Δευ11282022

Last updateΔευ, 28 Νοε 2022 7pm

ΛΙΜΑΝΙΑ

Στο λιμάνι του Ρότερνταμ στελέχη της ΙΝΤΑ

0rotterdamΜεταξύ των εργασιών της επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου (ΙΝΤΑ) την τρέχουσα εβδομάδα, αντιπροσωπεία της θα επισκεφθεί το λιμάνι του Rotterdam αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

«Κατάπλους» της Wabtec Corporation σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ηλεκτρικής φόρτισης πλοίων

0shore power Η αμερικανική εταιρεία Wabtec Corporation εντάχθηκε στο έργο HYPOBATT (σύστημα φόρτισης μπαταριών πλοίων), το οποίο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός προτύπου φόρτισης και σχετικών υποδομών για πορθμεία σε ευρωπαϊκά λιμάνια.

Αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους ανακοίνωση η ΟΛΠ ΑΕ

0ΟΛΠαεροφωτό23Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε μέλη της Ανώτατης Διοίκησης, ως ακολούθως:

ΗΠΑ: «Τρομάζει» την εφοδιαστική το ενδεχόμενο απεργίας των σιδηροδρομικών

0rail freight transport MLDG«Τρομάζει» την αμερικανική, και όχι μόνο, εφοδιαστική το ενδεχόμενο απεργίας των σιδηροδρομικών καθώς στις 8 Δεκεμβρίου λήγει η «αναγκαστική περίοδος χάριτος» στην διάρκεια της οποίας εξελίσσονται διαπραγματεύσεις για τη σύναψη των νέων ΣΣΕ.

Εκστρατεία Ports for People του Pacific Environment

0hamburgΗ εκστρατεία Ports for People του Pacific Environment ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για την αξιολόγηση της προόδου των λιμένων προς τη ναυτιλία μηδενικών εκπομπών.

Ρεκόρ προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων για το Αμβούργο

0am 1Θεαματικές εκδηλώσεις για τις κρουαζιέρες, θεαματικά και τα αποτελέσματα των προσπαθειών της Cruise Gate Hamburg (CGH) να αναδείξει τη δυναμική του λιμένα του Αμβούργου και στον τομέα της κρουαζιέρας.

Πιλοτική εφαρμογή εποπτείας ασφάλειας υδατοδρομίου στην Ελλάδα με Drone

0Υδατ5Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ), Δρ. Τσίτουρα Χρήστου με παρουσία του κου Διαμαντάκου Κωνσταντίνου, προϊσταμένου του Τμήματος Γενικής Αεροπορίας & Drones, και αντιπροσωπίας της Κοινοπραξίας του Ευρωπαϊκού έργου 5D–AeroSafe την οποία συντονίζει η «Airbus» και συμμετέχει το Eurocontrol.

Με 7,7% απώλειες η Βαλένθια, -20% οι μεταφορτώσεις…

0Containers stackedΣημεία των καιρών.Το λιμάνι της Βαλένθια κατέγραψε πτώση 7,7% στην κυκλοφορία εμπορευματοκιβωτίων τους πρώτους 10 μήνες του τρέχοντος έτους, καθώς η υποδομή εφοδιαστικής της Ισπανίας έχει επηρεαστεί από την παγκόσμια γεωπολιτική και οικονομική κρίση.

CMA – CGM: Ξεκινά το νέο σέρβις FEMEX

0CMAΣτις 8/12/2022 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Έναρξης του νέου σέρβις FEMEX της CMA – CGM που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα λιμάνια του Σαουθάμπτον (Μεγάλη Βρετανία), Αμβέρσα (Βέλγιο) Ρότερνταμ (Ολλανδία) και Αμβούργου (Γερμανία).

ESPO: Ένα καλοσχεδιασμένο EU ETS με ειδική χρηματοδότηση θα επιταχύνει τον οικολογικό προσανατολισμό της ναυτιλίας

aerioi rypoi 0Οι λιμένες της Ευρώπης εξακολουθούν να στηρίζουν την επέκταση του συστήματος εμπορίας εκπομπών της ΕΕ EU ETS στον τομέα της ναυτιλίας.

Δημιούργησε Supply Chain Logistics Trailer Platform η COSCO

0Piraeus cropΗ COSCO Shipping Holdings ανέπτυξε μια ψηφιακή πλατφόρμα στην Κίνα για να επεκτείνει την εμβέλειά της στον τομέα της εφοδιαστικής.

«Κόμβος» υδρογόνου το λιμάνι του Αμβούργου

0hamburg«Κόμβος» διαχείρισης αλλά και παραγωγής υδρογόνου φιλοδοξεί να καταστεί το λιμάνι του Αμβούργου. Σύμφωνα με τα στοιχεία τον πρώτο μεγάλης κλίμακας τερματικό σταθμό εισαγωγής πράσινης ενέργειας της Γερμανίας στο λιμάνι του Αμβούργου θα κατασκευάσουν Air Products και η Mabanaft, μέσω της θυγατρικής της Oiltanking Deutschland.

Επεκτείνει τα logistics το AD Ports

0koytiTo Abu Dhabi Ports Group (AD Ports) αγόρασε το 100% των μετοχών της Ισπανική εταιρείας logistics Noatum για 680,6 εκατομμύρια δολάρια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter