Σαβ06252022

Last updateΣαβ, 25 Ιουν 2022 4pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η CELESTYAL CRUISES ανακοινώνει τις «μεγαλύτερες προσφορές που έγιναν ποτέ»

0Celestyal Olympia PatmosΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή φέτος το καλοκαίρι, ειδικές προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μείωση τιμών ως και 45% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες και για κρατήσεις από τώρα μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022.

Ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa

0msc world europa seatrials 3Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις πρώτες δοκιμές στη θάλασσα το MSC World Europa που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ναυπήγησή του από το ναυπηγείο Chantiers de l'Atlantique.

Από τη ναυπηγική κλίνη στο… διαλυτήριο

0λήψη8844Σημεία των καιρών. Αυτό που προοριζόταν να είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο προετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι – σε διαλυτήριο.

51% αύξηση παρουσιάζουν οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στη Ρόδο

rodoskrouazierΗ τουριστική σεζόν με τις περισσότερες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων την τελευταία δεκαετία τείνει να αναδειχθεί το 2022 για τη Ρόδο, δεδομένου ότι έχουν ήδη ξεπεράσει τις αντίστοιχες του 2019 για το ίδιο χρονικό διάστημα (1/1-31/5) κατά 51%.

CLIA: Ο κλάδος της κρουαζιέρας επιδιώκει συνεργασία με κυβερνήσεις για την επίτευξη των στόχων απαλλαγής από τις εκπομπές άνθρακα

0Pierfrancesco Vago CLIA1Οι ηγέτες του κλάδου της κρουαζιέρας που συγκεντρώνονται στη Γένοβα για την πρώτη Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του κλάδου αφιερωμένη στην απαλλαγή της κρουαζιέρας από τον άνθρακα, κάλεσαν τις κυβερνήσεις να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια δημιουργώντας το κατάλληλο ρυθμιστικό πλαίσιο και προχωρώντας σε επενδύσεις που να ανταποκρίνονται στη δέσμευση του κλάδου να επιταχύνει την ανάπτυξη και την προσφορά βιώσιμων καυσίμων και τεχνολογιών για τις θαλάσσιες μεταφορές, που είναι απαραίτητα για την επίτευξη του στόχου της ανθρακικά ουδέτερης κρουαζιέρας έως το 2050.

Με 15 κρουαζιερόπλοια στη Μεσόγειο η MSC Cruises

0MSCΗ MSC Cruises ανακοίνωσε προχθές ότι το MSC Bellissima θα τοποθετηθεί αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ως το 15ο πλοίο του στη Μεσόγειο Θάλασσα, τη μεγαλύτερη ανάπτυξή του στην περιοχή. Το πλοίο είχε προηγουμένως προγραμματιστεί να πλεύσει στην Άπω Ανατολή.

Στην ενεργό δράση όλο ο στόλος της Silversea

0Silversea33Ολόκληρος ο στόλος των 10 πλοίων της Silversea έχει πλέον επανέλθει σε υπηρεσία. Από τότε που το Silver Moon απέπλευσε για πρώτη φορά στις 18 Ιουνίου 2021, η Silversea ηγήθηκε της παγκόσμιας επανεκκίνησης της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας, καλωσορίζοντας με επιτυχία επισκέπτες σε όλο τον κόσμο.

Η CLIA στα 27α Ποσειδώνια με ατζέντα αειφορίας και με τον «αέρα» της δυναμικής επανεκκίνησης της κρουαζιέρας

0CLIA AT POSIDONIA 2022 aΜε τα 27α Ποσειδώνια να υποδέχονται και πάλι στην Αθήνα την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα έπειτα από τέσσερα χρόνια, έχοντας σε πρώτο πλάνο τα «καυτά» θέματα της ενεργειακής μετάβασης, της πράσινης ατζέντας, του μετα-πανδημικού τοπίου και της λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας εν μέσω γεωπολιτικών προκλήσεων, η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών» στην κορυφαία ναυτιλιακή εκδήλωση στον κόσμο.

365 κρουαζιερόπλοια…

0krouazieroploio peiraiasΣτην ενεργό δράση βρίσκεται ένας στόλος από 365 κρουαζιερόπλοια από προχθές.

Κρουαζιέρα: Στα πρώτα πέντε λιμάνια με τις μεγαλύτερες αφίξεις τουριστών το Κατάκολο

0katakolo ploia 2 1Σταθερά στα κορυφαία πέντε λιμάνια της Ελλάδας βρίσκεται το Κατάκολο την τελευταία τριετία, ξεπερνώντας μάλιστα κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως η Σαντορίνη, τα Χανιά, καθώς και νησιά των Κυκλάδων, ενώ για την περίοδο που διανύουμε αναμένεται να ξεπεραστούν κατά πολύ ακόμα και το νούμερα του 2019.

Μ. Δεληγιάννη: Η τάση για αύξηση του homeporting στην Ελλάδα απαιτεί διαρκή προσπάθεια προκειμένου να παγιωθεί

0maria deligiani 2021Σε μία «ιδιάζουσα» χρονική συγκυρία για την κρουάζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο απαντήσεις για την άνοδο του Πειραιά στο homeporting, την πανδημία και την εμφάνιση της ευλογιάς των πιθήκων αλλά και τις Ελληνο-Τουρκικές σχέσεις έδωσε στο “theseanation.gr” η κ. Μαρία Δεληγιάννη, Γενική Διευθύντρια Ανατολικής Μεσογείου της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA).

Με home port τον Πειραιά το MSC LIRICA

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUSΜε το κρουαζιερόπλοιό της, MSC Lirica, να δραστηριοποιείται από την καλοκαιρινή του βάση στον Πειραιά τις τελευταίες 6 εβδομάδες, η MSC Cruises αποτίει φόρο τιμής στην ελληνική τουριστική αγορά και στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα και έχουν επιβιβαστεί έως τώρα στο πλοίο.

Το Costa Venezia και το Costa Deliziosa στον Πειραιά

0Costa Venezia1Η Costa Cruises παρουσιάζει τα προγράμματά της για τους Έλληνες λάτρεις της κρουαζιέρας, που κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουν διαφορετικές ευκαιρίες να επιβιβαστούν από το λιμάνι του Πειραιά επιλέγοντας ανάμεσα σε 8ήμερα ή 15ήμερα δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο, που πραγματοποιούνται με το Costa Venezia και το Costa Deliziosa.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter