Σαβ01282023

Last updateΠαρ, 27 Ιαν 2023 10pm

Στο «πηδάλιο» του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού ο Μ. Σκουλικίδης

skafi anapsixis 2222

Στο «πηδάλιο» του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού συνεχίζει ο κ.Μ. Σκουλικίδης μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος : Σκουλικίδης Μιχαήλ,Αντιπρόεδρος: Γαλανάκης Σπυρίδων,Αντιπρόεδρος: Δρίβας Άρης,Γραμματέας: Κουρούνης Ιωάννης,Ταμίας: Βερνίκος Εμμανουήλ – Νικόλαος,Μέλος: Πολίτη Όλγα – Άρτεμης και Μέλος: Γερανιός Φώτιος
«Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, ο οποίος έχει ιδρυθεί από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο φάσμα του yachting με μεγάλα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής, παραμένει πιστός στη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και ευημερία του yachting στην Ελλάδα. Ενός κλάδου που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του εγχώριου τουρισμού» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Στα δέκα χρόνια της λειτουργίας του ο Σύνδεσμος έχει καταφέρει με τις δράσεις του να βάλει το ελληνικό yachting στο παγκόσμιο επίκεντρο και να γίνει πόλος έλξης για yacht brokers από όλο τον κόσμο. Επιπλέον έχει επιτύχει να αναδείξει τα προβλήματα και να γίνει η “φωνή” των επαγγελματιών του κλάδου καθώς και να συμβάλει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη, την επικοινωνία και την υποστήριξη της συνεργασίας, σε έναν τομέα που αποφέρει σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για τη χώρα» αναφέρει ο Σύνδεσμος.
Αποκορύφωμα των δράσεων του Συνδέσμου αποτελεί η διοργάνωση του ετήσιου Mediterranean Yacht Show (MEDYS) το οποίο φέτος θα λάβει χώρα για 8η χρονιά από τις 29 Απριλίου μέχρις τις 3 Μαΐου στο λιμάνι του Ναυπλίου.
«Το Show αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο σε αριθμό συμμετοχών, πάνω από τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Αντίγκουα και τη Βαρκελώνη, οι οποίες καλύπτουν τις αγορές του Δυτικού Ημισφαιρίου και της Δυτικής Μεσογείου αντίστοιχα» καταλήγει.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter