Τρι05302023

Last updateΤρι, 30 Μαϊ 2023 7pm

Αύξησε την εμπορική της ομάδα η CELESTYAL

0Celestyal CruisesΗ Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη βασικών αγορών με το διορισμό δύο ανώτερων στελεχών στην εμπορική της ομάδα.

Η CELESTYAL σφραγίζει τη 10η επετειακή διοργάνωση των tourism awards με νέες διακρίσεις

Η Celestyal, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διακρίθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά στα Tourism Awards 2023, τη διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό στην ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών της ελληνικής φιλοξενίας και του τουρισμού. Η εταιρεία απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία, 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην προώθηση και τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, μέσα από την προσφορά ολοκληρωμένων, αυθεντικών εμπειριών στους επιβάτες της και με έμφαση στον προορισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία «Δημοσιογραφικά ταξίδια και Ταξίδια Εξοικείωσης» για δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες, επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού, καθώς και για πρόσωπα ειδικού ενδιαφέροντος και υψηλής επιρροής, συστήνοντας στη διεθνή τουριστική αγορά τους προορισμούς, παρουσιάζοντας τον μοναδικό ελληνικό πολιτισμό, αναδεικνύοντας την ελληνική γαστρονομία και τη συνολική ελληνική εμπειρία, με αποτέλεσμα την προώθηση και ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα.

Παράλληλα, η Celestyal επιβραβεύτηκε με το ασημένιο βραβείο, Silver Award, στην κατηγορία «Διαφημιστική καμπάνια – Δημοσιογραφική Προβολή». Με έμφαση στο «Μπλε», την εμπειρία στους προορισμούς και εν πλω, τα νέα προγράμματα εκδρομών, τον εμπλουτισμό της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει, ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προορισμών, η Celestyal λειτούργησε ως ένας κόμβος περιεχομένου, με το οποίο τροφοδότησε το κοινό της σε πληθώρα αγορών μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνιακών δράσεων και πρωτοβουλιών και ενεργοποιώντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στις χώρες όπου έχει εμπορική παρουσία.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκε με δύο (2) Χάλκινα βραβεία, Bronze Awards, στην κατηγορία «Multichannel Marketing» για τη νέα πολυεπίπεδη στρατηγική μάρκετινγκ που σχεδίασε για το 2022 και για τις πρωτοβουλίες της στην κατηγορία «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προιόντος». Είτε πρόκειται για το ψιθύρισμα των κυμάτων, είτε για μια βόλτα στα αρχαία ερείπια των πολιτιστικών χώρων των προορισμών, για την πρώτη δοκιμή μιας οικογενειακής, νησιώτικης συνταγής που περνάει από γενιά σε γενιά, ή για ένα vegan signature επιδόρπιο με βάση το παραδοσιακό, ελληνικό γλυκό του κουταλιού που σερβίρεται εν πλω, κάθε επιβάτης φεύγει με τη δική του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία από την κρουαζιέρα, που σχεδίασε η Celestyal, δίνοντας έμφαση στην Ελλάδα και τον εμπλουτισμό του εθνικού τουριστικού προϊόντος.

0Tourism Awards 2023 Celestyal 1a«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για τις διακρίσεις μας στα Tourism Awards 2023. Λαμβάνουμε επάξια αυτήν την αναγνώριση ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσής μας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας και την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προιόντος.

Σχεδόν 10 δις το orderbook Royal Caribbean Group

0royal caribbeanΑξίας 9,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι το βιβλίο παραγγελιών του Royal Caribbean Group το οποίο περιλαμβάνει σήμερα συνολικά 11 πλοία και αντιπροσωπεύει περίπου 40.420 κλίνες.

Τοποθετήθηκε η τρόπιδα του Silver Ray

0ΣιλβερΗ Silversea Cruises και η MEYER WERFT γιόρτασαν την τοποθέτηση της καρίνας του Silver Ray στις 23 Μαρτίου, φιλοξενώντας επιλεγμένους Ταξιδιωτικούς Συμβούλους για μια συμβολική τελετή στο ναυπηγείο στο Papenburg της Γερμανίας.

Η CELESTYAL ανακοίνωσε την απόκτηση νέου κρουαζιερόπλοιου

0Celestyal Journey1Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός νέου κρουαζιερόπλοιου.

6.1 δισεκατομμύρια δολάρια για 8 κρουαζιερόπλοια

0encore aerialΚαλά πάνε οι παραγγελίες για νεότευκτα κρουαζιερόπλοια φέτος.Το βιβλίο παραγγελιών της Norwegian Cruise Line Holdings περιλαμβάνει επί του παρόντος συνολικά οκτώ νέα κρουαζιερόπλοια.

Στο στόλο της SEAJETS το Costa Magica

0AA17fVSlΣτο στόλο της SEAJETS εντάχθηκε το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica το οποίο μέχρι πρότινος ανήκε στον στόλο της ιταλικής εταιρείας Costa Cruises.

Ο Lee Haslett νέος CCO στην CELESTYAL

0Celestyal2H Celestyal ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

MSC Cruises: Ντεμπούτο της Explora Journeys

0exploraI Ο Όμιλος MSC εισέρχεται δυναμικά το τρέχον έτος στην ειδική κατηγορία της κρουαζιέρας πολυτελείας με το ντεμπούτο της Explora Journeys.

Στο στόλο της Disney Cruise το Global Dream

0global dream Η Disney ανακοίνωσε την απόκτηση του μερικώς ολοκληρωμένου γιγαντιαίου κρουαζιερόπλοιου Global Dream δυναμικότητας 6.000 επιβατών που βρίσκεται στο MV Werften.

Μετά το World Europa το World America

0MSC World Europa DeliveryΤο όνομα του δεύτερου πλοίου παγκόσμιας κλάσης της MSC Cruises αποκαλύφθηκε χθες κατά τη διάρκεια τελετής κοπής χάλυβα στο Chantiers de l'Atlantique, καθώς το πλοίο θα φέρει το όνομα MSC World America.

Η CELESTYAL παρουσιάζει νέες επιλογές στις προσφερόμενες τιμές καθώς και τα δρομολόγια της για το 2023-24

0CrystalSamosΗ Celestyal , η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και τις κρουαζιέρες της για το 2023-24 που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και ακόμη περισσότερο χρόνο στους προορισμούς που επισκέπτεται.

Υδρογονοκίνητα… κρουαζιερόπλοια

0Fincantieri4Υδρογονοκίνητα κρουαζιερόπλοια θα κτίσει η Fincantieri για λογαριασμό της Ελβετικών συμφερόντων εταιρίας κρουαζιερόπλοιων Viking Cruises.

Με ISO για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ο στόλος της MSC Cruises

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΗ MSC Cruises ανακοίνωσε ότι ολόκληρος ο στόλος των πλοίων της έχει λάβει την πιστοποίηση του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ISO 21070:2017. 

Με βιοκαύσιμα ανεφοδιάστηκε το AIDAprima

0AIDAprimaΤο AIDAprima, ένα κρουαζιερόπλοιο κλάσης Hyperion, ανεφοδιάστηκε με βιοκαύσιμα της GoodFuels κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο λιμάνι στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία.

Η CELESTYAL CRUISES φιλοξενεί παιδιά και συνοδούς πρόσφυγες από την Ουκρανία

0KIVOTOS Celestyal OlympiaΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και συγκεκριμένα εξακολουθεί να συνδράμει το έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου», με επίκεντρο, αυτή τη φορά, τη στήριξη οικογενειών προσφύγων του πολέμου της Ουκρανίας.

Στο στόλο της Silversea Cruises το Silver Endeavour

0σιλβερσιΗ Silversea Cruises καλωσόρισε το Silver Endeavour στον στόλο της ένα από τα πιο πολυτελή πλοία αποστολής στον κόσμο.

Δύο υδρογονοκίνητα κρουαζιερόπλοια για την Explora Journeys της MSC

0EXPLORA I 3 1024x683Η Explora Journeys, του τμήματος κρουαζιέρας του ομίλου MSC, και η ιταλική ναυπηγική εταιρεία Fincantieri υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για την κατασκευή δύο επιπλέον υδρογονοκίνητων κρουαζιερόπλοιων αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των υπό παραγγελία πλοίων από τέσσερα σε έξι.

Η CELESTYAL CRUISES ανακοινώνει τις «μεγαλύτερες προσφορές που έγιναν ποτέ»

0Celestyal Olympia PatmosΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή φέτος το καλοκαίρι, ειδικές προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μείωση τιμών ως και 45% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες και για κρατήσεις από τώρα μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022.

Ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa

0msc world europa seatrials 3Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ναυπήγησή του από το ναυπηγείο Chantiers de l'Atlantique.

Το Celestyal Olympia εγκαινιάζει το πρόγραμμα κρουαζιέρων από το λιμάνι του Λαυρίου για το 2022

celestyalolympiaΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, εγκαινιάζει στις 29 Απριλίου το πρόγραμμα κρουαζιέρων από το λιμάνι του Λαυρίου για το 2022 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και τις δημοφιλείς τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου», οι οποίες θα προσεγγίζουν τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη δυο φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε Τέταρτη το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται και το λιμάνι της Ρόδου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter