Δευ11282022

Last updateΔευ, 28 Νοε 2022 7pm

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

Σ.Α.Σ.: Λύση στην Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Κάσου - Καρπάθου

agones grammes 2Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, αποφασίστηκε ομόφωνα η επαναπροκήρυξη των δρομολογιακών γραμμών με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις με την προηγούμενη προκήρυξη (πλοία Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας) ως ακολούθως:

Στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών το Σχ. Π.Δ. για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

plakiot21Το νέο Σχ. Προεδρικού Διατάγματος που προωθεί το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την θεσμοθέτηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις θαλάσσιες μεταφορές συζητήθηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.).

Πέντε χρόνια «Ταξίδι στα γράμματα με τη SUPERFAST FERRIES»

0ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑΗ SUPERFAST FERRIES, στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας του Ομίλου ATTICA GROUP και συγκεκριμένα της πρωτοβουλίας «Ελληνικές Κοινότητες Ιταλίας - Ένα ταξίδι στα γράμματα με την SUPERFAST FERRIES» συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια κοινωνικής αρωγής προς τις ελληνικές κοινότητες της Κάτω Ιταλίας.

«Ανάσα» στην ακτοπλοΐα από την καταβολή οφειλόμενων μισθωμάτων από τα δρομολόγια άγονων γραμμών

0PlakiotakisΟικονομική "ανάσα" στην ακτοπλοΐα, δίνει η αποπληρωμή ενός μεγάλους μέρους των οφειλόμενων μισθωμάτων από την εκτέλεση δρομολογίων άγονων γραμμών, μετά από σχετική ρύθμιση που κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη βουλή με πρωτοβουλία του αρμόδιου υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Θεαματική αύξηση εσόδων και κερδών για το Attica Group

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία»), σε συνέχεια επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με Αριθμό Πρωτοκόλλου 2707/ 9.11.2022 η οποία κοινοποιήθηκε σε όλους τους εκδότες με κινητές αξίες εισηγμένες προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη γ΄ τριμήνου της χρήσης 2022, καθώς και τις εξελίξεις στη δραστηριότητά της:

Απεργούν οι ναυτεργάτες

aktoploia 7676Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου τα πλοία, με τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και άλλων οργανώσεων. 

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Τροποποίηση δρομολογίων στις 9.11.2022

0KYDON PALACEΟι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 09 Νοέμβρη 2022 (από 00:01 έως 24:00), τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης θα εκτελεστούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σπ. Πασχάλης (πρόεδρος ΣΕΕΝ): Η ανανέωση του ελληνικού ακτοπλοϊκού στόλου μπορεί να γίνει μόνο με νεότευκτα πλοία

0ΠασχάληςΔύσκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς, την παρούσα κατάσταση του ακτοπλοϊκού στόλου στην Ελλάδα, αφού ακόμα δεν έχει ανοίξει κανένας επενδυτικός κύκλος για την χρηματοδότηση και την κατασκευή νέων "πράσινων" πλοίων ή με την αγορά μικρότερης ηλικίας πλοίων.

Attica Group:Επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους με έναρξη καταβολής στις 21 Νοέμβριου 2022

0attica groupΗ «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (στο εξής η «Εταιρία»), σε συνέχεια της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 8ης Σεπτεμβρίου 2022 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας

Τρία βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2022

ATTICA GROUP GREEK HOSPITALITY AWARDS 2022Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της με 3 βραβεία στα «Greek Hospitality Awards 2022», τα οποία διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από την ETHOS MEDIA.

Ολοκληρώθηκε η 4η Περιβαλλοντική απόΔραση Attica Group

0ATTICA GROUP ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΣτο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης της Attica Group «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει και στην περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού και στη συνεισφορά των εργαζομένων μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, ολοκληρώθηκε η 4η μίας σειράς δράσεων με αντικείμενο την προστασία της θαλάσσιας ζωής των νησιών μας.

Attica Group: αναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας

0attica groupΗ ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό,

Η ΑΝΕΚ LINES στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022

0ΦΩΤΟ ΡΙΜΙΝΙ.1Η ANEK LINES ήταν δυναμικά παρούσα στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022, στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική επαγγελματική έκθεση της Ιταλίας, που διεξήχθη, από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου, στο Rimini, το παραθαλάσσιο θέρετρο της “Αδριατικής Ριβιέρας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter