Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΛΙΜΑΝΙΑ

Εορταστική εκδήλωση

0EortaH διοίκηση και το προσωπικό του ΟΛΠ-COSCO συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την ουσία της οικογένειας και της επανένωσης στο Mid-Autumn Festival.

ΟΛΘ Α.Ε.: Πρώτος Υποθαλάσσιος Καθαρισμός στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0EventΟΛΘ 1Η ΟΛΘ Α.Ε., στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης διοργάνωσε σήμερα Δράση Υποθαλάσσιου Καθαρισμού στον Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Κινεζικά λιμάνια: Έσπασε το «όριο» των 200 εκατομμυρίων TEU’s – Ρεκόρ οκταμήνου

0ΚινΛιμ4Η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων των κινεζικών λιμένων από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2023 έφτασε τα 203,7 εκατομμύρια TEU, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 4,8% ενώ ο όγκος φορτίου των κινεζικών λιμένων ήταν 1,11 εκατομμύρια τόνοι, σημειώνοντας αύξηση 8,4% σε ετήσια βάση.

ΤΑΙΠΕΔ: Προτιμητέος επενδυτής για τον Ο.Λ.Β. ο Ο.Λ.Θ.

0ΒόλοςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην αποσφράγιση των τεσσάρων δεσμευτικών προσφορών που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής ποσοστού 67% στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Ψηφιακή πλατφόρμα εφοδιαστικής για την αυτοκινητοβιομηχανία ενεργοποίησε η COSCO

0ΚοσκοΗ COSCO SHIPPING ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας εφοδιαστικής αλυσίδας για την αυτοκινητοβιομηχανία κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του North Bund International Shipping Forum 2023.

ΟΛΠ Α.Ε.: Ισχυρές επιδόσεις το α’ εξάμηνο του 2023, με σημαντική αύξηση κερδοφορίας και κύκλου εργασιών

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε., το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023, παρουσίασε νέα ισχυρή αύξηση εσόδων και κερδών πετυχαίνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις της ιστορίας της.

Αποστολή στην Αίγυπτο των Μελών της Ελληνικής Συντονιστικής Ομάδας ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ των λιμένων Βόλου και Αλεξανδρείας

0ΕΣΥΜ76Με απόλυτη επιτυχία και σημαντικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή στο Κάιρο και Αλεξάνδρεια, των Μελών της Ελληνικής Συντονιστικής Ομάδας προώθησης της πρωτοβουλίας ακτοπλοϊκής σύνδεσης διακίνησης επιβατών και οχημάτων (Ε/Γ-Ο/Γ) μεταξύ Ελλάδος Αιγύπτου, από/προς τους λιμένες Βόλου και Αλεξάνδρειας, που έγινε από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων διαβουλεύσεων των δύο πλευρών

Στην PSA πέρασε η ALISAN Logistics A.S.

0koytiΕνώ οι συζητήσεις για τις επιπτώσεις του EU ETS στο ευρωπαϊκό λιμενικό σύστημα καλά κρατούν η είδηση για την εξαγορά της ALISAN Logistics A.S. στην Τουρκία από την PSA International έριξε νερό στο μύλο των συζητήσεων για τις μεταφορτώσεις και το ρόλο των logistics.

ΟΛΘ: Στα €8,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο

limani thessalonikisΘετική αύξηση μεγεθών σε όλους τους τομείς, εκτός της διακίνησης συμβατικού φορτίου και της σιδηροδρομικής σύνδεσης (Intermodal) ανακοίνωσε η ΟΛΘ Α.Ε. στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων του α' εξαμήνου.

Οι λιμένες του Λος Άντζελες, Λονγκ Μπιτς και Σαγκάης δημιουργούν «πράσινο διάδρομο»

rupoi ploion6Άλλος ένας «πράσινος διάδρομος» μεταξύ λιμένων. Τα λιμάνια του Λος Άντζελες, του Λονγκ Μπιτς και της Σαγκάης έχουν εκδώσει ένα περίγραμμα ενός σχεδίου εφαρμογής πράσινου ναυτιλιακού διαδρόμου για την επιτάχυνση της μείωσης των εκπομπών στον Ειρηνικό Ωκεανό.

«Κόμβος» αμμωνίας το Algeciras

0AlgecirasΗ ιαπωνική πολυεθνική Itochu Corporation και η Peninsula Petroleum, κορυφαίος προμηθευτής εναλλακτικών καυσίμων πλοίων, υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας βάσει του οποίου δύο εταιρείες θα αναπτύξουν από κοινού μια εγκατάσταση ανεφοδιασμού αμμωνίας στο λιμάνι της Algeciras.

Ο Captain Wang Jihang ο νέος Managing Director της PCT

0Captain Wang Jihang Small1Με απόφαση της COSCO SHIPPING Ports, μητρικής εταιρίας της PCT, ο Captain Wang Jihang αναλαμβάνει καθήκοντα ως Managing Director της PCT με ισχύ από 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Ανακηρύχθηκε κορυφαίο ναυτιλιακό κέντρο για 10η συνεχή χρονιά η Σιγκαπούρη

0Σιγκαπούρη6aΗ Σιγκαπούρη κατέλαβε την πρώτη θέση στην έκθεση Xinhua-Baltic International Shipping Centre Development Index (ISCDI) για 10η συνεχόμενη χρονιά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter