Παρ07192024

Last updateΠαρ, 19 Ιουλ 2024 6pm

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι -Καίγονται φορτηγά

0ολθΦωτιά ξέσπασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από την φωτιά έχουν καεί ολοσχερώς τρία φορτηγά που βρίσκονταν στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

ΟΛΘ: Συγκρότηση σε σώμα του δ.σ.

olth limani 053Η ΟΛΘ Α.Ε. («Εταιρεία») ανακοινώνει πως, μετά την απόφαση της από 10/05/2024 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε την 13/05/2024, συνεδρίαση του νέου εκλεγέντος Δ.Σ., κατά την οποία συγκροτήθηκε σε σώμα, με θητεία μέχρι 10/05/2029, ως κάτωθι: 1. Αθανάσιος Λιάγκος του Ελευθέριου, εκτελεστικό μέλος,

ΟΛΘ: Στα €1,235 ανά μετοχή το καθαρό μέρισμα για τη χρήση του 2023

0ΟΛΘγερανογεΗ ΟΛΘ Α.Ε. (εφεξής και η «Εταιρεία») ανακοινώνει, κατά το άρθρο 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
των μετόχων της Εταιρείας της 10ης Μαΐου 2024, ότι το μέρισμα για τη χρήση 2023 ανέρχεται σε € 1,30 ανά μετοχή, το οποίο υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5%, ήτοι σε καθαρό ποσό € 1,235 ανά μετοχή.

Παραίτηση για προσωπικούς λόγους

0ΟΛΘΚρουαζΗ «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» ανακοινώνει ότι η κα Ειρήνη Χάδιαρη, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και της Επιτροπής Αποδοχών, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ανακοίνωση για την παρουσίαση στην Ημέρα των Αναλυτών για το 2023

0ΣΕΜΠΟ ΟΛΘΗ Διοίκηση της «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» («ΟΛΘ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), παρουσίασε στην Ημέρα των Αναλυτών, στις 18 Απριλίου 2024, μέσω τηλεδιάσκεψης από τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, τα οικονομικά αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2023, όπως έχουν εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της 17ης Απριλίου 2024 και σε συνέχεια της σχετικής Εταιρικής Ανακοίνωσης.

Στις 10 Μαΐου η γ.σ. του ΟΛΘ

limani thessalonikisΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «Ο.Λ.Θ. Α.Ε.» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 42807/06/Β/99/30 και ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58231004000) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, π ρ ο σ κ α λ ε ί τους Μετόχους της, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και την από 17.04.2024 απόφασή του, σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη

ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων και προσωρινός ανάδοχος για τον 6ο Προβλήτα

0Port of Thessaloniki1Η ΟΛΘ Α.Ε. («Εταιρεία»), ο φορέας εκμετάλλευσης του λιμένα Θεσσαλονίκης και κύριος πάροχος δικτύου συνδυασμένων μεταφορών πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2023.

Στον ΟΛΘ το APL DETROIT – Το μεγαλύτερο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έχει εξυπηρετήσει ποτέ

0πλ7Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε σήμερα στις 07:00 το μεγαλύτερο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έχει εξυπηρετήσει ποτέ.

ΟΛΘ: Οικονομικό ημερολόγιο έτους 2024

limani8essalonikhs 2015H "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρεία" (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρείας για το έτος 2024, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.15.1&2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ως εξής:

Το Celebrity Infinity στη Θεσσαλονίκη

0event 2aΣτο λιμάνι της Θεσσαλονίκης φιλοξενείται σήμερα, για τέταρτη φορά φέτος, το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Infinity» της Celebrity Cruises, ταξιδεύοντας με περισσότερους από 1.600 επιβάτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Βρετανοί, Αμερικανοί και Καναδοί.

Επίσκεψη εκπροσώπων του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην ΟΛΘ Α.Ε.

VisitΤην ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκαν σήμερα ο Διευθυντής του Πρωθυπουργού στη Βουλή και Επικεφαλής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Μπεκίρης και ο Συντονιστής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Παπαγεωργίου.

ΟΛΘ: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Σπύρος Στάμου

0ΟΛΘνυχτερινόΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ("ΟΛΘ Α.Ε." ή "Εταιρεία"), ανακοινώνει τον ορισμό του κ. Σπύρου Στάμου στη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή, με ημερομηνία έναρξης 5 Φεβρουαρίου 2024.

Τέσσερα σχήματα για τον 6ο προβλήτα

0ολθΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΘ, ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00 η διαδικασία υποβολής των φακέλων για το 1ο Στάδιο – Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Η ΟΛΘ Α.Ε. στον δείκτη ATHEX ESG

limani8essalonikhs 2015Η ΟΛΘ Α.Ε., με αφορμή την ένταξή της στον Χρηματιστηριακό Δείκτη Αειφορίας του ATHEX, ενισχύει τη δέσμευσή της στους στόχους που έχει θέσει για την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ευημερία και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG).

Αποχωρεί ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του ΟΛΘ

olth 00Η ΟΛΘ A.E. ανακοινώνει ότι ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Καραμανωλάκης αποχωρεί από την Εταιρεία στις 5 Ιανουαρίου 2024.

ΟΛΘ: Εκδόθηκε η Έκθεση Φορολογικής Συμμόρφωσης με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη

0LIMANITHESSALONIKIΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ("ΟΛΘ" ή "Εταιρεία"), σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το Συμβούλιο Χρηστών

0LIMANITHESSALONIKIΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνου Λιάγκου, με την ενεργό συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΘ Α.Ε., Arie Koppelaar, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συνεργατών και στελεχών της εταιρείας.

ΟΛΘ Α.Ε.: Εγκαίνια για τον Νέο Σταθμό Κρουαζιέρας «Μέγας Αλέξανδρος» - Στυλιανίδης: Με την ελληνική ναυτιλία η Ελλάδα γίνεται πρωταγωνίστρια στον κόσμο

0ThPA S.A. 3Τα εγκαίνια του Νέου Σταθμού Κρουαζιέρας της ΟΛΘ Α.Ε. με την ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον Προβλήτα 2 του Λιμένα Θεσσαλονίκης, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε, Θάνο Λιάγκο.

Καμία καθυστέρηση στον προβλήτα 6

limani thessalonikisΗ επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού για την Προβλήτα 6 σε χρόνο παράλληλο με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν δημιουργεί καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, διασφαλίζοντας το συμφέρον του συνόλου των μετόχων της ΟΛΘ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την επέκταση του Προβλήτα 6

0olth1Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» («ΟΛΘ Α.Ε.» ή η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της υπ’ αριθμ. 7789/10.11.2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, αποφασίστηκε η Επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας,

Οι επενδύσεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κλειδί για την ανάπτυξη της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα

0PEN 7524Η αναβάθμιση των υποδομών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελούν το κλειδί για την ανάπτυξη της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό τόνισαν οι ομιλήτριες της ενότητας «Ο ρόλος της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα» του πρώτου διεθνούς συνεδρίου, Southeast Europe Connectivity Forum (SECF),

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter