Σαβ01282023

Last updateΣαβ, 28 Ιαν 2023 6pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ενεργός εταίρος η MedCruise στο ευρωπαϊκό έργο BlueMissionMed

0Μεντ5Η εναρκτήρια συνάντηση του BlueMissionMed Project, που φιλοξενήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ιταλίας (CNR) ξεκίνησε στη Βενετία χθές. Ως εταίρος της BlueMissionMed, η MedCruise εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της, Figen Ayan και τη Γενική Γραμματέα, Nicky Guerrero. 

Ο Lee Haslett νέος CCO στην CELESTYAL

0Celestyal2H Celestyal ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Υπό Κυπριακή σημαία το Spectrum of the Seas

0Spectrum of the SeasΤην Κυπριακή σημαία ύψωσε το κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas με την ένταξή του στο Κυπριακό νηολόγιο. Με αφορμή το γεγονός ο υφυπουργός ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλης Δημητριάδης σε δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα:

MSC Cruises: Ντεμπούτο της Explora Journeys

0exploraI Ο Όμιλος MSC εισέρχεται δυναμικά το τρέχον έτος στην ειδική κατηγορία της κρουαζιέρας πολυτελείας με το ντεμπούτο της Explora Journeys.

Home port η Ταραγόνα για το MSC Magnifica

0MSC MagnificaHome port για το τρέχον έτος θα είναι το λιμάνι της Ταραγόνα για το MSC Magnifica το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει 26 κυκλικούς πλόες από αυτό.

Νέα καμπάνια της MSC Cruises εστιάζει στο περιβάλλον

0MSC LIRICΑ AT PIRAEUS“Discover the Future of Cruising” είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας της MSC Cruises η οποία εστιάζει στο περιβάλλον προβάλλοντας την δέσμευσή της για την προστασία του και θα προωθηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες και θα προβληθεί στην τηλεόραση, τα έντυπα μέσα, τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα «σκαριά» συνέδριο για την κρουαζιέρα στον Πειραιά

0ΣυνΚρουζΠειΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας κ. Γιώργο Κουμπενά και τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης κ. Αντώνη Καλούδη.

Προσφορές για ταξίδια της ανακοίνωσε η Silversea Cruises

0silverseaΗ Silversea Cruises, προσκαλεί ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τα φυσικά και πολιτιστικά θαύματα της Αρκτικής το 2023, προσφέροντας περιορισμένης χρονικής διάρκειας εξοικονόμηση έως και 20% σε επιλεγμένα all-inclusive ταξίδια αποστολών στη Γροιλανδία, τον Αρκτικό Καναδά και την Αρκτική Νορβηγία.

Orient Express Silenseas: Το θρυλικό τρένο βάζει πλώρη για τις θάλασσες, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο

Orient Express Accor YachtΈπειτα από 140 χρόνια από την κυκλοφορία των πρώτων πολυτελών τρένων, ο θρύλος του Orient Express συνεχίζει με την αποκάλυψη του Orient Express Silenseas, του μεγαλύτερου ιστιοφόρου στον κόσμο.

Κρουαζιέρα: «Ανεβαίνει» η Καραϊβική

0ΚαραϊβικήΤο 2022, στην Καραϊβική είδαν αριθμούς ρεκόρ τουριστών, με ορισμένους προορισμούς να ξεπερνούν τα επίπεδα του 2019 και άλλους να τους πλησιάζουν, σύμφωνα με τον Caribbean Tourism Organization (CTO).

«Ζεσταίνεται» η Ανταρκτική – 55 κρουαζιερόπλοια σε κρουαζιέρες «περιπέτειας»

0HurtigrutenΗ Ανταρκτική επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα χωρητικότητας τη σεζόν 2022-2023 μετά από μια διαταραγμένη σεζόν 2021-2022 και χωρίς κίνηση κρουαζιέρας το 2020-2021.

Από την COVID στους μύκητες…

0vikingorionΣε κρουαζιέρα «περιπέτειας» μετατράπηκε η κρουαζιέρα των επιβατών του Viking Orion, όταν διαπιστώθηκε ότι ένας μύκητας αναπτύχθηκε στα ύφαλα του πλοίου.

«Αποπλέει» το 2022 με 20 νεότευκτα κρουαζιερόπλοια- Ελπιδοφόρο το 2023

0Celestyal Olympia PatmosΕίκοσι νεότευκτα κρουαζιερόπλοια προστέθηκαν στον παγκόσμιο στόλο των κρουαζιερόπλοιων το έτος που φεύγει. Το 2022 η κρουαζιέρα μετά την «τρικυμία» της πανδημίας επανάκαμψε δυναμικά με το 2023 να «υπόσχεται» μία ακόμη καλύτερη χρονιά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter