Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εορταστική εκδήλωση

0EortaH διοίκηση και το προσωπικό του ΟΛΠ-COSCO συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την ουσία της οικογένειας και της επανένωσης στο Mid-Autumn Festival.

ΟΛΠ Α.Ε.: Ισχυρές επιδόσεις το α’ εξάμηνο του 2023, με σημαντική αύξηση κερδοφορίας και κύκλου εργασιών

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε., το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023, παρουσίασε νέα ισχυρή αύξηση εσόδων και κερδών πετυχαίνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις της ιστορίας της.

20 Χρόνια από την εισαγωγή του ΟΛΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

0Enhanced NRTo Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα μέλη της Διοίκησης και στελέχη της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ., με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την είσοδο της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου.

ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ενισχύουν τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

0Fort2 SmallΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, απέστειλαν από κοινού ανθρωπιστική βοήθεια, προσφέροντας έμπρακτη αρωγή για τους πλημμυροπαθείς σε τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας.

Ανακοίνωση για τη Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, τον ορισμό Μελών Επιτροπής Ελέγχου, Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Επιτροπής Αποδοχών ΟΛΠ Α.Ε.

0peiraias11. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΠ Α.Ε. σε σώμα

ΟΛΠ Α.Ε.: «Εταιρεία της χρονιάς» στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

0OLPVRAVEYSHaΟ Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας το βραβείο για την τιμητική διάκριση «Company of the Year», κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 17-20 Σεπτεμβρίου.

Συγκρότηση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων σε Σώμα και ορισμός του Προέδρου της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων ΟΛΠ Α.Ε

0limaniPireaΗ ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι: α) συγκροτήθηκε η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων σε
Σώμα και β) ορίστηκε ο Πρόεδρός της, ως εξής:

Αύξηση στη διακίνηση containers κατέγραψε το λιμάνι του Πειραιά

0ΠειραιάςΛιμ2Αύξηση στη διακίνηση containers κατέγραψε το λιμάνι του Πειραιά.

ΟΛΠ Α.Ε.: Ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων Έγκριση διανομής μερίσματος 1,04 ευρώ ανά μετοχή, αυξημένου κατά 66%

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με απαρτία που ανήλθε στο 79.99%.

«Πράσινο φώς» και από το ΥΠΕΝ για έργα του ΟΛΠ

0ΟΛΠαεροφωτό23Χορηγήθηκε με την Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/94636/6224 της 15ης Σεπτεμβρίου 2023 έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία του λιμένα Πειραιά και την κατασκευή έργων βελτίωσης και επέκτασής του.

Στον ΟΛΠ μεταπτυχιακοί φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο

0OxaioΜε μεγάλη χαρά υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του ο ΟΛΠ 32 μεταπτυχιακούς φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο.

ΟΛΠ: Στις 27 Σεπτεμβρίου αντί για τις 29 τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου 2023

0ΟΛΠH ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει την επενδυτική κοινότητα ότι τα οικονομικά αποτελέσματα για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2023 θα δημοσιευθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 αντί για την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, όπως είχε προηγουμένως ανακοινωθεί.

Roof garden στο ΣΕΜΠΟ

0rouf6«Ένα Λιμάνι φιλικό προς το περιβάλλον! Αυτό είναι το Λιμάνι του Πειραιά μας που συνεχίζει να αναπτύσσεται σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΟΛΠ.

ΟΛΠ Α.Ε.: Συμμετοχή στην έκθεση κρουαζιέρας SeaΤrade Europe στο Αμβούργο

0OLP95Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε με δικό της περίπτερο και προώθησε την ελληνική λιμενική βιομηχανία κρουαζιέρας στην ευρωπαϊκή έκθεση για την κρουαζιέρα “Seatrade Europe, Cruise & River Cruise Convention 2023”, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 6 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο.

ΟΛΠ Α.Ε.: Υπερήφανος υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα 2023 της FISU

0OLP99a SmallΗ ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο σταθερής στήριξης του ελληνικού αθλητισμού προχώρησε σε άλλη μία σημαντική ενέργεια, ενισχύοντας αυτή τη φορά την ελληνική αποστολή στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα, η οποία πραγματοποιείται από 27 Ιουλίου – 8 Αυγούστου 2023 στην πόλη Chengdu της Κίνας.

Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Tsinghua στον ΟΛΠ

0FitiΤο Λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Tsinghua με επικεφαλής τον καθηγητή Zhang Daiwei του Γραφείου Φοιτητικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος "Youth Plus."

Στο ΚΑΣ μελέτη του ΟΛΠ

0pagodaΑπό το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο «περνάει» μελέτη του ΟΛΠ προκειμένου να εκδοθεί νέα, επικαιροποιημένη και τροποποιημένη Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ).

Στο Forbes

0Γιου6Για τις κορυφαίες κατατάξεις και την αναπτυξιακή πορεία του Λιμανιού του Πειραιά μίλησε ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., Yu Zenggang, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes.

Διαρκής η αναβάθμιση της ναυπηγοεπισκευής από τον ΟΛΠ από το 2016 και εντεύθεν

0ΠλωτήΟΛΠ4Αύξηση των ημερών εργασίας στις υφιστάμενες δεξαμενές του ΟΛΠ αλλά και διαρκείς επενδύσεις στην ναυπηγοεπισκευή εμφανίζουν τα στοιχεία του λιμένα που αποδεικνύουν ότι πάγια επιδίωξη για το λιμάνι του Πειραιά είναι η παροχή αναβαθμισμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για το σύνολο των λιμενικών δραστηριοτήτων, γεγονός το οποίο αποτελεί και το βασικό του πλεονέκτημα και γι’ αυτό συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο σημαντικά λιμάνια διεθνώς.

Στον Πειραιά τα Emerald Sakara και Emerald Azzurra

0ΕμεραλντΣτο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν δύο πλοία της Emerald Cruises.

Αυξήθηκαν οι δεξαμενισμοί στον ΟΛΠ

0δεξΟι αριθμοί είναι η απόδειξη της συνεχούς αναβάθμισης των υποδομών της ναυπηγοεπισκευαστικής του ΟΛΠ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter