Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στον ΟΛΘ το APL DETROIT – Το μεγαλύτερο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έχει εξυπηρετήσει ποτέ

0πλ7Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε σήμερα στις 07:00 το μεγαλύτερο πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έχει εξυπηρετήσει ποτέ.

ΟΛΘ: Οικονομικό ημερολόγιο έτους 2024

limani8essalonikhs 2015H "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρεία" (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο της Εταιρείας για το έτος 2024, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.15.1&2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ως εξής:

Το Celebrity Infinity στη Θεσσαλονίκη

0event 2aΣτο λιμάνι της Θεσσαλονίκης φιλοξενείται σήμερα, για τέταρτη φορά φέτος, το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Infinity» της Celebrity Cruises, ταξιδεύοντας με περισσότερους από 1.600 επιβάτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Βρετανοί, Αμερικανοί και Καναδοί.

Επίσκεψη εκπροσώπων του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην ΟΛΘ Α.Ε.

VisitΤην ΟΛΘ Α.Ε. επισκέφθηκαν σήμερα ο Διευθυντής του Πρωθυπουργού στη Βουλή και Επικεφαλής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχαήλ Μπεκίρης και ο Συντονιστής Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Παπαγεωργίου.

ΟΛΘ: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Σπύρος Στάμου

0ΟΛΘνυχτερινόΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ("ΟΛΘ Α.Ε." ή "Εταιρεία"), ανακοινώνει τον ορισμό του κ. Σπύρου Στάμου στη θέση του Γενικού Οικονομικού Διευθυντή, με ημερομηνία έναρξης 5 Φεβρουαρίου 2024.

Τέσσερα σχήματα για τον 6ο προβλήτα

0ολθΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΘ, ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00 η διαδικασία υποβολής των φακέλων για το 1ο Στάδιο – Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Η ΟΛΘ Α.Ε. στον δείκτη ATHEX ESG

limani8essalonikhs 2015Η ΟΛΘ Α.Ε., με αφορμή την ένταξή της στον Χρηματιστηριακό Δείκτη Αειφορίας του ATHEX, ενισχύει τη δέσμευσή της στους στόχους που έχει θέσει για την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ευημερία και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG).

Αποχωρεί ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του ΟΛΘ

olth 00Η ΟΛΘ A.E. ανακοινώνει ότι ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Καραμανωλάκης αποχωρεί από την Εταιρεία στις 5 Ιανουαρίου 2024.

ΟΛΘ: Εκδόθηκε η Έκθεση Φορολογικής Συμμόρφωσης με συμπέρασμα χωρίς επιφύλαξη

0LIMANITHESSALONIKIΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ("ΟΛΘ" ή "Εταιρεία"), σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού

ΟΛΘ: Συνεδρίασε το Συμβούλιο Χρηστών

0LIMANITHESSALONIKIΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνου Λιάγκου, με την ενεργό συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΘ Α.Ε., Arie Koppelaar, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συνεργατών και στελεχών της εταιρείας.

ΟΛΘ Α.Ε.: Εγκαίνια για τον Νέο Σταθμό Κρουαζιέρας «Μέγας Αλέξανδρος» - Στυλιανίδης: Με την ελληνική ναυτιλία η Ελλάδα γίνεται πρωταγωνίστρια στον κόσμο

0ThPA S.A. 3Τα εγκαίνια του Νέου Σταθμού Κρουαζιέρας της ΟΛΘ Α.Ε. με την ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον Προβλήτα 2 του Λιμένα Θεσσαλονίκης, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε, Θάνο Λιάγκο.

Καμία καθυστέρηση στον προβλήτα 6

limani thessalonikisΗ επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού για την Προβλήτα 6 σε χρόνο παράλληλο με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν δημιουργεί καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, διασφαλίζοντας το συμφέρον του συνόλου των μετόχων της ΟΛΘ Α.Ε., συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού Δημοσίου.

Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την επέκταση του Προβλήτα 6

0olth1Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» («ΟΛΘ Α.Ε.» ή η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της υπ’ αριθμ. 7789/10.11.2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, αποφασίστηκε η Επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας,

Οι επενδύσεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κλειδί για την ανάπτυξη της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα

0PEN 7524Η αναβάθμιση των υποδομών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελούν το κλειδί για την ανάπτυξη της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό τόνισαν οι ομιλήτριες της ενότητας «Ο ρόλος της Ναυτιλίας και των Logistics στη Βόρεια Ελλάδα» του πρώτου διεθνούς συνεδρίου, Southeast Europe Connectivity Forum (SECF),

ΟΛΘ Α.Ε.: Στρατηγική Επένδυση στον Λιμένα του Βόλου

limani8essalonikhs 2015Στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την ανακήρυξη της ΟΛΘ Α.Ε. ως Προτιμητέου Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών της «Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.» (ΟΛΒ Α.Ε.), διαχειρίστριας εταιρείας του Λιμένα Βόλου, έναντι τιμήματος 51 εκατ. ευρώ.

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΘ ο Arie Koppelaa

limani thessalonikisΤη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΘ, καθώς και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, ανέλαβε από σήμερα, 2 Οκτωβρίου, ο Arie Koppelaa.

ΟΛΘ Α.Ε.: Πρώτος Υποθαλάσσιος Καθαρισμός στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0EventΟΛΘ 1Η ΟΛΘ Α.Ε., στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης διοργάνωσε σήμερα Δράση Υποθαλάσσιου Καθαρισμού στον Λιμένα Θεσσαλονίκης.

ΟΛΘ: Στα €8,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο

limani thessalonikisΘετική αύξηση μεγεθών σε όλους τους τομείς, εκτός της διακίνησης συμβατικού φορτίου και της σιδηροδρομικής σύνδεσης (Intermodal) ανακοίνωσε η ΟΛΘ Α.Ε. στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων του α' εξαμήνου.

Νέα συνεργασία μεταξύ της ΟΛΘ Α.Ε. και του λιμένα του Gdańsk, Πολωνίας

Olth 0000000000Η ΟΛΘ Α.Ε. διευρύνει τον ρόλο της ως λιμένας διεθνούς σημασίας με μια νέα συνεργασία με την Port of Gdańsk Authority SA, φορέα διαχείρισης του Λιμένα του Gdańsk της Πολωνίας.

Αναβολή εγκαινίων

olth limani thessalonikiΛόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν

Η ΟΛΘ Α.Ε. επεκτείνει τις υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών στα Σκόπια

0Port of Thessaloniki1Η ΟΛΘ Α.Ε. εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με τρένο μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της πρωτεύουσας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Σκόπια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter