Κυρ02252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η MSC Cruises διόρισε τον Elia Congiu ως COO

0Elia CongiuΗ MSC Cruises ανακοίνωσε το διορισμό του Elia Congiu ως διευθύνοντος συμβούλου για το τμήμα κρουαζιέρας στην έδρα της εταιρείας στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η TUI Cruises θα δρομολογήσει κρουαζιερόπλοιο με μεθανόλη

0Mein Schiff 6Η TUI Cruises είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει η πρώτη γραμμή που θα λειτουργήσει κρουαζιερόπλοιο με μεθανόλη και εν καιρώ πράσινη μεθανόλη, ως μέρος της δέσμευσης της γερμανικής εταιρείας για την απαλλαγή των δραστηριοτήτων της από τον άνθρακα.

Η CELESTYAL διπλασιάζει την ομάδα marketing στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης του brand της εταιρείας

0CELESTIAL48aΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διπλασιάσει την ομάδα brand, marketing και communications, προσθέτοντας έξι ακόμη στελέχη στο δυναμικό της.

«Καλύτερη εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας της χρονιάς» η CELESTYAL

0Sel3Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, έλαβε μια ακόμα σπουδαία διάκριση.

Νέο κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της Celestyal

0ΣελΝτισκ1Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο προσθέτει, στο στόλο της η Celestyal Cruise μετά το Celestyal Journey.

Δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια παράγγειλε η MSC Cruises

0msc 600Η MSC Cruises έθεσε παραγγελία για δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια που κινούνται με ΥΦΑ στα ναυπηγεία Chantiers de l'Atlantique.

Στροφή στους νέους…

0msc 600Στις νεαρότερες ηλικίες των επιβατών που πραγματοποιούν κρουαζιέρες με τα πλοία της έστρεψε το ενδιαφέρον της η MSC Cruise.

Με πιστοποίηση Green Marine Europe η MSC Cruises

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΣτην MSC Cruises έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση Green Marine Europe, γεγονός που την καθιστά την πρώτη του τομέα που πέτυχε αυτή την τιμή.

Βάσει υδρογόνο σε κρουαζιερόπλοια της η MSC

0explora1aTo MSC Group γνωστοποίησε την παραγγελία για δύο υδρογονοκίνητα πλοία για λογαριασμό της Explora Journeys με τη Fincantieri και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την «πλεύση» προς έναν καθαρό στόχο μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050, διερευνώντας πρόσθετες νέες και προηγμένες περιβαλλοντικές τεχνολογίες για τα πολυτελή πλοία.

Μείωσε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα η MSC Cruises

0MSCΗ MSC Cruises, έχει επιτύχει μείωση της έντασης των εκπομπών άνθρακα κατά 33,5% από το 2008 και βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου μείωσης κατά 40% πριν από το 2030, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εταιρεία στην έκθεση βιωσιμότητας για το 2022.

Η Lucy Ellis ως Chief Communications Officer της MSC Cruises

0lucyellis1Η MSC Cruises διόρισε τη Lucy Ellis ως Chief Communications Officer με έδρα την έδρα της εταιρείας στη Γενεύη της Ελβετίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Παίρνει τη σκυτάλη από τον Luca Biondolillo, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία στα τέλη Αυγούστου.

Η CELESTYAL διορίζει την Anna Gregori στη νέα θέση της αντιπροέδρου brand & customer journey

0Anna Gregori1Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει και να διευρύνει την ομάδα ανώτερων στελεχών της διορίζοντας την Anna Gregori στη νέα θέση της Αντιπροέδρου Brand & Customer Journey.

Γραφείο στο Papenburg

0luftaufnahme meyer werft1Καθώς προετοιμάζεται να παραλάβει ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο το 2025, η NYK Cruises άνοιξε γραφείο στο ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας.

«Επενδύει» περιβαλλοντικά στο shore power η MSC

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΤο MSC Group δήλωσε ότι το τμήμα κρουαζιέρας της έχει δεσμευτεί για τη χρήση ενέργειας από την ξηρά σε τουλάχιστον 15 νέα λιμάνια μεταξύ 2024 και 2026.

Η CELESTYAL διορίζει την Janet Parton στην νέα θέση αντιπροέδρου επιχειρηματικής ανάπτυξης για το Ηνωμένο βασίλειο, την Ευρώπη και Αυστραλία

0Janet PartonΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνεται σε βασικές αγορές με τον διορισμό της Janet Parton στον καινούργιο ρόλο που δημιούργησε, αυτόν της Αντιπροέδρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Η CELESTYAL αρωγός στην προώθηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικός προορισμός

0ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2εεεaΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συμμετείχε σε παρουσίαση σε Μέσα Ενημέρωσης και ταξιδιωτικά γραφεία της Ισπανίας για την προβολή της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικός προορισμός, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Palacio de los Duques στη Μαδρίτη.

Δοκιμάζει τα βιοκαύσιμα το Royal Caribbean Group

0royal caribbean symphony of the seasΤο Royal Caribbean Group ανακοίνωσε ότι το Celebrity Apex της Celebrity Cruises και το Symphony of the Seas της Royal Caribbean International θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας βιώσιμα βιοκαύσιμα.

Αύξησε την εμπορική της ομάδα η CELESTYAL

0Celestyal CruisesΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη βασικών αγορών με το διορισμό δύο ανώτερων στελεχών στην εμπορική της ομάδα.

Η CELESTYAL σφραγίζει τη 10η επετειακή διοργάνωση των tourism awards με νέες διακρίσεις

Η Celestyal, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διακρίθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά στα Tourism Awards 2023, τη διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό στην ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών της ελληνικής φιλοξενίας και του τουρισμού. Η εταιρεία απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία, 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην προώθηση και τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από την προσφορά ολοκληρωμένων, αυθεντικών εμπειριών στους επιβάτες της και με έμφαση στον προορισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία «Δημοσιογραφικά ταξίδια και Ταξίδια Εξοικείωσης» για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, καθώς και για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος και υψηλής επιρροής, συστήνοντας στη διεθνή τουριστική αγορά τους προορισμούς, παρουσιάζοντας τον μοναδικό ελληνικό πολιτισμό, αναδεικνύοντας την ελληνική γαστρονομία και τη συνολική ελληνική εμπειρία, με αποτέλεσμα την προώθηση και ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα.

Παράλληλα, η Celestyal επιβραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο, Silver Award, στην κατηγορία «Διαφημιστική καμπάνια – Δημοσιογραφική Προβολή». Με έμφαση στο «Μπλε», την εμπειρία στους προορισμούς και εν πλω, τα νέα προγράμματα εκδρομών, τον εμπλουτισμό της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει, ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προορισμών, η Celestyal λειτούργησε ως ένας κόμβος περιεχομένου, με το οποίο τροφοδότησε το κοινό της σε πληθώρα αγορών μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών δράσεων και πρωτοβουλιών και ενεργοποιώντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στις χώρες όπου έχει εμπορική παρουσία.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε με δύο (2) Χάλκινα βραβεία, Bronze Awards, στην κατηγορία «Multichannel Marketing» για τη νέα πολυεπίπεδη στρατηγική μάρκετινγκ που σχεδίασε για το 2022 και για τις πρωτοβουλίες της στην κατηγορία «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προιόντος». Είτε πρόκειται για το ψιθύρισμα των κυμάτων, είτε για μια βόλτα στα αρχαία ερείπια των πολιτιστικών χώρων των προορισμών, για την πρώτη δοκιμή μιας οικογενειακής, νησιώτικης συνταγής που περνάει από γενιά σε γενιά, ή για ένα vegan signature επιδόρπιο με βάση το παραδοσιακό, ελληνικό γλυκό του κουταλιού που σερβίρεται εν πλω, κάθε επιβάτης φεύγει με τη δική του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία από την κρουαζιέρα, που σχεδίασε η Celestyal, δίνοντας έμφαση στην Ελλάδα και τον εμπλουτισμό του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

0Tourism Awards 2023 Celestyal 1a«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για τις διακρίσεις μας στα Tourism Awards 2023. Λαμβάνουμε επάξια αυτήν την αναγνώριση ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσής μας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προιόντος.

Σχεδόν 10 δις το orderbook Royal Caribbean Group

0royal caribbeanΑξίας 9,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι το βιβλίο παραγγελιών του Royal Caribbean Group το οποίο περιλαμβάνει σήμερα συνολικά 11 πλοία και αντιπροσωπεύει περίπου 40.420 κλίνες.

Τοποθετήθηκε η τρόπιδα του Silver Ray

0ΣιλβερΗ Silversea Cruises και η MEYER WERFT γιόρτασαν την τοποθέτηση της καρίνας του Silver Ray στις 23 Μαρτίου, φιλοξενώντας επιλεγμένους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους για μια συμβολική τελετή στο ναυπηγείο στο Papenburg της Γερμανίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter