Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διοικητικές αλλαγές στο ελληνικό γραφείο της Euronav

stamatismpoyrmpoulis

Διοικητικές αλλαγές στο γραφείο της στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Euronav NV η εισηγμένη στο NYSE και το Euronext ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο Σταμάτης Μπουρμπούλης, ο επί17 χρόνια γενικός διευθυντής της Euronav Ship Management (Hellas) Ltd., θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Τη θέση του θα αναλάβει ο Μιχαήλ Μαλλιαρός, μέχρι τώρα Fleet Personnel Manager της εταιρείας. Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής θα αναλάβει ο κ. Ζώης Δάγκαρης, μέχρι τώρα Group Procurement Manager της εταιρείας.
Εκ μέρους της Euronav και των 3.500 και πλέον εργαζομένων μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σταμάτη για την ηγεσία του τα τελευταία 17 χρόνια στον οργανισμό», λέει ο Hugo De Stoop, Διευθύνων Σύμβουλος της Euronav.
Ο Σταμάτης Μπουρμπούλης είναι Γενικός Διευθυντής της Euronav Ship Management (Hellas) Ltd από την ίδρυσή της τον Νοέμβριο του 2005. Ξεκίνησε την καριέρα του σε εργοστάσιο χημικών, στα ναυπηγεία και στη ναυπηγοεπισκευαστική και εντάχθηκε στην Ceres Hellenic Shipping Enterprises Ltd τον Οκτώβριο του 1990 ως Επιθεωρητής Μηχανικός. Το 1997 έγινε Ship Manager for the Crude il Tankers και OBO. Το 2000 ο Σταμάτης Μπουρμπούλης ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντής στη Ceres για τα πλοία Dry Bulk, Crude Oil, Chemical και LNG Carriers. Είναι μέλος του Getting to Zero (GtZ) Coalition Strategy Group, της Intertanko Council, Safetyand Technical Committee (ISTEC), καθώς επίσης και των ελληνικών επιτροπών του DNV, LR και της ελληνικής τεχνικής επιτροπής του RINA.
Σε δήλωση του ο Σταμάτης Μπουρμπούλης ευχαριστεί τους ανθρώπους της Euronav για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.,
Από την πλευρά του ο Μιχαήλ Μαλλιαρός εργάζεται στην Euronav από το 2005 και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις εντός της εταιρείας. Το 2015 διορίστηκε γενικός διευθυντής του Γραφείου της Euronav στη Σιγκαπούρη θέση που κατείχε μέχρι το 2018 όταν του ανατέθηκε ο ρόλος του Euronav Fleet Personnel Manager. Ο Μιχάλης Μαλιαρός που είναι Αναπληρωματικό Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος
(HELMEPA) και μέλος της Intertanko Nautical Subcommittee, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι με τις προσπάθειες ολόκληρης της ομάδας θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, και θα διατηρήσουμε τα υψηλά πρότυπα για τα επόμενα χρόνια».
Η Euronav Ship Management (Hellas) Ltd., είναι υποκατάστημα στην Ελλάδα της Euronav NV που ασχολείται με τη διαχείριση των δεξαμενοπλοίων της και την επίβλεψη κατασκευής νεότευκτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter