Τετ01192022

Last updateΤρι, 18 Ιαν 2022 6pm

To online science game που δεν πρέπει να χάσεις από το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου

0mysteryio 1280x800Ένα έγκλημα, φαινομενικά απλό, παραμένει ανεξιχνίαστο. Ανάλαβε την υπόθεση από τη θέση του ερευνητή, χρησιμοποίησε τα ευρήματα από τη σκηνή του εγκλήματος, δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και φτάσε στη λύση.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με την Έδρα UNESCO CON-E-ECT

0υπογραφήΤην Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και του καθηγητή του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και Διευθυντή της Έδρας UNESCO - κ. Δημήτριου Εμαννουλούδη.

NAVS Βlue Hackathon 2022 Διαδικτυακός Διαγωνισμός επιχειρηματικών σχεδίων για νέους και νέες με σημαντικά έπαθλα

0blueΤο πρόγραμμα και οι όροι του διαγωνισμού NAVS Blue Hackathon αναδιαμορφώθηκαν, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνον τις πρόσφατες εξελίξεις ευρείας μετάδοσης της μετάλλαξης O αλλά και τις δωρεές που λάβαμε για τη βράβευση των καλύτερων προσπαθειών.

Στον Πειραιά για την τελετή αγιασμού των υδάτων ο ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

0ΠΛΣτο Λιμάνι του Πειραιά για την τελετή αγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε:

«Mini Jam Arcade» : Δύο εντυπωσιακοί online διαγωνισμοί από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου με νικητές/τριες που ξεπέρασαν τον εαυτό τους

0mini jam awardΌταν η δυναμική ομάδα του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου ξεκίνησε τον σχεδιασμό του διαγωνισμού Mini Jam Arcade, δεν περίμενε ότι πάνω από 30 ομάδες θα εμφανίζονταν από το.... πουθενά και θα διεκδικούσαν μία από τις 10 θέσεις που είχε στην διάθεσή της.

Χριστουγεννιάτικος φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου «Οne Group One Crew» για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η ΑΡΓΩ»

0attica groupΣτο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της Attica Group «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» και με στόχο την περαιτέρω συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού μας σε κοινωνικά θέματα, πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας ποδοσφαίρου «One Group One Crew» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Γ. Πατούλης: « Τιμούμε τους Έλληνες θαλασσοπόρους που συνέβαλλαν στον αγώνα της πατρίδας μας για την Ελευθερία. Αποτελούν πρότυπο και φάρο ελπίδας»

0ekthesi 1Την έκθεση «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης - 1821. Ο Αγώνας στη θάλασσα» που συνδιοργάνωσαν το Ίδρυμα Ευγενίδου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας 1821-2021, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον γιο του Αλέξανδρο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter