Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Οι προκλήσεις της κρουαζιέρας στο επίκεντρο του Posidonia Sea Tourism Forum 2021

0EurodamΟι επικεφαλής από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου θα συμμετάσχουν στη συζήτηση του πρώτου online πάνελ με το οποίο θα ανοίξουν οι εργασίες του 6ου Posidonia Sea Tourism Forum (PSTF), στις 25 Μαΐου.

Στην Ελλάδα η Holland America Line

0EurodamΜε εμβολιασμένους επιβάτες θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες η Holland America Line στην Ελλάδα από τον προσεχή Αύγουστο ενώ η πλατφόρμα των κρατήσεων έχει ήδη ανοίξει από χθες.

Άλλαξε το Conditional Sailing Order- Πάγωσε το cluster της αμερικανικής κρουαζιέρας

0CDCΔημοσιεύτηκαν χθες οι πολύαναμενόμενες αλλαγές που θα επέφερε το US CDC στο Conditional Sailing Order το οποίο δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στις εταιρίες που ήθελαν να δρομολογήσου κρουαζιερόπλοια από αμερικανικά λιμάνια.

Κρουαζιέρα: Στο ντόκο οι Ινδοί ναυτικοί

0AKTOPLOIA 2 777x437Τον αντίκτυπο της αναστολής πρόσληψης πληρωμάτων από την Ινδία λόγω της επέλασης της πανδημίας προσπαθούν να αποτυπώσουν τώρα αναλυτές που έχουν εστιάσει στο θέμα που δεν απασχολεί μόνο τον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και τους άλλους ναυτιλιακούς τομείς.

Εμβολιάζει τα πληρώματά της η MSC Cruises

0MSCΤαχύρρυθμο πρόγραμμα εμβολιασμού των πληρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων της έθεσε σε εφαρμογή η MSC Cruises.

«Ξεκαθαρίζει» τον ορίζοντα το US CDC

0CDCΠροσπάθεια να «ξεκαθαρίσει» ο ορίζοντας για τις κρουαζιέρες στα αμερικανικά χωρικά ύδατα σε εξέλιξη από το US CDC.

Από 5 Σεπτεμβρίου επανεκκινούν τα δρομολόγια των Norwegian Epic και Norwegian Getaway σε Μεσόγειο και Ελληνικά Νησιά

0Norwegian JadeΤη μοναδική εμπειρία του ταξιδιού με τα κρουαζιερόπλοια της Norwegian Cruise Line (NCL) σε συνδυασμό με τις μοναδικές φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές της Μεσογείου και των Ελληνικών Νησιών θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν παλιοί και νέοι φίλοι της κρουαζιέρας, καθώς η πρωτοπόρος εταιρεία διευρύνει το πρόγραμμα επανεκκίνησης των δρομολογίων της στην περιοχή.

Συνεργασία Bureau Veritas - Carnival Corporation στα πρωτόκολλα ασφαλείας

0bv carnivalΣυνεργασία Bureau Veritas - Carnival Corporation στα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της πανδημίας για τη διευκόλυνση της επιστροφής στην κρουαζιέρα.

COVID-19- Royal Caribbean International : Στοπ στα πληρώματα από την Ινδία

0royal caribbean symphony of the seasΗ επέλαση της Ινδικής μετάλλαξης του κορωναϊού έθεσε σε κατάσταση συναγερμού την Royal Caribbean International η οποία αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα πληρώματα από την Ινδία ή πληρώματα της που βρίσκονται στην Ινδία .

Νίκη του US CDC…

0CDCΝίκησε επι της ουσίας το US CDC.

Με κοινωνική συνεισφορά η Norwegian Cruise Line Holdings

0nclh logoΠερισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια ανθρωπιστικής βοήθειας σε είδος για την υποστήριξη διαφόρων κοινοτικών οργανώσεων παγκοσμίως καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020 αλλά και φέτος έχει δαπανήσει η Norwegian Cruise Line Holdings στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς.

Καταπλέει στην Ελλάδα η AIDA Cruises

Η 0aidaperla1θα προσφέρει νέες επταήμερες και δεκατετραήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου 2021, που αναχωρούν από την Κέρκυρα και ταξιδεύουν μέσω των ελληνικών νησιών στην Κρήτη και τη Ρόδο, καθώς και στο Κατακόλο (Ολυμπία) και τον Πειραιά (Αθήνα).

Κρουαζιέρα: Με δέκα πλοία στη Μεσόγειο και Β. Ευρώπη η MSC

To επικαιροποιημένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρων ανακοίνωσε ο 0MSC.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter