Σαβ01282023

Last updateΣαβ, 28 Ιαν 2023 6pm

Ο Lee Haslett νέος CCO στην CELESTYAL

0Celestyal2H Celestyal ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

MSC Cruises: Ντεμπούτο της Explora Journeys

0exploraI Ο Όμιλος MSC εισέρχεται δυναμικά το τρέχον έτος στην ειδική κατηγορία της κρουαζιέρας πολυτελείας με το ντεμπούτο της Explora Journeys.

Στο στόλο της Disney Cruise το Global Dream

0global dream Η Disney ανακοίνωσε την απόκτηση του μερικώς ολοκληρωμένου γιγαντιαίου κρουαζιερόπλοιου Global Dream δυναμικότητας 6.000 επιβατών που βρίσκεται στο MV Werften.

Μετά το World Europa το World America

0MSC World Europa DeliveryΤο όνομα του δεύτερου πλοίου παγκόσμιας κλάσης της MSC Cruises αποκαλύφθηκε χθες κατά τη διάρκεια τελετής κοπής χάλυβα στο Chantiers de l'Atlantique, καθώς το πλοίο θα φέρει το όνομα MSC World America.

Η CELESTYAL παρουσιάζει νέες επιλογές στις προσφερόμενες τιμές καθώς και τα δρομολόγια της για το 2023-24

0CrystalSamosΗ Celestyal , η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και τις κρουαζιέρες της για το 2023-24 που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και ακόμη περισσότερο χρόνο στους προορισμούς που επισκέπτεται.

Υδρογονοκίνητα… κρουαζιερόπλοια

0Fincantieri4Υδρογονοκίνητα κρουαζιερόπλοια θα κτίσει η Fincantieri για λογαριασμό της Ελβετικών συμφερόντων εταιρίας κρουαζιερόπλοιων Viking Cruises.

Με ISO για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ο στόλος της MSC Cruises

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΗ MSC Cruises ανακοίνωσε ότι ολόκληρος ο στόλος των πλοίων της έχει λάβει την πιστοποίηση του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ISO 21070:2017. 

Με βιοκαύσιμα ανεφοδιάστηκε το AIDAprima

0AIDAprimaΤο AIDAprima, ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Hyperion, ανεφοδιάστηκε με βιοκαύσιμα της GoodFuels κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο λιμάνι στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία.

Η CELESTYAL CRUISES φιλοξενεί παιδιά και συνοδούς πρόσφυγες από την Ουκρανία

0KIVOTOS Celestyal OlympiaΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και συγκεκριμένα εξακολουθεί να συνδράμει το έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου», με επίκεντρο, αυτή τη φορά, τη στήριξη οικογενειών προσφύγων του πολέμου της Ουκρανίας.

Στο στόλο της Silversea Cruises το Silver Endeavour

0σιλβερσιΗ Silversea Cruises καλωσόρισε το Silver Endeavour στον στόλο της ένα από τα πιο πολυτελή πλοία αποστολής στον κόσμο.

Δύο υδρογονοκίνητα κρουαζιερόπλοια για την Explora Journeys της MSC

0EXPLORA I 3 1024x683Η Explora Journeys, του τμήματος κρουαζιέρας του ομίλου MSC, και η ιταλική ναυπηγική εταιρεία Fincantieri υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για την κατασκευή δύο επιπλέον υδρογονοκίνητων κρουαζιερόπλοιων αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των υπό παραγγελία πλοίων από τέσσερα σε έξι.

Η CELESTYAL CRUISES ανακοινώνει τις «μεγαλύτερες προσφορές που έγιναν ποτέ»

0Celestyal Olympia PatmosΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή φέτος το καλοκαίρι, ειδικές προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μείωση τιμών ως και 45% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες και για κρατήσεις από τώρα μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022.

Ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa

0msc world europa seatrials 3Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ναυπήγησή του από το ναυπηγείο Chantiers de l'Atlantique.

Το Celestyal Olympia εγκαινιάζει το πρόγραμμα κρουαζιέρων από το λιμάνι του Λαυρίου για το 2022

celestyalolympiaΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, εγκαινιάζει στις 29 Απριλίου το πρόγραμμα κρουαζιέρων από το λιμάνι του Λαυρίου για το 2022 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και τις δημοφιλείς τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου», οι οποίες θα προσεγγίζουν τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη δυο φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε Τέταρτη το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται και το λιμάνι της Ρόδου.

Επενδύει στο Shore power η MSC Cruises

0Onshore Power SupplyΠερισσότερο «πράσινη» φιλοδοξεί να καταστεί η MSC Cruises προωθώντας την «φιλοσοφία» του Shore power για τα πλοία της κατά την παραμονή τους στα λιμάνια.

«Πλώρη» για πρωτιές έβαλε η MSC Cruises

0msc 600Μπορεί η MSC να έχει τον μεγαλύτερο στόλο πλοίων εν ενεργεία και υπό κατασκευή στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων αλλά και η MSC Cruises «δεν πάει πίσω» στον τομέα της κρουαζιέρας.

Φροντίζει τους Ουκρανούς ναυτικούς της η MSC

0MSCΕιδική «ομάδα φροντίδας» από το γραφείο διαχείρισης πληρωμάτων της έχει στελεχώσει η MSC Cruises προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή φροντίδα στους Ουκρανούς ναυτικούς που είναι μέλη των πληρωμάτων της.

Στο Meyer Werft κτίζει κρουαζιερόπλοιο η Carnival Cruise Line

0κοπήΗ κοπή του πρώτου ελάσματος για την τρόπιδα του υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοιου Carnival Jubilee για λογαριασμό της Carnival Cruise Line που έγινε στις εγκαταστάσεις της Meyer Werft στο Πάπεμπουργκ συνέπεσε με τον εορτασμό των 50 χρόνων της Carnival Cruise.

Έτοιμο να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες το Costa Magica

0ΚόσταΜάτζικαΗ Costa Cruises της Carnival Corporation προσέφερε το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica ως προσωρινή λύση στέγασης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, σε περίπτωση που το χρειαστεί η Ιταλική κυβέρνηση.

O David Noyes αναλαμβάνει τη θέση μη-εκτελεστικού προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της CELESTYAL CRUISES

0David NoyesΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει το διορισμό του David Noyes στη θέση του Μη- Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου.

CELESTYAL CRUISES: Έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες το 2022

0Patmos Celestyal Cruises SmallΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει τη νέα της καμπάνια με την ονομασία «To 2022 Αποδράστε ξανά στο Μπλε» προσφέροντας έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες εντός του 2022 και ισχύει για κρατήσεις από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter