Δευ11282022

Last updateΔευ, 28 Νοε 2022 7pm

Αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους ανακοίνωση η ΟΛΠ ΑΕ

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε μέλη της Ανώτατης Διοίκησης, ως ακολούθως:

ΟΛΠ Α.Ε.: Βράβευση από την Οικονομική Διευθύντρια κα Li Jin της Μαρίας Μιχαλακάκου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing

0βράβευση2 SmallΗ Οικονομική Διευθύντρια της ΟΛΠ Α.Ε. κα Li Jin πραγματοποίησε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με την πρωταθλήτρια kick boxing και νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη Μαρία Μιχαλακάκου, την οποία βράβευσε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη τον Οκτώβριο 2022 στην Ιταλία.

ΟΛΠ Α.Ε.: Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 29,3 % Νέο ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας

0ΟΛΠαεροφωτό23Αύξηση κατά 29,3% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της ΟΛΠ Α.Ε. κατά το Α’ εξάμηνο του 2022, με τον τελευταίο να ανέρχεται σε 93,1 εκατ. ευρώ έναντι 72,0 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους, αυξημένο κατά 21,1 εκατ. Ευρώ.

ΟΛΠ Α.Ε. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση στον Κεντρικό Επιβατικό Λιμένα στο πλαίσιο εφαρμογής του Σχεδίου για τις Θαλάσσιες Έκτακτες Ανάγκες

0ΑσθενCOSCOΗ ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο εφαρμογής του Σχεδίου της για τις Θαλάσσιες Έκτακτες Ανάγκες, πραγματοποίησε άσκηση στον Κεντρικό Επιβατικό Λιμένα, πλησίον της Πύλης Ε1, με την ενεργή συμμετοχή του σκάφους «ΑΡΙΑΔΝΗ» του Ομίλου Attica.

Ατύχημα στο Σ.ΕΜΠΟ.

0αεροφωτόΈνας 55χρονος εργαζόμενος στον OΛΠ τραυματίστηκε μετά από πτώση στην προβλήτα Ι στο Ικόνιο, στο λιμάνι του Πειραιά.

Σημαντική παρέμβαση της ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης CIIE-Παρουσιάστηκε η Έκθεση ESG 2021

0mmexporta7 SmallΔιαδικτυακή παρουσίαση της ΟΛΠ Α.Ε. για τη δραστηριότητά της σε θέματα του περιβάλλοντος, της εταιρικής διακυβέρνησης και της κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης China International Import Expo – CIIE στη Σαγκάη, όπου ο ΟΛΠ συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο.

ΟΛΠ: Στις 30/9 και όχι στις 26/9 τα αποτελέσματα α' εξαμήνου

0olpcarterminal2Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. ενημερώνει πως η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων

Έτοιμο να… «speedάρι» το car terminal του ΟΛΠ

0CCCTΈτοιμο να... «speedάρι» είναι το car terminal του ΟΛΠ υπό την προϋπόθεση της ανάπτυξης νέων χώρων στάθμευσης δεδομένου ότι ήδη η χωρητικότητα των υφιστάμενων χώρων στις περισσότερες των περιπτώσεων καλύπτονται κατά 99%.

Επικαιροποιήθηκε το αναθεωρημένο master plan του ΟΛΠ από την ΕΣΑΛ

0κρουαζιεραΕπικαιροποιήθηκε από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) το νέο αναθεωρημένο master plan του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, με το οποίο αναμένεται να ξεμπλοκαριστεί το έργο της νέας προβλήτας κρουαζιέρας στο λιμάνι.

ΟΛΠ Α.Ε. Ειδική Εκδήλωση στον Πειραιά για τη συνεργασία με τη Viking Cruises- Το Λιμάνι του Πειραιά κορυφαίος προορισμός κρουαζιέρας στον κόσμο

0OlpKroyz1aΗ ΟΛΠ Α.Ε. και η Viking Cruises, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα της κρουαζιέρας, πραγματοποίησαν ειδική εκδήλωση στο Λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ανταλλαγή πλακετών για το καλωσόρισμα του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου Viking Mars, του οποίου το παρθενικό ταξίδι έλαβε χώρα τον Μάϊο του 2022.

ΟΛΠ Α.Ε.: Ο Πειραιάς μεταξύ των 10 κορυφαίων λιμανιών παγκοσμίως στον δείκτη ναυτιλίας 2022

0ΟΛΠαεροΣΕΜΠΟΤο λιμάνι του Πειραιά κατέλαβε την 9η θέση διεθνώς στον Δείκτη Ναυτιλιακών Κέντρων Xinhua-Baltic (ISCD).

ΣτΕ: Νόμιμο το νέο master plan του ΟΛΠ

0ΟΛΠαεροφωτό23Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμο, κατά πλειοψηφία, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για το νέο master plan του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) για το λιμάνι του Πειραιά, υπό την προϋπόθεση ότι προηγούμενα θα εκπονηθεί ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής.

Αυξημένο κατά 57% σε σχέση με το 2020 το μέρισμα της ΟΛΠ Α.Ε.

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε. πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με απαρτία που ανήλθε στο 78,66%. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξε εποικοδομητική επικοινωνία με τους μετόχους και ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΟΛΠ A.E.: To success story του ΟΛΠ A.E. συνεχίζεται

0ΟΛΠαεροφωτό23To success story του ΟΛΠ A.E. συνεχίζεται .Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας των οικονομικών μεγεθών, όπως αποτυπώθηκαν στις οικονομικές καταστάσεις του Α’ Εξαμήνου 2022, που εμφάνισαν ιστορικά ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας για τη συγκεκριμένη περίοδο η ΟΛΠ Α.Ε. δημοσίευσε χρηματοοικονομικές πληροφορίες για το τρίτο τρίμηνο του έτους που επιβεβαιώνουν τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Yu Zenggang: Η Ελλάδα παραμένει το πιο ενεργητικό κέντρο της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας και παράγοντας ανάπτυξης

0Yu ZenggangΓια την οικονομική και στρατηγική θέση του λιμανιού του Πειραιά που από περιφερειακός λιμένας έχει μετατραπεί σε σημαντικό διεθνή κόμβο σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας, μιλά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του ΟΛΠ, κ. Yu Zenggang.

ΟΛΠ: Αυξημένα έσοδα και κέρδη στο εννεάμηνο

olp limani peiraias 0Η διοίκηση του ΟΛΠ ανακοίνωσε πριν από λίγο τα βασικά οικονομικά αποτελέσματα του εννεάμηνου της τρέχουσας περιόδου που έληξε 30/09/2022, και τις γενικές εξελίξεις ανά δραστηριότητα.

Θέμα εφαρμογής ΣΣΕ

0ΟΛΠαεροφωτό23Θέμα εφαρμογής της ΣΣΕ από τον ΟΛΠ έθεσαν η Ένωση Τεχνικών Χειριστών OΛΠ, η Ένωση Μονίμων Υπαλλήλων OΛΠ και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος.

Αποδοχή παραίτησης Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Weng Lin

0WENG LIN 768x512Δεκτή έγινε από την ΟΛΠ ΑΕ η παραίτηση την οποία υπέβαλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Weng Lin.

ΟΛΠ Α.Ε.: Υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με τους Επόπτες-Αρχιεργάτες

0υπογραφή1Η ΟΛΠ Α.Ε. και ο Σύνδεσμος Εποπτών – Αρχιεργατών υπέγραψαν, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τριετούς διάρκειας, σε συνέχεια και των απαραίτητων διαπραγματευτικών διαδικασιών. Την ανωτέρω σύμβαση συνυπέγραψε και ο Πρόεδρος της Ο.Φ.Ε. κ. Συμεών Λευθεριώτης.

Θεαματικά τα μεγέθη που επέτυχε ο ΟΛΠ

0ΟΛΠαεροφωτό23Η αδιάψευστη αλήθεια των αριθμών όπως αυτοί αποτυπώθηκαν από τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα να καταδεικνύουν ότι η ΟΛΠ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες επενδυτικές ιστορίες στη χώρα μας και με τις επενδυτικές κινήσεις με βάση το Master Plan του λιμένος και για την ψηφιοποίηση όλων και περισσότερων δραστηριοτήτων του οι οικονομικές προοπτικές του Λιμένος Πειραιά παρουσιάζονται εξαιρετικά ευοίωνες και ελκυστικές, ακόμη και σε ένα περιβάλλον ευρύτερης αβεβαιότητας.

Στις 13 Ιουλίου η γ.σ. του ΟΛΠ

0κρουαζιεραΤακτική Γενική Συνέλευση του ΟΛΠ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 13η Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00. Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter