Σαβ10242026

Last updateΔευ, 26 Οκτ 2026 7am

«Κλείδωσε» στο Oakland η MSC

Mediterranean Shipping Company vessel

Ένα νέο σέρβις το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά το λιμάνι του Oakland να αυξήσει τους όγκους των διακινούμενων εμπορευματοκιβωτίων ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου η MSC.

Το σέρβις Sentosa της MSC θα συνδέσει το Oakland με λιμάνια της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ και θα προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες στο αμερικανικό λιμάνι να αναπτύξει τις εισαγωγικές του δραστηριότητες. Παράλληλα θα επιτρέπει επίσης στους ιδιοκτήτες φορτίων να αποφεύγουν την τρέχουσα κρίση συμφόρησης στα λιμάνια της νότιας Καλιφόρνιας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52