Κυρ02252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΝΕΧ: Υπηρεσίες επείγουσας αερομεταφοράς για όλους τους κατοίκους της Σύρου

0onex neorio syrou 930Ο Όμιλος ONEX και η Interamerican ανανέωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά τη μεταξύ τους συνεργασία, ασφαλίζοντας μέσω χορηγίας του Ομίλου, όλους τους κατοίκους του νησιού της Σύρου με το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της εταιρείας.

Πρόγραμμα ενίσχυσης δεξιοτήτων νέων στα επαγγέλματα της θάλασσας

0ΜπλουΗ Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση για τη Δια Βίου Μάθηση KNOWL ανακοινώνουν το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δεξιοτήτων με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση νέων που κατοικούν ή/και δραστηριοποιούνται στα Δωδεκάνησα.

Δενδροφυτεύσεις στη Χίο

0ΤΙΝΤην Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, το Κοινωφελές Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, έχοντας αναλάβει την περιβαλλοντολογική πρωτοβουλία δεντροφύτευσης της περιοχής του Κορακάρη στην Χίο, πραγματοποίησε με επιτυχία την τρίτη κατά σειρά δεντροφύτευση της TREEBANK, της πρωτοπόρου πράσινης «Τράπεζας» που συγκεντρώνει δέντρα γιά αναδάσωση.

Θέμα χρόνου η υπογραφή της σύμβασης για τα πλωτά ασθενοφόρα

0ΣτυλιανίδηςΤην ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της γνώμης αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής αναμένει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια 11 σκαφών κατάλληλα διαμορφωμένων με υγειονομικό εξοπλισμό (πλωτά ασθενοφόρα).

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βράβευσε όσους συνέβαλαν, στη δια θαλάσσης επιχείρηση εκκένωσης, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη Ρόδο, τον Ιούλιο του 2023

0ΒραΠαπa«Είμαι περήφανος πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως Δωδεκανήσιος για την αστείρευτη δύναμη ψυχής που όλοι και όλες καταθέσατε». Με αυτά τα λόγια ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δια θαλάσσης επιχείρηση εκκένωσης, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στη Ρόδο, τον Ιούλιο του 2023.

Αιμοδοσία του St' Nicholas Business Club

0Αιμ1Tο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στο εμβληματικό St' Nicholas Business Club, αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας Ασκληπιείου Βούλας, κλιμάκιο του οποίου εγκαταστάθηκε στους χώρους του Club, με 5 κρεβάτια, πληθώρα νοσηλευτών και ιατρών.

Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης για καλό σκοπό

0ΥΔΑΤΤο Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος παρουσιάζει νέα και ενημερώσεις που αφορούν τη ναυτική μας παράδοση και το ναυταθλητισμό, με σκοπό την προαγωγή των θαλάσσιων αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, του θαλάσσιου σκι, του σέρφινγκ, του κανόε-καγιάκ, κ.α.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter