Παρ03242023

Last updateΠεμ, 23 Μαρ 2023 7pm

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα: «Αφηγήσεις ψυχής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (19/3)

0ΑΦΙΣΑaΟ Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο προβολής και επικοινωνίας του έργου του, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00’, εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet, με θέμα: «Αφηγήσεις ψυχής».

Άμεση ενεργοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας του ΠαΠει με το ΒΕΠ

0συνάντησηΣυνάντηση πραγματοποίησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Καθηγητής Μιχάλης Σφακιανάκης και ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. , Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, σήμερα, 16/3/2023.

Συνεχίζει την προσφορά ανθρωπιστικής συμπαράστασης και βοήθειας προς την γείτονα χώρα το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

0ΜΤΣΑ7Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, συνεχίζοντας την προσφορά ανθρωπιστικής συμπαράστασης και βοήθειας προς την γείτονα χώρα, που δοκιμάσθηκε από τον καταστρεπτικό σεισμό της 6ης Φεβρουάριου, συγκέντρωσε και απέστειλε σήμερα 10-3-23 δια θαλάσσης 113 ακόμα κιβώτια ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων, τροφίμων και φαρμάκων, με προορισμό τις πληγείσες περιοχές.

Τίμησε τη γιορτή της γυναίκας η Neptune Lines

0travlou melina 930«Η σφυρηλάτηση της ισότητας των γυναικών είναι ένα ορόσημο για την κουλτούρα της Neptune Lines. Με τα χρόνια, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας, την αγορά και την κοινότητα.

Π.Ν.Ο.: Τιμή στη Γυναίκα - Μάνα - Σύζυγο - Κόρη

PNOΜε την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, που έχει καθιερωθεί από την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 8 Μαρτίου 1977, ως η παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και την Διεθνή Ειρήνη, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία τιμά τις γυναίκες όλου του κόσμου που γέννησαν την ελπίδα και είναι το λίκνο και η πηγή της ίδιας της ζωής!

Οικονομική βοήθεια 10.000 ευρώ στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη από το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

0στχατζ SmallΕφάπαξ οικονομική βοήθεια ύψους 10.000 ευρώ με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ανακοίνωσε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου Β.Ε.Π. για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

0Ντόζας1aΟ Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter