Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Διαστημική Φυσική»: Παρουσίαση του βιβλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0diastimiki fysiki 1280x800Το Ίδρυμα Ευγενίδου και το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος (ΕΛΚΕΔ) σας προσκαλούν, με ιδιαίτερη χαρά, στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου Διαστημικής Φυσικής στα ελληνικά, με τίτλο Διαστημική Φυσική.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Πυξίδα για το ναυτικό επάγγελμα ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ

0Δομ9«Η νέα γενιά αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της χώρας. Παιδιά αυτής της γενιάς είχα την ευκαιρία να συναντήσω σήμερα στον Πειραιά, με αφορμή τον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής, με θέμα "Πειραιάς-ΝΑΤ-Ναυτοσύνη". Μια πρωτοβουλία που συνδέει τη νέα γενιά με τη ναυτοσύνη και αποτελεί πυξίδα για το ναυτικό επάγγελμα».

Χρήστος Στυλιανίδης: «H ασφάλεια στη θάλασσα αποτελεί μείζονα προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής»

0St99«Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων των πολιτών για τους κανόνες ασφαλείας και τις πρακτικές που σώζουν ζωές» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, σήμερα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Πρόληψης Θαλασσίων ατυχημάτων και πνιγμών, όπως έχει καθιερωθεί η 11η Μαίου, σε συνεργασία με την ΜΚΟ “Safe Water Sports”.

Σε Ψέριμο και Κάλυμνο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, το Μεγάλο Σάββατο

0ΠσερΣτο ακριτικό νησί της Ψερίμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος

0pasaΓεύματα αγάπης προσφέρθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, το Μεγάλο Σάββατο.

Χριστός Ανέστη! – Το theseanation σάς εύχεται χρόνια πολλά

bulk ships 000Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υποστήριξε τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε9) εν όψει των εορτών του Πάσχα

0ΕρΣτΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πραγματοποίησε, εν όψει των εορτών του Πάσχα, δράση ενεργητικής προσέγγισης, υποστήριξης και διάθεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε αστέγους που διαβιούν στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε9), τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Βουλευτή Επικρατείας, κ. Γιώργου Σταμάτη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter