Κυρ02252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΠ Α.Ε.: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Balkans & Black Sea Forum στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς

0olp37Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς φιλοξενήθηκε το φετινό 5ο Balkans & Black Sea Forum (BBSF 2024), με θέμα “Trading Arteries & Global Supply Chains at Stake”, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, κατά τη διάρκεια του οποίου τονίστηκε ο κρίσιμος ρόλος του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας στο εμπόριο και την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, ως σημαντική πύλη της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό έργο CIPORT

0shore powerΤην Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στις Βρυξέλλες, στο Κεντρικό Κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Berlaymont), στην αίθουσα Walter Hallstein, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η καταληκτική εκδήλωση για το ευρωπαϊκό έργο «CIPORΤ-Cold Ironing in the Port of Piraeus – Taking the final step», με την ευκαιρία της ολοκλήρωσής του στα τέλη Φεβρουαρίου 2024.

ΟΛΠ Α.Ε.: Κατέπλευσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά – Μεγάλη αύξηση αφίξεων και επιβατών

0ΟΛΠ99aΗ Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. καλωσόρισε το COSTA Deliziosa, πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά, διοργανώνοντας ειδική εκδήλωση κατά την άφιξή του με ανταλλαγή τιμητικών πλακετών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κεράσματα, τα οποία δόθηκαν σε όλους τους επιβάτες κατά την αποβίβασή τους στον Σταθμό Κρουαζιέρας.

ΟΛΠ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Mαρτίου

0peiraias1Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και την από 05.02.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι Μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 4 η Mαρτίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00,

ΟΛΠ Α.Ε.: Με σειρά δράσεων προσφοράς και αγάπης κορυφώθηκε και φέτος τις γιορτές το ετήσιο μεγάλο έργο κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας

0ΟΛΠ88Σε απόλυτη συμφωνία με το πνεύμα των γιορτών ο ετήσιος κύκλος της μεγάλης κοινωνικής συνεισφοράς της ΟΛΠ Α.Ε. κορυφώθηκε και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, με σειρά από ποικίλες δράσεις και πράξεις γενναιοδωρίας, προσφοράς και αγάπης που στρέφονται ιδιαιτέρως στην τοπική κοινωνία, τα παιδιά αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους της εταιρείας και τις οικογένειές τους.

Εγκαινιάστηκε το νέο car terminal του ΟΛΠ-COSCO

0EgkainΕγκαινιάστηκε νωρίτερα σήμερα το νέο car terminal του ΟΛΠ-COSCO στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά που αυξάνει την δυναμικότητα του χώρου εναπόθεσης οχημάτων κατά 5.100 μονάδες γεγονός που αναβαθμίσει σημαντικά τον συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του ΟΛΠ.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΟΛΠ

0ΟΛΠ555Σε εορταστικό κλίμα, ο ΟΛΠ διοργάνωσε μια ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για να αναγνωρίσει τις σχολικές επιδόσεις και τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα των παιδιών των υπαλλήλων του.

Ολοκληρώθηκε η επέκταση του car terminal του ΟΛΠ

CAR TERMINAL oll 11Στις 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή Εγκαινίων για την Ολοκλήρωση της Επέκτασης του RoRo (Car Terminal) - Λιμένας Ηρακλέους στην οποία αναμένεται να παραστούν οι υπουργοί Ναυτιλίας, Οικονομίας και Υποδομών κ. Στυλαινίδης, Χατζηδάκης και Σταϊκούρας καθώς και Εξοχότατος Πρέσβης της Κίνας στην Ελληνική Δημοκρατία, κ. Xiao Junzheng.

ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of the Greek Economy και True Leader 2023

0True Leaders SmallΜε δύο νέες σημαντικές διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας κλείνει η χρονιά για την ΟΛΠ Α.Ε., σηματοδοτώντας ένα ακόμη δωδεκάμηνο με άλματα εκσυγχρονισμού και προόδου και τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία της.

Επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα στον ΟΛΠ

0ΟΛΠ777Εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΟΛΠ πραγματοποίησαν 40 φοιτητές της επιστήμης Ναυτιλίας και Τουρισμού από το ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, καθώς και από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΑΘΗΝΑΣ.

Βραβείο αριστείας έλαβε ο ΟΛΠ

0ΒραβείοΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης "Diamonds of the Greek Economy" που διοργάνωσε η Ναυτεμπορική, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε., κ.Παναγιώτης Τσώνης, παρέλαβε το βραβείο αριστείας για το Λιμάνι του Πειραιά.

Φοιτητές στον ΟΛΠ

0Φοιτ6Στο πλαίσιο εκδήλωσης για τους νέους της γενιάς Z, 50 Έλληνες και Κινέζοι φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια της χώρας παρακολούθησαν την παρουσίαση των υπηρεσιών, των επιτευγμάτων και της κοινωνικής προσφοράς του λιμανιού του Πειραιά.

ΟΛΠ Α.Ε.: Με σειρά δράσεων προσφοράς και αγάπης κορυφώνεται και φέτος τις γιορτές το ετήσιο μεγάλο έργο κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας

0ΟΛΠ987aΣε απόλυτη συμφωνία με το πνεύμα των γιορτών ο ετήσιος κύκλος της μεγάλης κοινωνικής συνεισφοράς της ΟΛΠ Α.Ε. κορυφώνεται και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, με σειρά από ποικίλες δράσεις και πράξεις γενναιοδωρίας, προσφοράς και αγάπης που στρέφονται ιδιαιτέρως στην τοπική κοινωνία, τα παιδιά αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους της εταιρείας και τις οικογένειές τους.

Το ΣτΕ κατάργησε τις δίκες κατά της νότιας επέκτασης του λιμανιού του Πειραιά

0ΟΛΠαεροφωτό23Με δυο αποφάσεις της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά πλειοψηφία, κατάργησε τις δίκες οι οποίες αφορούσαν τις αιτήσεις του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά που ζητούσαν να ακυρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία δύο εργοταξιακών χώρων του ΟΛΠ στον Mώλο Δραπετσώνας και στην Ακτή Βασιλειάδη, για τις ανάγκες κατασκευής του έργου της Νότιας επέκτασης, στο λιμάνι του Πειραιά (Master Plan).

Στηρίζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πειραιά ο ΟΛΠ

0OLPXristΣτηρίζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πειραιά ο ΟΛΠ.

Διάκριση της ιστιοπλοϊκής ομάδας του ΟΛΠ

0τιμΔΜε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΟΛΠ γνωστοποίησε την διάκριση που πέτυχε η ιστιοπλοϊκή του ομάδα.

Εκδήλωση σχετικά με την ηλεκτροδότηση πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά

0Minister Christos StylianidisΜε μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς η ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροδότηση Πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά - Προοπτικές και Προκλήσεις».

«Οι άνθρωποι μας : η ψυχή του ΟΛΠ»

0OLP55664«Οι άνθρωποι μας : η ψυχή του ΟΛΠ» επιγράφεται στη νέα ανάρτηση του ΟΛΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία και αποκαλύπτει ότι ο Οργανισμός θα τιμήσει το προσωπικό του.

ΟΛΠ: Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτροδότηση Πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά - Προοπτικές και Προκλήσεις»

0cold ironingΗμερίδα με θέμα «Ηλεκτροδότηση Πλοίων στο Λιμάνι του Πειραιά - Προοπτικές και Προκλήσεις», πραγματοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 09:30 έως 14:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠ Α.Ε., Ακτή Μιαούλη 10, 18535, Πειραιάς.

Υποδοχή του BAP UNION

0ΜπαπΤο λιμάνι του Πειραιά σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Περού υποδέχθηκε το περουβιανό ιστιοφόρο BAP UNION, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα χρωμάτων, αρωμάτων, μουσικών και γεύσεων!

«Πράσινο» το λιμάνι του Πειραιά

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε. υλοποιεί σταθερά μία ολιστική πολιτική για το περιβάλλον που εντάσσει το λιμάνι του Πειραιά μεταξύ των «πράσινων» λιμένων που πληρούν και τις πλέον αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις μέσω πρωτοβουλιών όπως το "EcoPorts Port" Status και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης PERS.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter