Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΒΑΠ:Η βιομηχανία θα αντέξει την κλιματική αλλαγή αν έχει βοήθεια

0ΣΒΑΠ9Είμαστε αποφασισμένοι ως βιομηχανία να γίνουμε αποτελεσματικοί και στις «μάχες» για την κλιματική αλλαγή, τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός, ως βασικός εισηγητής του κεντρικού θέματος στην ανοικτή επίσημη συνεδρίαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, ενώ στις εργασίες της κλειστής συνεδρίασης των μελών έκανε αποτύπωση της κατάστασης και των αναγκών της βιομηχανίας της Αττικής και προς αυτή την κατεύθυνση.

«Διαστημική Φυσική»: Παρουσίαση του βιβλίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0diastimiki fysiki 1280x800Το Ίδρυμα Ευγενίδου και το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος (ΕΛΚΕΔ) σας προσκαλούν, με ιδιαίτερη χαρά, στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου Διαστημικής Φυσικής στα ελληνικά, με τίτλο Διαστημική Φυσική.

ΝΕΕ: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για super yachts διεθνώς

0Γιοτ6Η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά στη διεθνή αγορά ναυλώσεων θαλαμηγών, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που διαθέτει η χώρα στο yachting.

Δόμνα Μιχαηλίδου: Πυξίδα για το ναυτικό επάγγελμα ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ

0Δομ9«Η νέα γενιά αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της χώρας. Παιδιά αυτής της γενιάς είχα την ευκαιρία να συναντήσω σήμερα στον Πειραιά, με αφορμή τον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής, με θέμα "Πειραιάς-ΝΑΤ-Ναυτοσύνη". Μια πρωτοβουλία που συνδέει τη νέα γενιά με τη ναυτοσύνη και αποτελεί πυξίδα για το ναυτικό επάγγελμα».

Χρήστος Στυλιανίδης: «H ασφάλεια στη θάλασσα αποτελεί μείζονα προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής»

0St99«Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων των πολιτών για τους κανόνες ασφαλείας και τις πρακτικές που σώζουν ζωές» τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, σήμερα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Πρόληψης Θαλασσίων ατυχημάτων και πνιγμών, όπως έχει καθιερωθεί η 11η Μαίου, σε συνεργασία με την ΜΚΟ “Safe Water Sports”.

ελίν: Platinum Χορηγός του 9ου Mediterranean Yacht Show

0medys2024αΔίνοντας για μια ακόμα χρονιά το δυναμικό «παρών» στο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), η ελίν υποστήριξε ως Platinum Χορηγός την κορυφαία διεθνή έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, για 9η χρονιά, από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου.

Ευρωεκλογές και Επιχειρηματικότητα: 20 Επισημάνσεις Ε.Β.Ε.Π. στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

0ΔΤ ΕΒΕΠ 14.05.2024 ΦΩΤΟ 2Ο «ευρωπαϊκός χάρτης» με τα κρίσιμα θέματα για την ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και την συνολική βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών προσδιορίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ε.Β.Ε.Π.:Οι οκτώ βασικές τάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων

0ΔΤ ΕΒΕΠ 09.05.2024 ΦΩΤΟΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει σχετικά με την ετήσια έκδοση «State of Grocery Europe» η οποία είναι μια σημαντική έρευνα που εξετάζει τις πιο διαδεδομένες τάσεις που θα επηρεάσουν τον κλάδο των καταστημάτων και αλυσίδων τροφίμων από το 2024 και μετά.

Σε Ψέριμο και Κάλυμνο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, το Μεγάλο Σάββατο

0ΠσερΣτο ακριτικό νησί της Ψερίμου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος

0pasaΓεύματα αγάπης προσφέρθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, το Μεγάλο Σάββατο.

Χριστός Ανέστη! – Το theseanation σάς εύχεται χρόνια πολλά

bulk ships 000Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υποστήριξε τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε9) εν όψει των εορτών του Πάσχα

0ΕρΣτΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πραγματοποίησε, εν όψει των εορτών του Πάσχα, δράση ενεργητικής προσέγγισης, υποστήριξης και διάθεσης ανθρωπιστικής βοήθειας σε αστέγους που διαβιούν στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε9), τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Βουλευτή Επικρατείας, κ. Γιώργου Σταμάτη.

ΟΟΣΑ: Παραμένει ανθεκτική η ελληνική οικονομία - Ο πληθωρισμός θα συνεχίζει να μειώνεται

0ΟΟΣΑH ελληνική οικονομία παραμένει ανθεκτική και αναμένεται να αναπτυχθεί με ρυθμό 2% εφέτος και 2,5% το 2025 καθώς η αύξηση της απασχόλησης και των πραγματικών μισθών και η ισχυρή τουριστική κίνηση ενισχύουν την κατανάλωση, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έκθεση του ΟΟΣΑ (Economic Outlook).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter