Παρ03312023

Last updateΠαρ, 31 Μαρ 2023 6pm

Οικονομικό Ημερολόγιο 2023 δημοσιοποίησε η ΟΛΘ ΑΕ

limani8essalonikhs 2015H «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρεία» (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.15.1&2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2023 ως εξής:

ΟΛΘ: Ο Κ. Φωτιάδης στο Δ.Σ. στη θέση του παραιτηθέντος Artur Davidian

limani8essalonikhs 2015Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (ΟΛΘ Α.Ε. ή η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της 24.03.2023, έκανε δεκτή την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και εξέλεξε νέο μέλος του τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, σε αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ. κ. Artur Davidian που παραιτήθηκε, στο πλαίσιο Κανονισμού της Ε.Ε. ως προς τη συμμετοχή Ρώσων υπηκόων.

Επίσκεψη της Πρέσβεως της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu στην ΟΛΘ Α.Ε.

0visitΗ Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu, συνοδευόμενη από τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Βασίλη Τάκα και τους συνεργάτες της, επισκέφθηκε χθες την ΟΛΘ Α.Ε.

«Ποδαρικό» στον ΟΛΘ έκανε το Viking Sky για το 2023

0ThPA8 SmallΜε το κρουαζιερόπλοιο Viking Sky της εταιρείας Viking, εγκαινιάστηκε η σεζόν κρουαζιέρας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και την φετινή χρονιά.

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Πολυκάρπου στην ΟΛΘ Α.Ε.

0Photo of the VisitΤην ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα o Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Πολυκάρπου.

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε.

0stamboulidis3Η ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κύριος Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Εντεταλμένος Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), αναλαμβάνει καθήκοντα μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε.

Επίσκεψη του Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ στην ΟΛΘ Α.Ε.

0VisitΤην ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα o πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σουλεϊμάν Αλμαζρούεϊ, συνοδεία συνεργατών του. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Η Θεοδώρα Ρήγα νέα εμπορική διευθύντρια του ΟΛΘ

rigaO Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. γνωστοποίησε ότι η Θεοδώρα Ρήγα ορίζεται από 1 Ιανουαρίου 2023 νέα Γενική Εμπορική Διευθύντρια (Chief Commercial Officer), σε αντικατάσταση του Ιωάννη Φετάνη.

Εντυπωσιακή σεζόν Κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη το 2022

0ThPA S.A. Port of ThessalonikiΗ εντυπωσιακή σεζόν Κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται σήμερα με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Viking Venus της Εταιρείας Viking. Το 2022 η σεζόν κρουαζιέρας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και ολοκληρώνεται με την 61η άφιξη, παρουσιάζοντας μία αύξηση περίπου 260% σε σχέση με το 2021.

To Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της η ΟΛΘ Α.Ε.

0Photo of the meeting1Στις εγκαταστάσεις της ΟΛΘ Α.Ε. φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, η συνεδρίαση του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης. Πρόξενοι που εκπροσωπούσαν περισσότερες από 25 χώρες ανακάλυψαν το παρόν και το μέλλον της ΟΛΘ Α.Ε. και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης μέσω της εντυπωσιακής τρισδιάστατης διαδραστικής μακέτας στο Κτίριο Διοίκησης της εταιρείας.

Η αναπτυξιακή στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε. επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης

limani thessalonikisΠραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνου Λιάγκου με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συνεργατών και στελεχών της εταιρείας.

Επίσκεψη του Πρέσβη της Μολδαβίας, Andrei Popov στην ΟΛΘ Α.Ε.

0Meeting12Την ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκε σήμερα o πρέσβης της Μολδαβίας, Andrei Popov.

ΟΛΘ: Αύξηση εσόδων στο εννεάμηνο

olth 00Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» («ΟΛΘ» ή «Εταιρεία») σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Νο 2707/09.11.2022 – απευθυνόμενη στις εκδότριες εταιρίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.), με σκοπό την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τα οικονομικά τους μεγέθη εν μέσω των γενικότερων επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης και των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία – ανακοινώνει αύξηση εσόδων για την περίοδο 1/1 – 30/9/2022 (9Μ 2022), πάρα την μικρή μείωση των εσόδων του τρίτου τριμήνου 2022 (Q3 2022).

Πρωταγωνιστής η ΟΛΘ ΑΕ

0CMAΣτον πρωταγωνιστικό πλέον ρόλο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή το πρώτο δρομολόγιο του νέου σέρβις της CMA CGM υπογραμμίζοντας σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης ,τη μεγάλη σημασία της σύνδεσής του με τα τέσσερα μεγάλα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης.

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και Υπουργού Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην ΟΛΘ Α.Ε.

0meeting 2Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και Υπουργός Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη του Blagoevgrad, Nikolay Shushkov, τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, Anton Markov και τον Σύμβουλο του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, Kremen Stoev, επισκέφθηκε σήμερα την ΟΛΘ Α.Ε.

ΟΛΘ Α.Ε.: Δωρεά 18 νέων μοτοσυκλετών στην Ελληνική Αστυνομία

0ceremony 1H ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά 18 νέων μοτοσυκλετών, που θα ενισχύσουν άμεσα το έργο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Η δωρεά επισφραγίστηκε με μια συμβολική τελετή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, στον Προβλήτα Νο 1 του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονο homeporting για δύο κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη

0ΟΛΘΚρουαζΑκόμη ένα βήμα για την καταξίωση του λιμένα Θεσσαλονίκης στον τομέα της κρουαζιέρας σηματοδοτεί το ταυτόχρονο Homeporting που θα πραγματοποιηθεί σήμερα για δύο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της πόλης, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ...ιστορία του λιμανιού, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΘ

Olth 0000000000Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της 28.09.2022, έκανε δεκτή την παραίτηση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. FU Βaiqiao (Leon).

Κερδοφόρος η ΟΛΘ Α.Ε.

Olth 0000000000Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει πως το 1ο εξάμηνο του 2022 (6Μ 2022), σημειώθηκε συνολική αύξηση των εσόδων σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021 (6Μ 2021).

Εγκρίθηκε στην Επιτροπή της Βουλής η τροποποιητική σύμβαση του ΟΛΘ

Olth 0000000000Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την τροποποίηση της Σύμβασης Παραχώρησης, σχετικά με τη χρήση και την εκμετάλλευση ορισμένων χώρων και περιουσιακών στοιχείων εντός του Λιμένος Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της Ανώνυμης Εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε).

Στην Βουλή η τροποποιητική της σύμβασης παραχώρηση του ΟΛΘ

Olth 0000000000Στην Βουλή προς συζήτηση τέθηκε η τροποποιητική της σύμβασης παραχώρηση του ΟΛΘ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter