Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

ΟΛΘ: Αύξηση 22,1% στα καθαρά κέρδη το 2020

0athanasios liagkos melosdΜε αύξηση του κύκλου εργασιών, των EBITDA και των καθαρών κερδών «έκλεισε» το 2020 ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. και μέλη της Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε.

0ΟΛΘ ΠλακΕπίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, συνοδεία του Γ.Γ. Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, και της Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου 2021, στην ΟΛΘ Α.Ε.

ΟΛΘ: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου έτους 2021

olth 5543H "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρεία" (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.3.15.1&2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2021 ως εξής:

ΟΛΘ: Σε €2,69εκατ. ανέρχεται το συνολικό προς επιστροφή ποσό φόρων και παραβόλων

olth 3333Η "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.” (ΟΛΘ Α.Ε.), σε εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.1 παρ.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με θέματα φορολογικών ελέγχων, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι εκδόθηκε η με αριθμό 287/2021 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, δικαιώνοντας τα αιτήματα της ΟΛΘ Α.Ε.

Η "BELTERRA INVESTMENTS" αποκτάει τον αποκλειστικό έλεγχο του "ΟΛΘ Α.Ε.".

olth 5543Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις 22 Μαρτίου 2021, αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της γνωστοποιηθείσας συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας "MELBERY INVESTMENTS LIMITED", από την εταιρεία με την επωνυμία "BELTERRA INVESTMENTS LIMITED".

ΟΛΘ Α.Ε.: Το πρώτο Ελληνικό Λιμάνι πιστοποιημένο με ISO 45001:2018

0isoOLTHΗ ΟΛΘ Α.Ε. έλαβε την πιστοποίηση συμμόρφωσης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 για τη διαχείριση της Υγείας & Ασφάλειας έπειτα από ενδελεχή και απαιτητικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas.

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης

Olth 5932Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης όπως προβλέπεται από το άρθρο 104 του Ν. 4504/2017, υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιου Λιάγκου και τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου – Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo.

ΟΛΘ Α.Ε.: 2 νέες Γερανογέφυρες ειδικά σχεδιασμένες για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0ΟΛΘγερανογεΗ ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει την προμήθεια δύο  νέων, ειδικά σχεδιασμένων, Γερανογεφυρών (Ship To Shore Cranes) για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με σκοπό την περαιτέρω αύξηση του ανταγωνιστικού της γεωγραφικού πλεονεκτήματος για συνδυασμένες μεταφορές προς και από την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ολοκληρώθηκε το 2ο Στάδιο του Διαγωνισμού για την Επέκταση του 6ου Προβλήτα- Πέντε διεκδικητές

0LIMANITHESSALONIKIΟλοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021, στις 15:00 η διαδικασία υποβολής δεσμευτικών οικονομικών και τεχνικών προσφορών για το 2ο Στάδιο – Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για Προεπιλεγμένους Υποψηφίους, για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής».

Παραίτηση αναπληρωτή προέδρου Δ.Σ. του ΟΛΘ για προσωπικούς λόγους

Η "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ανακοίνωσε ότι σήμερα ενημερώθηκε για την πρόθεση παραίτησης από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του κ. Olth 5932 Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ., μη εκτελεστικού μέλους, για προσωπικούς λόγους.

«Τραινάρει» ο 6ος προβλήτας

Olth 5932Από παράταση σε παράταση πάει η δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την κατασκευή του 6ου προβλήτα ου ΟΛΘ.

«Τραινάρει» και ο 6ος προβλήτας

olth 9954Μέχρι τις 15 τρέχοντος θα πρέπει τα έξι σχήματα που διεκδικούν την κατασκευή του 6ου προβλήτα του ΟΛΘ να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές προκειμένου η διαγωνιστική διαδικασία να περάσει στην τρίτη και τελική φάση.

Στον ΟΛΘ η κ. Θ. Ρήγα

Olth 5932Η "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." (ΟΛΘ Α.Ε.) ανακοίνωσε ότι

ΟΛΘ: Αλλαγή στην οργάνωση του εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας

Olth 5932Η Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. ("ΟΛΘ Α.Ε.") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την υπ' αριθμό 7551/16.12.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Ελευθέριος Τσίντζας τοποθετείται ως νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, σε αντικατάσταση της Κας. Αναστασίας Καρύπη.

Αυξημένα έσοδα για τον ΟΛΘ στο εννεάμηνο

olth 9954Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (“ΟΛΘ Α.Ε.”) σε απάντηση της επιστολής που ελήφθη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 2503/18.11.2020 – απευθυνόμενη σε όλους τους εκδότες στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), με σκοπό την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τα οικονομικά μεγέθη και τις εξελίξεις εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 – ανακοινώνει ότι η ικανοποιητική αύξηση των εσόδων που σημειώθηκε στο πρώτο εξάμηνο, συνεχίστηκε επίσης και για την περίοδο του 9μήνου του 2020.

Η ΟΛΘ Α.Ε. απέκτησε Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (ΑΕΟ)

Olth 5932Η ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινωσε πως απέκτησε άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα ΑΕΟ (Authorized Economic Operator) για την Ασφάλεια και Προστασία (AEOS) από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Προειδοποιητική αποχή

Σε προειδοποιητικού χαρακτήρα αποχή προχωρούν στις 8 Δεκεμβρίου από τις 07.00 το πρωί μέχρι και τις 22.00 το βράδυ τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μεταφορών Βορείου Ελλάδος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Αναχώρησε σήμερα το πρώτο τρένο από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0OlTH TRENOΑποκαθίσταται η σιδηροδρομική διασύνδεση του λιμένα Θεσσαλονίκης με την ενδοχώρα των νοτίων Βαλκανίων.

Νέα δωρεά της ΟΛΘ Α.Ε. στο «ΑΧΕΠΑ»

olth 5543Η ΟΛΘ Α.Ε., σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία, συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχωρώντας σε νέα δωρεά ύψους 150.000€ προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό COVID-19.

Ίδρυση dry port στη Βουλγαρία από την ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani thessalonikiΗ ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και την αναβάθμιση του ρόλου του ως θαλάσσια Πύλη για την ευρύτερη περιοχή, ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, η ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας και επωνυμία “ThPA Sofia EAD”.

Σύμβαση μεταξύ ΟΛΘ και «DIMERA LAND & PROPERTY INVESTMETS LTD»

OLTH 84Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (εφεξής και «ΟΛΘ Α.Ε.» ή η «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι στην από 29.09.2020 συνεδρίαση του, αποφάσισε τη χορήγηση ειδικής άδειας σύμφωνα με τo άρθρο 100 του ν. 4548/2018, για την κατάρτιση σύμβασης μίσθωσης με την Ιδιωτική Μετοχική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «DIMERA LAND & PROPERTY INVESTMETS LTD», η οποία εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter