Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η γραφειοκρατία κοστίζει

cma cgm 0kj

Έως και αστρονομικά είναι καθ ύψος τα νούμερα της εξοικονόμησης κόστους από την εγκατάλειψη γραφειοκρατικών διαδικασιών και της ανταλλαγής εγγράφων επί του καθημερινού όγκου των πληροφοριών που χειρίζεται μία ναυτιλιακή εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων. Με βασικό υπολογισμό τα 300 δολάρια ανά εμπορευματοκιβώτιο ο πολλαπλασιασμός δίνει κατά περίπτωση εξαιρετικά μεγάλα νούμερα τα οποία με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας θα μπορούσαν να μένουν στα ταμεία των εταιριών.

Ήδη μεγάλα λιμάνια της Β. Ευρώπης σε συνεργασία με επίσης μεγάλες εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων «δοκιμάζουν» νέα συστήματα διακίνησης πληροφοριών και στοιχείων για όγκους εμπορευματοκιβωτίων με θετικά μέχρι ώρας αποτελέσματα συμπεριλαμβανομένου και του κέρδους που προέρχεται από τους χρόνους που υπό άλλες συνθήκες θα απαιτούνταν για τη διακίνηση των εγγράφων.

Να σημειωθεί ότι αναλυτές που ειδικεύονται στην ανάλυση κόστους εκτιμούν ότι η εξάπλωση της εφαρμογής θα μπορούσε να αποδεσμεύσει κεφάλαια ύψους τεσσάρων τρισεκατομμυρίων ανά έτος από το σύνολο της αλυσίδας των logistics από «την χαρτούρα» και τους χρόνους διακίνησής της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter