Σαβ02242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ανακοινώθηκαν εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

0επιβατεςΕκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου αυτοί να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας, από 23/02/24 έως 26/02/2024.

ΝΕΕ: Το ΥΝΝΠ ανακοίνωσε πρόσφατα την τροποποίηση του διεθνούς διαγωνισμού για 73 άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές

0ΝΕΕ77Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε πρόσφατα την τροποποίηση του διεθνούς διαγωνισμού για τις 73 άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές της χώρας, για την περίοδο 2023-2024.

Στο επίκεντρο εκδήλωσης του ΣΕΕΝ η ανταγωνιστικότητα της ακτοπλοϊας

0Θεοδ8Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας που έλαβε χώρα στο ε/γ-ο/γ πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ".

Δρομολόγια ανακοίνωσε η AEGEAN SEA LINES

0ANEMOSH AEGEAN SEA LINES σας ενημερώνει ότι τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ Ν.Π 12849, το διάστημα από 16/02 έως 19/02 θα εκτελεστούν σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα. Από τη Δευτέρα 19/02/2024 και ώρα 21:45 θα επανέλθει στο κανονικό του πρόγραμμα.

Ανεκτέλεστο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο

0ANEMOSΗ Aegean Sea Lines ενημερώνει ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ Ν.Π 12849 σήμερα 14/02 από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο - Καβάλα και αύριο 15/02 επιστροφή από Καβάλα προς Λήμνο – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο δε θα εκτελεστεί.

Έκτακτη δρομολόγηση στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή»

0ΥΝΝΠ9Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έκτακτη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» Ν.Π. 12331 της εταιρείας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.», στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή»

Ευχαριστήρια επιστολή

0blue starΕυχαριστήρια επιστολή στην Blue Star Ferries με κοινοποίηση στον υπουργό Ναυτιλίας και Ναυτιλιακής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη έστειλε ο δήμος Ιητών,

Αλλαγή δρομολογίων λόγων καιρικών συνθηκών

0ANEMOSΗ AEGEAN SEA LINES ενημερώνει ότι εν όψη των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν στην περιοχή του Βόρειου Αιγαίου τις ερχόμενες ημέρες (11-12/02/2024), τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ Ν.Π. 12849, από Καβάλα την Κυριακή 11/02/2024 και από Λαύριο την Δευτέρα 12/02/2024 δεν θα πραγματοποιηθούν .

Στις 29 Φεβρουαρίου ο διεθνής διαγωνισμός για τις 73 άγονες γραμμές

0επιβατεςΤροποποιήθηκαν οι όροι του διεθνούς διαγωνισμού για τις 73 άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 2023-2024.Ο σχετικός διαγωνισμός με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί.

MINOAN LINES: Από την 1η Φεβρουαρίου καθημερινές προσεγγίσεις στη Μήλο με τα FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE

0FESTOS«Η MINOAN LINES, που για περισσότερα από 50 χρόνια μας ταξιδεύει από και προς την Κρήτη, ανακοινώνει την προσθήκη στην γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο - Πειραιάς, καθημερινών προσεγγίσεων στη Μήλο.

Μινωικές Γραμμες: Άρση απαγορευτικού - προγραμματισμένη αναχώρηση

0FESTOSΟι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίo της ΕΜΥ αρ.087 η λήξη της ισχύουσας απαγόρευσης απόπλου προβλέπεται σήμερα στις 15.00.

Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια - Εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς

0επιβατεςΕκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν την 29η Ιανουαρίου 2024 ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου αυτοί να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας.

Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα λόγω των ανέμων στο Αιγαίο

0άνεμοιΔεμένα παραμένουν τα πλοία σε πολλά λιμάνια της χώρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, όπου οι άνεμοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φτάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς τα 10.

Μινωικές Γραμμές: Άρση απαγορευτικού - προγραμματισμένη αναχώρηση

0FESTOSΟι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίo της ΕΜΥ αρ.057 η λήξη της ισχύουσας απαγόρευσης απόπλου προβλέπεται σήμερα στις 15.00.

Απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της χώρας

0άνεμοιΣε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων σε θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Aegean Sea Lines: Τροποποίηση δρομολογίου λόγω καιρικών συνθηκών

0ANEMOSΕνόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου τις ερχόμενες ημέρες (20-21-22/01/2024), σας ενημερώνουμε ότι το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ Ν.Π 12849, από Καβάλα για Λήμνο - Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο, την Κυριακή 21/01/2024 δεν θα πραγματοποιηθεί.

EU ETS: «Καταπλέουν» αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

0επιβατεςΚαταπλέουν από 1ης Φεβρουαρίου οι «αναμενόμενοι» λόγω της εφαρμογής του EU ETS αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ΜΙΝΟΑΝ: Απαγόρευση απόπλου λόγω καιρικών συνθηκών

0FESTOSΟι Μινωικές Γραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τα έκτακτo δελτίo της ΕΜΥ αρ.021 και της ισχύουσας απαγόρευσης απόπλου, τα πλοία της εταιρείας θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά μετά την άρση του απαγορευτικού.

Κανονικά από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά - Απαγορευτικό από Ραφήνα-Λαύριο

Κανονικά θα πραγματοποιούνται μετά τις 17:30 το απόγευμα τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού δεν εκτελούνται προς το παρόν τα δρομολόγια από τα υδροπτέρυγα.

0άνεμοιΕπίσης, από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια, καθώς σύμφωνα με την ημερολογιακή εγγραφή των πλοιάρχων, οι καιρικές συνθήκες κρίνονται ακόμα δυσμενείς.

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

0άνεμοιΣε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη ως ακόμη και τα 9 Μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Εκπτώσεις για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια

0YpoyrgoiΕκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν την 28η Δεκεμβρίου 2023 ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου αυτοί να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας. Ειδικότερα:

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter