Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τελετές Αγιασμών στο TEENS και στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας»

0EmbededImageTην Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο Πρότυπο Ναυτικό Λύκειο ναυτικής κατεύθυνσης ΤΕΕΝΣ (Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών), Τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά. Παρουσία του Ιδρυτή, Καπετάν Παναγιώτη Ν. Τσάκου,

«Στο Σπίτι της Μαρίας» η Τελετή Έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

0ΠανΤσακΜαρTην Πέμπτη 14/09/2023 στις 13:00 πραγματοποιήθηκε στην Μαθητική Στέγη των Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας» η Τελετή Έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Yπηρεσίες ελέγχου για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

0τιβΤον πλήρη έλεγχο της ασφαλούς και απρόσκοπτης λειτουργίας των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αναλαμβάνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας.

Kinsen Hellas: Δυναμική παρουσία σε 3 κορυφαία Mobility Events

0Kinsen Logo Color squareΗ Kinsen Hellas, η εταιρεία κινητικότητας που προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις βραχυχρόνιας ενοικίασης (Rent a Car) και μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing) για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα, θα έχει δυναμική συμμετοχή σε τρία κορυφαία ετήσια Mobility events.

Η Miele Hellas Επίσημος Χορηγός του Greek Maritime Golf Event 2023

0Γκο6aΗ Miele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, ήταν ο επίσημος χορηγός στο φετινό Greek Maritime Golf Event, την καλύτερη διοργάνωση σε Ελλάδα και Κύπρο, που φέρνει κοντά την ναυτιλιακή κοινότητα με το ευγενές άθλημα του γκολφ.

Η ελίν στέκεται στο πλευρό των πληγέντων αναστέλλοντας τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους

0ελινΣτον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η ελίν, με αίσθημα ευθύνης, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων επλήγησαν και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, αναστέλλει τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους.

Η ΟΝΕΧ στηρίζει εκατοντάδες παιδιά εργαζομένων σε Σύρο και Ελευσίνα

nafpigeia elefsinas 00Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Όμιλος ΟΝΕΧ αφουγκραζόμενος τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια και θέλοντας να στηρίξει με πράξεις εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων σε Σύρο και Ελευσίνα, προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης, που έφερε το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter