Τετ05122021

Last updateΤρι, 11 Μαϊ 2021 5pm

Γ. Πλακιωτάκης: Ασφαλέστερες παραλίες και θάλασσες για όλες και όλους

0ΠλακιωτάκηςΥΝΝΠaΜε αφορμή την Εθνική ημέρα πρόληψης πνιγμών και θαλασσίων ατυχημάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διοργάνωσε σήμερα, ειδική εκδήλωση για να παρουσιάσει τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο και οι οποίες αποσκοπούν στην περαιτέρω ενίσχυση της πρόληψης και την μείωση των ανθρώπινων απωλειών στο υδάτινο περιβάλλον της χώρας μας.

Ευχαριστήρια επιστολή στο Χατζηδάκη απέστειλε η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων

0ploioΕυχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκη για την καίρια παρέμβαση του στην επίλυση του προβλήματός της με τον ασφαλιστικό της φορέα, που είχε ως αποτέλεσμα την ένταξη του κλάδου στο επιδοτούμενο πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας.

Υποτροφία Π. Ιωαννίδη από το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος

0Ιδρυμα Μ. ΤσάκοςΤο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατο του Παύλου Ιωαννίδη.

Απεβίωσε η Μαρία Τσάκος

0ΜΤσάκος«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, η Μαρία Τσάκος, γόνος της γνωστής ναυτιλιακής οικογένειας, με καταγωγή από τη Χίο.

Ο Μανώλης Κουτουλάκης νέος γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

0manolis koutoulakisΚαθήκοντα γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο μηχανικός χωροταξίας, πολεοδομίας και περιφερειακής ανάπτυξης Μανώλης Κουτουλάκης, με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ικανοποίηση Πλακιωτάκη για την εξάρθρωση δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από το Λ.Σ.

0kaΤην ικανοποίηση του για την εξάρθρωση δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Πασχαλινά online εργαστήρια στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0ayga 1280x800Το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνει πασχαλινά online εργαστήρια και εντυπωσιακά πειράματα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που λατρεύουν τις Φυσικές Επιστήμες και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter