Κυρ06162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στη Μεσόγειο το Silver Ray της Silversea

0Silver RayΗ Silversea παρέλαβε χθες το Silver Ray, το δεύτερο πλοίο στην καινοτόμο κατηγορία Nova. Ο Jason Liberty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Group, γιόρτασε την επίσημη παράδοση του πλοίου με τον Bert Hernandez, πρόεδρο της Silversea. Bernard Meyer, πρόεδρος του ομίλου Meyer, και Bernd Eikens, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Meyer· στελέχη των ναυπηγείων Meyer Werft και Royal Caribbean Group· και ο καπετάνιος Alessandro Zanello.

Η Celestyal υπέγραψε MOU με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

0Ampou1Η Celestyal πρόσφατα υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) μαζί με τον όμιλο AD Ports. Αυτή η συμφωνία, υπογεγραμμένη στα πλαίσια του Arabian Travel Market, θα προωθήσει το Άμπου Ντάμπι ως έναν σημαντικό προορισμό για τους επιβάτες της Celestyal, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας στην περιοχή.

Νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο παρέλαβε η Cunard

0Queen Anne outfitting1Η Cunard παρέλαβε χθες, από τη Fincantieri το πρώτο νέο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε για την εταιρία σε 14 χρόνια.

AI για κρουαζιερόπλοια από το Meyer Group

0MeyerΗ ψηφιακή start-up ALFRED Maritime του Meyer Group ανακοίνωσε το πρώτο σύστημα διαχείρισης ενέργειας με τεχνητή νοημοσύνη σχεδιασμένο για κρουαζιερόπλοια.

Η Celestyal ανακοινώνει νέο καφέ bar επί του πλοίου σε συνεργασία με την illy

0ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1Η Celestyal εγκαινίασε ένα νέο καφέ εντός του πλοίου της, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή ιταλική μάρκα καφέ illy.

Norwegian Cruise Line Holdings: Παραγγελία για οκτώ κρουαζιερόπλοια

0Norwegian PrimaΠαραγγελία για την κατασκευή οκτώ συνολικά κρουαζιερόπλοιων έθεσε στα ναυπηγεία της Fincantieri η Norwegian Cruise Line.

Νέα παραγγελία από την Carnival Corporation

0carnivals mardi grasH Carnival Corporation κατέθεσε παραγγελία στη Meyer Werft στη Γερμανία για ένα άλλο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, καθώς εργάζεται για την ανοικοδόμηση της χωρητικότητας μετά την πανδημία.

To Water Park του κρουαζιερόπλοιου Icon Of The Seas πιστοποίησε η TÜV HELLAS

0Γουότερ1Το Waterpark του μεγαλύτερου και αναμφισβήτητα του πιο εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου του κόσμου, το “Icon of The Seas” της εταιρείας Royal Caribbean International επιθεώρησε και πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόρια της

0Est1Η Celestyal ανανέωσε τα μενού των specialty εστιατορίων των δύο πλοίων της. H κίνηση ακολουθεί το παρθενικό ταξίδι του Celestyal Discovery και την ανακαίνιση του Celestyal Journey.

Η MSC Cruises διόρισε τον Elia Congiu ως COO

0Elia CongiuΗ MSC Cruises ανακοίνωσε το διορισμό του Elia Congiu ως διευθύνοντος συμβούλου για το τμήμα κρουαζιέρας στην έδρα της εταιρείας στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η TUI Cruises θα δρομολογήσει κρουαζιερόπλοιο με μεθανόλη

0Mein Schiff 6Η TUI Cruises είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει η πρώτη γραμμή που θα λειτουργήσει κρουαζιερόπλοιο με μεθανόλη και εν καιρώ πράσινη μεθανόλη, ως μέρος της δέσμευσης της γερμανικής εταιρείας για την απαλλαγή των δραστηριοτήτων της από τον άνθρακα.

Η CELESTYAL διπλασιάζει την ομάδα marketing στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης του brand της εταιρείας

0CELESTIAL48aΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει την ομάδα brand, marketing και communications, προσθέτοντας έξι ακόμη στελέχη στο δυναμικό της.

«Καλύτερη εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας της χρονιάς» η CELESTYAL

0Sel3Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, έλαβε μια ακόμα σπουδαία διάκριση.

Νέο κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Celestyal

0ΣελΝτισκ1Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο προσθέτει, στο στόλο της η Celestyal Cruise μετά το Celestyal Journey.

Δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια παράγγειλε η MSC Cruises

0msc 600Η MSC Cruises έθεσε παραγγελία για δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια που κινούνται με ΥΦΑ στα ναυπηγεία Chantiers de l'Atlantique.

Στροφή στους νέους…

0msc 600Στις νεαρότερες ηλικίες των επιβατών που πραγματοποιούν κρουαζιέρες με τα πλοία της έστρεψε το ενδιαφέρον της η MSC Cruise.

Με πιστοποίηση Green Marine Europe η MSC Cruises

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΣτην MSC Cruises έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση Green Marine Europe, γεγονός που την καθιστά την πρώτη του τομέα που πέτυχε αυτή την τιμή.

Βάσει υδρογόνο σε κρουαζιερόπλοια της η MSC

0explora1aTo MSC Group γνωστοποίησε την παραγγελία για δύο υδρογονοκίνητα πλοία για λογαριασμό της Explora Journeys με τη Fincantieri και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την «πλεύση» προς έναν καθαρό στόχο μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050, διερευνώντας πρόσθετες νέες και προηγμένες περιβαλλοντικές τεχνολογίες για τα πολυτελή πλοία.

Μείωσε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα η MSC Cruises

0MSCΗ MSC Cruises, έχει επιτύχει μείωση της έντασης των εκπομπών άνθρακα κατά 33,5% από το 2008 και βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου μείωσης κατά 40% πριν από το 2030, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εταιρεία στην έκθεση βιωσιμότητας για το 2022.

Η Lucy Ellis ως Chief Communications Officer της MSC Cruises

0lucyellis1Η MSC Cruises διόρισε τη Lucy Ellis ως Chief Communications Officer με έδρα την έδρα της εταιρείας στη Γενεύη της Ελβετίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Παίρνει τη σκυτάλη από τον Luca Biondolillo, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία στα τέλη Αυγούστου.

Η CELESTYAL διορίζει την Anna Gregori στη νέα θέση της αντιπροέδρου brand & customer journey

0Anna Gregori1Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει και να διευρύνει την ομάδα ανώτερων στελεχών της διορίζοντας την Anna Gregori στη νέα θέση της Αντιπροέδρου Brand & Customer Journey.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter