Πεμ07252024

Last updateΠεμ, 25 Ιουλ 2024 12am

H MINOAN LINES στηρίζει το «ταξίδι» εθελοντισμού των «γιατρών του Αιγαίου – ΠΑ.Γ.Ν.Η»

0MYKONOS PALACE

Η MINOAN LINES, μέλος του Ομίλου Grimaldi, «αγκαλιάζει» για μία ακόμη φορά τις δράσεις των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΑ.Γ.Ν.Η.» και διευκολύνει τη μετάβαση ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, με την πραγματοποίηση δύο έκτακτων προσεγγίσεων, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στον λιμένα της Μήλου, από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αντίστοιχα.

Η ως άνω υγειονομική αποστολή απαρτίζεται από εθελοντές ιατρούς και βοηθητικό προσωπικό, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, ιατρεία διαφορετικών ειδικοτήτων – όπως καρδιολογικά, ορθοπεδικά, γυναικολογικά, οφθαλμολογικά, χειρουργικά-αγγειοχειρουργικά, νευρολογικά και ψυχιατρικά – και να προσφέρουν δωρεάν ιατρική βοήθεια στους κατοίκους του νησιού της Μήλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η MINOAN LINES από 01/01/2014 έχει «υιοθετήσει» τις εθελοντικές δράσεις των ΓIATΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης των κλιμακίων των εθελοντών από / προς Κρήτη με τα πλοία της και έχοντας καλύψει το κόστος αγοράς ειδικά διαμορφωμένου και εξοπλισμένου mini van για προληπτική Ιατρική.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 50 χρόνια προσφοράς στον χώρο της ακτοπλοΐας, η MINOAN LINES έχει ως βασικό άξονα για τη χάραξη της στρατηγικής της τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Επενδύει στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και η προσέγγιση σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών της ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ανθρωποκεντρική, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας αλλά και συνειδητή επιλογή της MINOAN LINES.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter