Κυρ10012023

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

Attica Group: Κέρδη 3,25 εκατ και αύξηση κύκλου εργασιών στο εξάμηνο

0attica groupΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group (η «Εταιρία»), ανακοινώνει τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2023, τα οποία παρουσιάζουν αύξηση στον κύκλο εργασιών και στους δύο γεωγραφικούς τομείς που δραστηριοποιείται o Όμιλος, ήτοι στην ελληνική ακτοπλοΐα και στους διεθνείς πλόες, σε σχέση με το α΄ εξάμηνο 2022.

Attica Group:Συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου σε σώμα - Εκλογή μελών επιτροπών διοικητικού συμβουλίου

0attica groupΗ Attica A.E. Συμμετοχών (εφεξής η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι την 26η Σεπτεμβρίου 2023 συνεδρίασε και συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και η ιδιότητα του κάθε μέλους έχουν ως ακολούθως:

Οι επιχειρήσεις μέλη του Σ.Ε.Ε.Ν. επενδύουν στη ναυτιλιακή πράσινη καινοτομία για την ναυτιλία του μέλλοντος

0ΔΘΗ Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας 2023 πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (I.M.O). Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ναυτιλίας είναι «MARPOL στα 50 – Η δέσμευσή μας συνεχίζεται».

Attica Group: Γνωστοποιήθηκαν οι αποφάσεις της τακτικής γ.σ.

0attica groupΗ Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών (εφεξής η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι την 26η Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής από την 7η Σεπτεμβρίου 2023 Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, με τη συμμετοχή αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου μετόχων εκπροσωπούντων 210.283.020 μετοχές, επί συνόλου 215.805.843 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστό 97,44%.

Ελεύθεροι ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του Speedrunner jet

0αερο8Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο λοστρόμος του ταχύπλοου καταμαράν, speed runner jet, για την πτώση δύο ναυτικών χθες στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καθαρισμού του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύλληψη τριών μελών του πληρώματος του καταμαράν για την πτώση ναυτικών στη θάλασσα

0limani peiraias arthroΤη σύλληψη του πλοίαρχου, του ύπαρχου και του λοστρόμου του ταχύπλοου καταμαράν speed runner jet μετά την πτώση δύο ναυτικών στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά ενώ εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού, διέταξε η Εισαγγελία Πειραιά.

Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το Ν. 3556/2007 από την Attica Group

0attica groupH «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εκδότρια») ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, και βάσει γνωστοποιήσεων που έλαβε σχετικά με μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της:

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνουν

0MYKONOS PALACEΟι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης Απεργίας της ΠΕΠΕΝ την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023 (από 00:01 έως 23:59) τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας θα εκτελεστούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ακύρωση δρομολόγιου λόγω απεργίας

0ANEMOSΗ AEGEAN SEA LINES σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα:

SANTORINI PALACE: Ανεκτέλεστο δρομολόγιο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

0Santorini PalaceΟι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για επικράτηση δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Δευτέρα 18/9/2023, ακυρώνεται το ακόλουθο δρομολόγιο του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΛΑΣ:

ΑΝΕΚ: Αύξηση κατά 10% του τζίρου το α’ εξάμηνο

0ANEK LINESΑύξηση κύκλου εργασιών Ομίλου στα €81,9 εκατ. το α' εξάμηνο του 2023 έναντι €74,2 εκατ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2022 ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ. Παράλληλα, ανακοίνωσε και ενίσχυση μεταφορικού έργου και βελτίωση λειτουργικών αποτελεσμάτων.

Η SEAJETS συγχαίρει το πλήρωμα του ‘SUPER JET’ για τη διάσωση στο λιμάνι της Μήλου

0superjet2 0H SEAJETS συγχαίρει τον Αντώνη Χιλάλ, μέλος του πληρώματος του επιβατηγού- ταχύπλοου “SUPER JET", το πλήρωμα καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διάσωση 66χρονης αλλοδαπής.

Aegean Sea Lines:Αναρτήθηκαν τα δρομολόγια του Οκτωβρίου με το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ

0ANEMOSΗ Aegean Sea Lines ανακοινώνει την ανάρτηση των δρομολογίων της για το μήνα Οκτώβριο 2023 με το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter