα δρομολόγιά του.

Αρνητικό πρόσημο

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε το τρέχον έτος για την PCT SA στον Πειραιά.0Piraeus crop Σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO ο Ιανουάριος κατέγραψε -16.6% και 16.6% στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων σε σχέση με τον ίδιο μήνα το 2022.

Με ένα… θεαματικό +25.2%

sep limani 000Με ένα θεαματικό +25.2% «έκλεισε» για την PCT SA ο τελευταίος μήνας του 2022, με -7.3% σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2021 και με + 4.0% το τέταρτο τρίμηνο.

«Κόμβος» για την ΗΡ ο Πειραιάς

0Piraeus cropΧάρη στην COSCO το λιμάνι του Πειραιά θα καταστεί κόμβος διασποράς για τα προϊόντα της ΗΡ ύστερα από σχετική συμφωνία στην οποία κατέληξε με την ΗΡ.

«Κοντά» σε θετικό πρόσημο

0Piraeus cropΜε αρνητικό πρόσημο -1,6% και -9,6% από έτος σε έτος «έκλεισε» και ο Νοέμβριος ως προς την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων για την PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter