Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκπαιδευτική επίσκεψη

0ΙΜΟσπουδΕκπαιδευτική επίσκεψη 14 σπουδαστών του Παγκόσμιου Ναυτιλιακού Πανεπιστημίου του ΙΜΟ πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού τους ταξιδιού στην Ελλάδα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) υποστηρίζει την ίδρυση της 1ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ΠΕΚ/ΑμεΑ

0limaniPireaΕυχαριστήρια επιστολή προς στον ΟΛΠ για την υποστήριξη της ίδρυσης της 1ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ΠΕΚ/ΑμεΑ της Προέδρου ΠΕΚ/ΑμεΑ Φωτεινής Μάργαρη δημοσιοποίησε ο ΟΛΠ. Στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στη στο Seatrade Cruise Global 2024 ο ΟΛΠ

0ΣιτρειντO ΟΛΠ θα συμμετάσχει μαζί με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) στο Seatrade Cruise Global 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Miami Beach Convention Centre, 8-11 Απριλίου.

Αναβάθμιση…

0ΟΛΠΟι αλλαγές κορυφής στην διοίκηση του ΟΛΠ-COSCO σηματοδοτούν μια νέα εποχή για το «κεφάλι του δράκου, όπως έχει επονομαστεί το λιμάνι του Πειραιά από υψηλόβαθμα στελέχη της Κίνας στις αναφορές τους στην Belt and Road (BRI).

ΟΛΠ Α.Ε.: Οικονομικά αποτελέσματα έτους 2023 Σε νέα υψηλά έσοδα και κέρδη - Αύξηση στο μέρισμα κατά 29%

0ΟΛΠαερο7aΗ ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του έτους 2023, σύμφωνα με τα οποία τα συνολικά έσοδα της χρήσης ανήλθαν σε € 219,8 εκατ., σε σχέση με την αντίστοιχη χρήση του 2022 (€ 194,6 εκατ.), παρουσιάζοντας αύξηση ποσού € 25,2 εκατ. ή ποσοστό 12,9%.

Αλλαγές κορυφής στη διοίκηση του ΟΛΠ-COSCO

0limaniPireaΑλλαγές κορυφής στην διοίκηση του ΟΛΠ-COSCO. Τον ορισμό νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου ανακοίνωσε η ΟΛΠ, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. YU ZengGang, και του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Zhang Anming.

Άσκηση πυρόσβεσης

0ΠυρΟΛΠΗ ασφάλεια πρώτα!

ΟΛΠ: Τροποποίηση Οικονομικού Ημερολογίου 2024

0limaniPireaΠειραιάς, 26.04.2024. H ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει την επενδυτική κοινότητα ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων

Υποδοχή του Sun Princess

0OLPKroyz8Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του ΟΛΠ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η ΟΛΠ Α.Ε. και η Princess Cruises πραγματοποίησαν ειδική εκδήλωση στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Sun Princess, με ανταλλαγή πλακετών μεταξύ του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Παναγιώτη Τσώνη και του καπετάνιου του Sun Princess Captain Craig Street για το καλωσόρισμα του κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά.

ΟΛΠ Α.Ε.: Συμμετοχή στην 1η Έκθεση “Logistics & Transports Thessaloniki Expo”

0OLP8 Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε ως εκθέτης στην 1η Έκθεση «Logistics & Transports Expo» που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου των οδικών, σιδηροδρομικών και λιμενικών μεταφορών και των logistics, του πολιτικού, του επιχειρηματικού κόσμου και θεσμικών φορέων με κύριο θέμα τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα της χώρας, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Εκατόχρονος ο ΟΛΠ

0ΕγκαίνιαΟΛΠ«Σήμερα συμπληρώνονται 100 χρόνια από τα εγκαίνια της ενάρξεως της κατασκευής των μεγάλων έργων του Λιμένος Πειραιώς και μαζί με αυτά και μια αδιάλειπτη πορεία συνεχούς εξέλιξης και προσφοράς στον τόπο.

ΟΛΠ Α.Ε.: Σε νέα υψηλά έσοδα και κέρδη–Αύξηση στο προτεινόμενο μέρισμα κατά 29% (€1,34 ανά μετοχή)

0ΟΛΠ876Η ΟΛΠ Α.Ε. παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2023 στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας ο ΟΛΠ

0ΟΛΠΓυνΓιόρτασε την ημέρα της γυναίκας ο ΟΛΠ. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΟΛΠ αναφέρει τα εξής:

Νέος επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στον ΟΛΠ

0ΟΛΠαερο7aΗ Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΛΠ ΑΕ» ανακοινώνει σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 ότι δυνάμει της από 29/03/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ληφθείσας κατόπιν της από 27/03/2024 πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, νέος Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας ορίστηκε ο κύριος Τσομάκος Νικόλαος, σε αντικατάσταση της κυρίας Παντελοπούλου Ευγενίας.

ΟΛΠ Α.Ε.: Με επιτυχία η μεταφορά ηλεκτρικών λεωφορείων μέσω του Λιμένος Πειραιώς

0Λεοωφ3Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 140 Yutong ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία αφίχθησαν στον Λιμένα Πειραιά και εκφορτώθηκαν στον τερματικό σταθμό αυτοκινήτων, προκειμένου να διατεθούν άμεσα στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Ο ΟΛΠ κοντά στους νέους

0ΟλπΣτο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας συμμετείχε ο ΟΛΠ. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

ΟΛΠ: Τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών

0ΟΛΠαεροφωτό23Την τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της Ο.Λ.Π. αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

ΟΛΠ Α.Ε.: Στο Μαϊάμι για τη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας “Seatrade Cruise Global 2024”

0ΟΛΠΗΠΑΗ ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση για την Κρουαζιέρα “Seatrade Cruise Global 2024”, η οποία πραγματοποιείται από 8-11 Απριλίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα των Η.Π.Α.

ΟΛΠ Α.Ε.: Εκδήλωση υποδοχής του νέου κρουαζιερόπλοιου Sun Princess στο λιμάνι του Πειραιά - Το Λιμάνι του Πειραιά κορυφαίος προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο

0Τσώνης1Η ΟΛΠ Α.Ε. και η Princess Cruises, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της κρουαζιέρας, πραγματοποίησαν ειδική εκδήλωση στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Sun Princess και κυρίως για τη σημαντική και εκτεταμένη μεταξύ τους συνεργασία.

ΟΛΠ Α.Ε.: Συνεχίζεται η αναβάθμιση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος Απόκτηση δύο νέων υπερσύγχρονων ναυπηγικών γερανών

0Geranos1Δύο νέοι ναυπηγικοί γερανοί, τύπου double level luffing jib cranes, κατέφθασαν στον Πειραιά, την Παρασκευή 5 Απριλίου, προκειμένου να εκφορτωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στις θέσεις 1 και 2 στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για την οποία προορίζονται.

ΟΛΠ Α.Ε. : Επιτυχής ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού έργου CIPORT στις Βρυξέλλες

Press Release1Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Κτήριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Berlaymont), η καταληκτική εκδήλωση για το ευρωπαϊκό έργο «CIPORΤ-Cold Ironing in the Port of Piraeus – Taking the final step», μετά και την ολοκλήρωσή του στα τέλη Φεβρουαρίου 2024. Το σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό έργο CIPORT υλοποιήθηκε από την ΟΛΠ Α.Ε με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter