Δευ04152024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

AI για κρουαζιερόπλοια από το Meyer Group

0MeyerΗ ψηφιακή start-up ALFRED Maritime του Meyer Group ανακοίνωσε το πρώτο σύστημα διαχείρισης ενέργειας με τεχνητή νοημοσύνη σχεδιασμένο για κρουαζιερόπλοια.

CLIA: O τουρισμός κρουαζιέρας έχει ξεπεράσει τα ιστορικά επίπεδά του το 2024

0CLIA LogoΗ Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), η ηγετική φωνή της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας, δημοσίευσε την ετήσια Έκθεσή της για την Κατάσταση της Κρουαζιέρας, μαζί με τη νέα έκδοση «An Ocean of Opportunities», που περιλαμβάνει έκθεση για τις δεξιότητες του εργατικού δυναμικού του κλάδου.

Seatrade Cruise Global - MedCruise: Δεύτερη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας η Μεσόγειος - Το 29% των λιμένων της Μεσογείου παρέχουν OPS

0κρουαζιεραΗ Μεσόγειος παραμένει η δεύτερη μεγαλύτερη σε παγκόσμια κλίμακα αγορά της κρουαζιέρας σύμφωνα με τα πορίσματα έρευνας που παρουσιάστηκαν από την MedCruise στην διάρκεια τω εργασιών της Seatrade Cruise Global στο Μαϊάμι.

Η Celestyal ανακοινώνει νέο καφέ bar επί του πλοίου σε συνεργασία με την illy

0ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1Η Celestyal εγκαινίασε ένα νέο καφέ εντός του πλοίου της, σε συνεργασία με την παγκοσμίως γνωστή ιταλική μάρκα καφέ illy.

Μαϊάμι – κρουαζιέρα: Ευοίωνο το 2024-25

0guangzhou portΕυοίωνες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης του τομέα της κρουαζιέρας για την διετία 2024-25 σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα από την συζήτηση ηγετικών στελεχών των τεσσάρων μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της παγκόσμιας χωρητικότητας στο Μαϊάμι όπου εξελίσσεται σύνοδος για την παγκόσμια κρουαζιέρα.

Norwegian Cruise Line Holdings: Παραγγελία για οκτώ κρουαζιερόπλοια

0Norwegian PrimaΠαραγγελία για την κατασκευή οκτώ συνολικά κρουαζιερόπλοιων έθεσε στα ναυπηγεία της Fincantieri η Norwegian Cruise Line.

Δυναμική η παρουσία της MSC Cruises στην Ελλάδα

0MSC Sinfonia1Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400 επισκέψεις σε ελληνικά λιμάνια το 2024, στηρίζοντας την τοπική τουριστική οικονομία.

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

0celestyal discoveryTo Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal.

Νέους Μεσογειακούς προορισμούς ανακοίνωσε η Explora Journeys

0EXPLORAIaΗ Explora Journeys ανακοίνωσε χθες μια νέα συλλογή εμπειριών προορισμού στη Μεσόγειο για το 2024. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχούς επέκτασης των προσφορών της πριν από την εναρκτήρια μεσογειακή σεζόν του Explora I και του Explora II, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Κρουαζιέρα: Ζημιά κοντά στα 10 εκατ $ «βλέπει» η Carnival από το κλείσιμο του λιμένα Βαλτιμόρης

0BaltimoriΜια αθέατη μέχρι πρότινος δραστηριότητα του λιμένα της Βαλτιμόρης έφερε στο φως η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key από την πρόσφατη σύγκρουση του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Dali».

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

0MSC SinfoniaΤο τμήμα κρουαζιέρας του Ομίλου MSC, που αποτελείται από την MSC Cruises και την Explora Journeys, αποκάλυψε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά το 2024.

Νέα παραγγελία από την Carnival Corporation

0carnivals mardi grasH Carnival Corporation κατέθεσε παραγγελία στη Meyer Werft στη Γερμανία για ένα άλλο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, καθώς εργάζεται για την ανοικοδόμηση της χωρητικότητας μετά την πανδημία.

Φωτιά στο φτερό

0CartnivalΦωτιά στο φτερό της τσιμινιέρας του Carnival Freedom της Carnival Cruise Line ξέσπασε χθες ενώ το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στη θάλασσα στις Μπαχάμες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter