Παρ03242023

Last updateΠεμ, 23 Μαρ 2023 7pm

Αρνητικό πρόσημο

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε το τρέχον έτος για την PCT SA στον Πειραιά.0Piraeus crop Σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO ο Ιανουάριος κατέγραψε -16.6% και 16.6% στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων σε σχέση με τον ίδιο μήνα το 2022.

Με ένα… θεαματικό +25.2%

sep limani 000Με ένα θεαματικό +25.2% «έκλεισε» για την PCT SA ο τελευταίος μήνας του 2022, με -7.3% σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2021 και με + 4.0% το τέταρτο τρίμηνο.

«Κόμβος» για την ΗΡ ο Πειραιάς

0Piraeus cropΧάρη στην COSCO το λιμάνι του Πειραιά θα καταστεί κόμβος διασποράς για τα προϊόντα της ΗΡ ύστερα από σχετική συμφωνία στην οποία κατέληξε με την ΗΡ.

«Κοντά» σε θετικό πρόσημο

0Piraeus cropΜε αρνητικό πρόσημο -1,6% και -9,6% από έτος σε έτος «έκλεισε» και ο Νοέμβριος ως προς την διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων για την PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό πραγματοποίησε η DPort Services για τους εργαζομένους της

0Bullying 2«Πώς πρέπει να αντιδράσω αν το παιδί μου κάνει bullying σε άλλα παιδιά;» «Πώς θα στηρίξω το παιδί μου αν δέχεται βία;» «Φταίμε εμείς οι γονείς αν τα παιδιά μας δέχονται λεκτική ή σωματική κακοποίηση στο σχολείο;» «Τι ρόλο παίζει το οικογενειακό περιβάλλον;»

Με αρνητικό πρόσημο

0Piraeus cropΜικρή ανάσχεση της πτωτικής πορείας στις κινήσεις εμφάνισαν οι προβλήτες της PCT SA τον Οκτώβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Επένδυση της ΣΕΠ Α.Ε. για την ασφάλεια των εργαζόμενων της

0SEPΝέο επενδυτικό πρόγραμμα για την υγεία και την ασφάλειά των εργαζομένων της έχει σχεδιάσει η Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε., (PCT SA) ύψους 2.000.000 εκατ. ευρώ.

Ζημιές από την «EVA»

0receivedΤα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «EVA» «κτύπησαν και το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Κόπηκαν κάβοι , μετακινήθηκαν εμπορευματοκιβώτια και έπεσε μία κολώνα φωτισμού από τις ισχυρές ριπές του ανέμου ενώ καταγράφηκαν και πλημμυρικά φαινόμενα.

Απεργία στους προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ

0Piraeus cropΣε απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 25-10-2022 προχωρούν οι λιμενεργάτες μέλη της ΕΝΕΔΕΠ στους προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ στις εγκαταστάσεις της PCT με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από του ατυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Δαγκλής.

Συνεχίζει πτωτικά

0Piraeus cropΑρνητικό πρόσημο εμφάνισε και το Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO ο Πειραιάς.

Πτωτικά ο Πειραιάς και τον Αύγουστο

0Piraeus cropΑπώλειες στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων για την PCT SA και τον Αύγουστο σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO.

Πτωτικά συνεχίζει ο Πειραιάς

0Piraeus cropΠτωτικά συνεχίζει ο Πειραιάς στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων με τα πρόσημα να παραμένουν και τον Ιούλιο αρνητικά.

Πτωτικά και ο Ιούνιος

sep limani 000Πτώση κατέγραψε και τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της COSCO η κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στην PCT SA στον Πειραιά με το δεύτερο τρίμηνο να κλείνει συνολικά με απώλειες της τάξης του -14%.

Συνεχίζει πτωτικά ο Πειραιάς

0Piraeus cropΜε απώλειες της τάξης του -6% «έκλεισε» και ο Μάιος για τους προβλήτες της PCT SA στον Πειραιά σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Υπεγράφησαν οι ΣΣΕ της PCT SA

0Piraeus cropΤριετή ορίζοντα εργασιακής ειρήνης στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιάς διασφαλίζουν οι υπογραφείσες από όλα τα σωματεία των εργαζόμενων ΣΣΕ με την DPort.

Πτωτικά και ο Απρίλιος για την PCT SA

0Piraeus cropΠτωτικά κινήθηκε και ο Απρίλιος για την PCT SA σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO.

Επιστροφή της εργασιακή ειρήνης στην PCT SA- Πέρασε η πρόταση της D-PORT

0Piraeus cropΕπιστρέφει στους κανονικούς τους ρυθμούς οι προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της PCT SA καθώς χθες το βράδυ και το δεύτερο σωματείο των εργαζόμενων μετά την γενικής τους συνέλευση ενέκρινε την πρόταση της D-PORT, η οποία περιέχει σημαντικές αυξήσεις και παροχές, για την υπογραφή της ΣΣΕ.

«Καταπλέει» η εργασιακή ειρήνη στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ

0Piraeus cropΣυγκλίνουσες είναι οι απόψεις ότι θα «καταπλεύσει» σύντομα η εργασιακή ειρήνη στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της ΣΕΠ ΑΕ μετά την δημοσιοποίηση του περιεχομένου των ανακοινώσεων των δύο σωματείων των λιμενεργατών έναντι της πρότασης που κατέθεσε πρόσφατα DPorts Services η οποία περιλαμβάνει σημαντικές αυξήσεις και παροχές προς τους λιμενεργάτες.

Τραυματισμός οδηγού φορτηγού στο εμπορικό λιμάνι

0Piraeus cropΈνας 58χρονος οδηγός φορτηγού τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της προβλήτας ΙΙΙ στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διαδικασία παράδοσης εμπορευματοκιβωτίου και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Σημαντικές αυξήσεις και παροχές από την DPort Services και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες

0Piraeus crop«Η δική μας μέριμνα είναι οι 2.100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ & ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ» είναι το μότο της DPort Services η οποία απόψε «κατέθεσε» μία άκρως δελεαστική πρόταση για της σύναψη της ΣΣΕ για τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά με σημαντικές αυξήσεις και παροχές αλλά κα με αναδρομική ισχύ.

Διαλόγου συνέχεια…

0PlakiotakisΘα συνεχιστεί ό διάλογος που ξεκίνησε απόψε με πρωτοβουλία της ηγεσίας του ΥΝΝΠ για την διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης στους προβλήτες της ΣΕΠ ΑΕ αλλά και για την υπογραφή της ΣΣΕ. Νωρίτερα σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε τα ακόλουθα:

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter