Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πτωτικά και ο Μάρτιος

0Piraeus cropΠτωτικά συνέχισε και για τον τρίτο κατά σειρά μήνα η κίνηση στους προβλήτες της PCT SA στον Πειραιά.

Πτωτικά και ο Φεβρουάριος

0photo china coscoΜε απώλειες και ο δεύτερης μήνας του τρέχοντος έτους στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA.

Με αρνητικό πρόσημο ο Ιανουάριος

0COSCO koutiΠτώση της τάξης του 12,7% κατέγραψαν οι προβλήτες της PCT SA στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η COSCO.

Μικρή απώλεια

0Piraeus cropΜικρή απώλεια της τάξης του -0.7% με 5.4% από έτος σε έτος και με 6.2% για το τέταρτο τρίμηνο του έτους έκλεισε ο Δεκέμβριος όσον αφορά στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Υποστηρίζει η DPort Services την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων με βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα

0Piraeus cropΗ DPort Services, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Πειραιά (PCT SA), γνωστοποίησε ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΦΚΑ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας σε συνέχεια έγγραφης απάντησης του Φορέα προς σωματείο εργαζομένων που δραστηριοποιείται στους προβλήτες II και III Πειραιά, σχετικά με την ένταξή τους στο καθεστώς Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (ΒΑΕ).

Η PCT διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά ως “True Leader” από την ICAP CRIF

0Captain Wang Jihang Vasilis Rabat1Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), κατά την διεξαγωγή των βραβείων ΤRUE LEADERS 2023 της ΙCAP CRIF που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19.12.2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Hotel Athens.

Με θετικό πρόσημο και ο Νοέμβριος

0COSCO koutiΜε θετικό πρόσημο όσον αφορά στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από τους προβλήτες της RCT SA έκλεισε και ο Νοέμβριος.

PCT SA: Δράσεις για την τοπική κοινωνία

sep limani 000Υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και κοινωνική αλληλεγγύη. Αυτά είναι τα κύρια γνωρίσματα της επιχειρηματικής παρουσίας της εταιρείας PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) στον Λιμένα Πειραιά εδώ και 13 χρόνια, καθώς και του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων της με θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Θετικός και ο Οκτώβριος για την PCT SA

sep limani 000Με θετικό πρόσημο 20.0% και 6.5% από έτος σε έτος έκλεισε όσον αφορά στην διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ο Οκτώβριος για τις προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Η PCT SA εντάσσεται στο δίκτυο Portchain

0Piraeus cropΗ Portchain ανακοίνωσε ότι ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ( ΣΕΠ ΑΕ) ολοκλήρωσε πρόσφατα μια δοκιμαστική φάση με το Portchain Connect.

Ανεβάζει «ταχύτητα» η PCT SA

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο και με 8,1% έτρεξε ο Σεπτέμβριος στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Ο Captain Wang Jihang ο νέος Managing Director της PCT

0Captain Wang Jihang Small1Με απόφαση της COSCO SHIPPING Ports, μητρικής εταιρίας της PCT, ο Captain Wang Jihang αναλαμβάνει καθήκοντα ως Managing Director της PCT με ισχύ από 7 Σεπτεμβρίου 2023.

PCT: Ενώνει τις δυνάμεις της με την We4all για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αττικής

0Captain Wang1Συνεπής στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του θετικού αποτυπώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον, η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) ανέλαβε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4all, τον καθαρισμό της ακτής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

«Ζεστός» ο Αύγουστος για τον Πειραιά

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο ο Αύγουστος για τους προβλήτες της PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Εκκίνηση του «Talent Athena»

0ΚοσκοΞεκινά σήμερα για την Ελλάδα και το εισαγωγικό εμπόριο η νέα υπηρεσία της COSCO που αναπτύσσει τον τομέα των logisctics.

Θετικό τρίμηνο

sep limani 000Με 14,5% και θετικό πρόσημο «έκλεισε» το δεύτερο τρίμηνο του έτους για την PCT SA όσον αφορά στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων και με + 4% από έτος σε έτος για τον Ιούλιο που παρουσίασε ελαφρά κάμψη της τάξης του 0,9%.

Με θετικό πρόσημο ο Ιούνιος

sep limani 000Κίνηση της τάξης του 14.0% και 4.9% από έτος σε έτος εμφάνισε σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO η PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε ειδική εκδήλωση, η PCT καλωσόρισε στον Πειραιά το OOCL PIRAEUS, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία containers παγκοσμίως

0Picture 1 1Η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), σε μία στιγμή ορόσημο στην ιστορία της, υποδέχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα πλοία κοντέινερ (mega container vessels) παγκοσμίως, στο παρθενικό του ταξίδι. Το OOCL PIRAEUS - ιδιοκτησίας της Orient Overseas Container Line Europe, θυγατρικής του Ομίλου COSCO SHIPPING - έλαβε το όνομά του ως αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει ο εμπορευματικός σταθμός Πειραιά ως κόμβος των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών.

Η PCT ενισχύει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς

0ΠΣΙΤaΗ PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) πραγματοποίησε δωρεά προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Με θετικό πρόσημο και ο Μάϊος

0Piraeus cropΆνοδο της τάξης του 7.3% (3.0% y-t-d) εμφάνισαν στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO οι προβλήτες της PCT SA.

Μπροστά από τη Βαλένθια ο Πειραιάς

0Piraeus cropΜε θετικό πρόσημο και μάλιστα σε μεγαλύτερα επίπεδα από αυτά του λιμανιού της Βαλένθιας, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση των μεγαλύτερων λιμανιών της Ευρώπης, διαμορφώθηκε η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter